Tina02
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως εννοείς η μέση τους

ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έπαθα ένα σοκ όπως άρχισε το βίδεο, άκουγα φωνή νταλικιέρη και έβλεπα την...Γενοβέφα να μιλάει![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧ κι εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα την πρώτη φορά που είδα το βίντεο

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως είναι τότε στη μέση, ένας κατευθυνόμενος πυρήνας "ιδεολόγων" 000,1% και όοολο το υπόλοιπο ποσοστό μια μάζα ανεγκέφαλων ουρακοτάγκων που χοροπηδάνε, όπως είδαμε, στα κάγκελα των ΕΠΑΛξεων σαν τους άιρον μάουντεν στο κλουβί με τις τρελές.
Μήπως εννοείς η μέση τους![]()
Ο πυρήνας δίνει το κίνητρο, η μάζα δίνει τη στήριξη. Ποσοτικά δεν είναι, ποιοτικά, όμως, είναι μοιρασμένη η κατάσταση.
nPb
Επιφανές μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ισχύει λοιπόν στην περίπτωση του συγκεκριμένου καταληψία το "αγγελική φωνή από γαϊδάρου στόμα" αλλά το αντίθετοΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧ κι εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα την πρώτη φορά που είδα το βίντεοΝόμιζα πως ήταν κοπέλα
![]()

Memetchi
Διάσημο μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πες το με το όνομα του , οι έχοντες τα συμφέροντα σαλαγάνε το κοπάδι. Να χαρώ εγώ ποιοτικά μοιρασμένη κατάστασηΟ πυρήνας δίνει το κίνητρο, η μάζα δίνει τη στήριξη. Ποσοτικά δεν είναι, ποιοτικά, όμως, είναι μοιρασμένη η κατάσταση.

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες το με το όνομα του , οι έχοντες τα συμφέροντα σαλαγάνε το κοπάδι. Να χαρώ εγώ ποιοτικά μοιρασμένη κατάσταση![]()
Δεν είναι απαραίτητο να έχουν συμφέροντα - μιλάμε για παιδιά, άλλωστε - απλώς μπορεί να πιστεύουν ότι πράγματι υπηρετούν κάποιον σκοπό - το αν αυτό συμβαίνει ή όχι, ας το κρίνουμε κατά περίπτωση.
Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως μωρ αδερφέ μου τι γίνεται στα σχολεία, τι κολοχανίο είναι αυτό, ιδέα δεν είχα

Θα το κρατήσω αυτό το βίνδεο, σαν συλλεκτικό !
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πίσω από τα παιδιά όμως συνήθως υπάρχουν μεγάλοι που σπρώχνουν, δεν εννοώ παιδεραστίες κτλ, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Σιγά μην είναι οι εγκέφαλοι των καταλήψεων αυτά τα απερίγραπτα άτομα που είδαμε στο βίντεο της Ιωάννας παραπάνω.
Πάντως μωρ αδερφέ μου τι γίνεται στα σχολεία, τι κολοχανίο είναι αυτό, ιδέα δεν είχα
Θα το κρατήσω αυτό το βίνδεο, σαν συλλεκτικό !
Αυτά στο βίντεο γίνανε πριν 25-26 χρόνια. Φαντάσου σήμερα τι γίνεται.....
nPb
Επιφανές μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία, αλλά θα ήθελα να δω ο βαρύτονος με λουκ κοπελίτσας που έχει "βολευτεί" πλέον και ποιά κομματική το κανόνισεΑυτά στο βίντεο γίνανε πριν 25-26 χρόνια. Φαντάσου σήμερα τι γίνεται.....

nPb
Επιφανές μέλος

Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Τέλος, δεν νομίζω ότι τόσοι μαθητές κατέβηκαν στον δρόμο στην τελευταία μαθητική πορεία που έγινε απλά και μόνο "επειδή είναι μόδα". Δεν φώναξαν τόσα συνθήματα, δεν διαδήλωσαν "επειδή είναι μόδα".
Επίσης, σε απάντηση προηγούμενων μηνυμάτων, όχι, δεν έχει περάσει ακόμη νομοσχέδιο για όλα τα πτυχία, όμως ήδη πέρασε για την δημόσια εκπαίδευση, έναν ήδη κατακερματισμένο κλάδο με μεγάλη ανεργία. Ακόμη, ακόμα και το ΤΕΕ, πρυτανείες ιδρυμάτων όπως το ΕΜΠ και το ΕΚΠΑ, έχουν βγάλει ανακοινώσεις που τάσσονται κατά αυτού του νομοσχεδίου.
Καλό είναι να μην θεωρούμε γελοίο που παιδιά 14 χρονών αντιδρούν σε κάτι που έρχεται μόνο να καταστρέψει το μέλλον τους όταν το μόνο που κάνουμε εμείς είναι να τα σχολιάζουμε εδώ, ευχαριστώ και περαστικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.