Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

26-08-09

21:54
Αν εχουν ομως καποιον γνωστο(οι περισσοτεροι εχουν)συμφερει
Εγω κανω ιδιαιτερα και πληρωνω 5 την ωρα
5 Ευρώ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel
Δραστήριο μέλος
Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα.

26-08-09

22:05
5 Ευρώ;Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι εξωφρενικά μικρό το ποσό
.Φοιτητής σου κάνει;Και όχι δεν έχουν οι περισσότεροι γνωστό
![]()
Οχι γνωστος μας.Οντως ειναι υπερβολικα μικρο αλλα σε εμενα με εχει κατι σαν εξτρα.Εχει και αλλα παιδια,διευθυντης σε σχολειο κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.

27-08-09

00:20
Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω

cel
Δραστήριο μέλος
Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα.

27-08-09

00:21
Και πάλι μου φαίνεται πολύ μικρό όταν μέσοι καθηγητής αξιώνουν από 20 και πάνω από ότι ξέρω![]()
Ειναι κολλητος με τον πατερα μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...