Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:54 Ο Iliaso έγραψε: #41 26-08-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από cel: Αν εχουν ομως καποιον γνωστο(οι περισσοτεροι εχουν)συμφερει Εγω κανω ιδιαιτερα και πληρωνω 5 την ωρα Click για ανάπτυξη... 5 Ευρώ; Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο cel έγραψε: #42 26-08-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: 5 Ευρώ; Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό Click για ανάπτυξη... Οχι γνωστος μας.Οντως ειναι υπερβολικα μικρο αλλα σε εμενα με εχει κατι σαν εξτρα.Εχει και αλλα παιδια,διευθυντης σε σχολειο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:20 Ο Iliaso έγραψε: #43 27-08-09 00:20 Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο cel έγραψε: #44 27-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Click για ανάπτυξη... Ειναι κολλητος με τον πατερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kriskriss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cel: Αν εχουν ομως καποιον γνωστο(οι περισσοτεροι εχουν)συμφερει Εγω κανω ιδιαιτερα και πληρωνω 5 την ωρα Click για ανάπτυξη... 5 Ευρώ; Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο cel έγραψε: #42 26-08-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: 5 Ευρώ; Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό Click για ανάπτυξη... Οχι γνωστος μας.Οντως ειναι υπερβολικα μικρο αλλα σε εμενα με εχει κατι σαν εξτρα.Εχει και αλλα παιδια,διευθυντης σε σχολειο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:20 Ο Iliaso έγραψε: #43 27-08-09 00:20 Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο cel έγραψε: #44 27-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Click για ανάπτυξη... Ειναι κολλητος με τον πατερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kriskriss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: 5 Ευρώ; Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό Click για ανάπτυξη... Οχι γνωστος μας.Οντως ειναι υπερβολικα μικρο αλλα σε εμενα με εχει κατι σαν εξτρα.Εχει και αλλα παιδια,διευθυντης σε σχολειο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:20 Ο Iliaso έγραψε: #43 27-08-09 00:20 Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο cel έγραψε: #44 27-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Click για ανάπτυξη... Ειναι κολλητος με τον πατερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 00:21 Ο cel έγραψε: #44 27-08-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Click για ανάπτυξη... Ειναι κολλητος με τον πατερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω Click για ανάπτυξη... Ειναι κολλητος με τον πατερα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.