georgia.94
Δραστήριο μέλος

ωραιο καλοκαιρινο ντυσιματακι για εναν ανδρα κατ' εμε ειναι τα ωραιων χρωματων τ-σερτς/πολο μπλουζακια συνδυασμενα με βερμουδες τζιν η καπου αλλου υφασματος η με μακρυ τζιν.ως προς το πατουμενο αθλητικουλι,μοκασινι,αλλ σταρ η μια καλη δερματινη σαγιοναρα(προς θεου οχι πλαστικη παραλιας αγοριααααα!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

αγορια βαλτε ο,τι θελετε εκτος απο σαγιοναρες!!! ειτε πλαστικες,ειτε υφασματινες,ειτε δερματινες δειχνουν απαισιες!(εκτος απο την παραλια βεβαια που επιβαλλεται ) αλλα μη τις φορατε παραεξω παρα τη ζεστη που ισως εχει![]()
ααα και αν βαλετε σαγιοναρακι κοψτε νυχακι και πλυνετε το ποδαρακι!!ειδα προχτες εναν με σαγιοναρα και καθοταν σε ενα σκαμπο και φαινοταν η πατουσαρα μαυρηηη!ΑΙΣΧΟΣ!=ΡΡΡΡΡΡκατα τα αλλα ηταν ενα πολυ σταιλις αγοριιι=Ρ
Αυτό το πράμα με τις σαγιονάρες!! Ντάξειιι αμα δεν εχουμε βρωμικες πατουσες τι σας νοιαζειι να τις φοραμε!! Ολο allstarakia και σενια παποθτσακια δηλαδη και εσεις με τα σανδαλια ολο το καλοκαιρι;;

PanagiotisTh
Νεοφερμένο μέλος

1. Πουκαμισο με βερμουδα
2. Τζιν βερμουδες (τυπου ψαραδικες)
3. Αυτα τα "πεδιλα" που ειναι τραγικα
4. Στην παραλια αποφυγετε να φορατε μπλουζα στο ιδιο χρωμα με το μαγιο
5. Το μαγιο μονοχρωμο και οσο πιο λιτο γινεται. Αυτα τα παρδαλα τα γυφτικα αφηστε τα για αλλου
Για μενα τa ιδανικο για το πρωι ειναι:
-απλο t-shirt με βερμουδιτσα, rayban, και all star (το μαλλι ας ειναι λιγο "ο,τι να ναι", δηλαδη οχι αυτες τις στημενες καγκουρικες μαλακιες, και ας μακρυνει και λιγο)
-πουκαμισο/tshirt κοντομανικο, τζινακι, rayban και all star (αυτο το κανω και γω που ειμαι ανωμαλος και φοραω τζιν καλοκαιριατικο)
Και για το βραδυ εξαρταται. Ισως στο ιδιο στυλακι με το πρωι, μαζι με καμια λεπτη ζακετα.
Επισης μ' αρεσουν και τα σαλβαρια, αλλα δεν ξερω ποσοι εδω το ασπαζεστε

*γενικα αφεθειτε λιγο ελευθεροι. Δηλαδη, οκ, καλοκαιρι ειναι. Υιοθετειστε ενα πιο ροκ στυλ και Απελευθερωθειτε Αδερφια!*
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Τρια πραγματα να αποφυγεται, που τα θεωρω τραγικα:
1. Πουκαμισο με βερμουδα
2. Τζιν βερμουδες (τυπου ψαραδικες)
3. Αυτα τα "πεδιλα" που ειναι τραγικα
Για μενα τa ιδανικο για το πρωι ειναι:
-απλο t-shirt με βερμουδιτσα, rayban, και all star (το μαλλι ας ειναι λιγο "ο,τι να ναι", δηλαδη οχι αυτες τις στημενες καγκουρικες μαλακιες, και ας μακρυνει και λιγο)
-πουκαμισο/tshirt κοντομανικο, τζινακι, rayban και all star (αυτο το κανω και γω που ειμαι ανωμαλος και φοραω τζιν καλοκαιριατικο)
Και για το βραδυ εξαρταται. Ισως στο ιδιο στυλακι με το πρωι, μαζι με καμια λεπτη ζακετα.
Επισης μ' αρεσουν και τα σαλβαρια, αλλα δεν ξερω ποσοι εδω το ασπαζεστε![]()
Θα συμφωνησω σε ολα εκτος απο τις τζιν βερμουδες *.*
Itach1
Διάσημο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης με τα μακό σορτς μ' αρέσει να φοράω σαγιονάρες. Άμα είναι σκουρόχρωμες και διακριτικές μια χαρά είναι, μόνο οι δερμάτινες δε μ' αρέσουν.
Επίσης, απαράδεκτα είναι τα κοντομάνικα πουκάμισα (ειδικά με μπλούζα από μέσα).
PanagiotisTh
Νεοφερμένο μέλος

