Γενικό - Καταλληλότερος χρόνος έναρξης Φροντιστηρίου.

Αν εχουν ομως καποιον γνωστο(οι περισσοτεροι εχουν)συμφερει

Εγω κανω ιδιαιτερα και πληρωνω 5 την ωρα

5 Ευρώ;:lol::lol: Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό:(.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

5 Ευρώ;:lol::lol: Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό:(.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό:)

Οχι γνωστος μας.Οντως ειναι υπερβολικα μικρο αλλα σε εμενα με εχει κατι σαν εξτρα.Εχει και αλλα παιδια,διευθυντης σε σχολειο κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω:)

Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω:)

Ειναι κολλητος με τον πατερα μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back