Fail η συμβουλη ή fail το "στυλ".Το 1 και το 2 ειναι FAIL ειδικα το 1ο

Γιατι τα εχω δει πολλες φορες.
Εγω τρελαινομαι σε γυναικες (κυριως μελαχρινες, εχω αδυναμια) φλοραλ φορεματα, τζιν μπουφανακι (αλλα ωραιο, οχι μαλακιες) και απο κατω Dr. Martens. Αλλα για πιο ανοιξη/Φθινοπωρο. (off topic)Λατρεύω το 'φόρεμα & allstar'!
Μου θυμίζει πολύ alternative/punk!
Ρε παιδια, η κοντη βερμουδα/ψαραδικο με μπλουζα απο πανω εχει γινει οσο κοινοτυπο και βλακεια οσο και η σαγιοναρα κατ'εμε. Δηλαδη, δε μπορω να το βλεπω αλλο.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

AA αυτο που με ξενερωνει απιστευτα και σας παρακαλω μην το κανετε ειναι βερμουδα με μοκασινι απο κατω...αηδια ρε φιλε....
Με συγχωρείς...όμως ή είσαι απίστευτα κακόγουστη,ή είσαι 13 ετών το πολύ οπότε προτιμάς κι έχεις συνηθίσει το ντύσιμο των συνομιλήκων σου στο σχολείο (με τις βερμούδες μέχρι τη γάμπα και κάτι χοντρόσολα αθλητικά με κορδονάκια) έναντι αυτού των ενηλίκων,ή απλά μας δουλεύεις!

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα τα allstar δεν μου γεμίζουν το μάτι. Προχτές είδα μια κοπέλα να φοράει μίνι μαύρο φόρεμα (σχετικά σέξυ) και να φοράει από κάτω πράσινα allstar
Για το χειμώνα/φθινόπωρο καλά είναι με τα τζιν αλλά όχι κατακαλοκαιριάτικα μωρέ.
Καλέ μήπως είδες εμέναααα???

Σταράκι/ dr.martens και φόρεμα είναι και γαμώ!!!
ΟΝ TOPIC:
Αγόρια φορέστε άφοβα σταράκια δεν είναι καθόλου κοινότυπα.Επίσης και οι μαρτενς στους άνδρες είναι πολύ σέξυ κατ 'εμε!
Τώρα κάτι διάβασα για σαγιονάρες...καλά έλεος είναι επιεικώς άθλιες

Α και όχι ροζ ρε παιδιά...ειδικά ροζ πόλο μπλουζάκια

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

1) τζιν ή παντελόνι με polo ή πουκάμισο
2) διακριτική βερμούδα με t-shirt ή polo
Ε σε παπούτσι κάτι τύπου converse ή nike αλλά όχι πολύ αθλητικό στυλ, πιο casual.
PanagiotisTh
Νεοφερμένο μέλος

Και Martens ελεγα να παρω, αλλα ουτε κι αυτο αξιωθηκα..
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααααα και τα τζιν πουκαμισακια ειναι πολυ μπροστα!
Συμφωνώω.
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααααα και τα τζιν πουκαμισακια ειναι πολυ μπροστα! Μοκασινι δεν εχω δοκιμασει, αλλα θα πα να το κοιταξω.
Και Martens ελεγα να παρω, αλλα ουτε κι αυτο αξιωθηκα..
MARTENS?να πάρεις,φυσικά να πάρεις!!!γιατί το καθυστερείς?

Αλλά τις απλές τις ματ δερμάτινες όχι κάνα λουστρίνι κόκκινο που πήρε ο κολλητός μου...

Μοκασίνι τώρα δεν ξέρω...:/ it depends!
PanagiotisTh
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχα. Οχι δεν επροκειτω να παρω κοκκινο λουστρινι. Ισως το σκεφτομουν για λουστρινι μαυρο, αλλα οπως ειπες, it dependsMARTENS?να πάρεις,φυσικά να πάρεις!!!γιατί το καθυστερείς?
Αλλά τις απλές τις ματ δερμάτινες όχι κάνα λουστρίνι κόκκινο που πήρε ο κολλητός μου...
Μοκασίνι τώρα δεν ξέρω...:/ it depends!

Γενικα δε μπορω να τις φανταστω πανω μου, γι' αυτο και θα παω να δοκιμασω να δω τι ειναι ωραιο.
Στα παπουτσια ημουν πολυ safe μεχρι τωρα, δηλαδη μόνο starακια. Ωρα να βγω outta the lines.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Επισης μ' αρεσουν και τα σαλβαρια, αλλα δεν ξερω ποσοι εδω το ασπαζεστε![]()
Ωραία τα σαλβάρια, αλλά δε μου αρέσουν καθόλου στον ανδρικό πληθυσμό...

PanagiotisTh
Νεοφερμένο μέλος

Και δε μιλαω για γυφτο-σαλβαρα. Μοναστηρακιωτικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.