πες τα ρε dragonver
φίλε cris@tos
δεν είναι όλοι ίδιοι, ο καθένας αντέχει όσο μπορεί, δε σημαίνει πως επειδή κάποιος άντεξε το πήξιμο από τον αύγουστο θα το αντέξεις και συ.
Είναι μεγάλη μάπα να αρχίσει κανείς το διάβασμα από τώρα, δεν έχετε καθαρό μυαλό εξαιτίας της δευτέρας λυκείου, και όσα θα διαβάζετε θα έχει ως αποτέλεσμα να τα μαθαίνετε λάθος τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια κενά για αργότερα.
Ξεκουραστείτε και αρχίζετε τον Αύγουστο, από τώρα αν αρχίσετε σας λέω πως θα έχετε ψοφήσει μέχρι τον ιανουάριο.
Προσωπικά, άρχισα τα μαθήματα αρχές αυγούστου, μέχρι τον ιανουάριο ήμουν χαλαρός, κανονικότατο διαβασματάκι, χωρίς να αφήνω κενά κτλ, μετά έκλεισα και το πισί και τα πάντα και διάβαζα σχεδόν όλη μέρα, και άντεχα μια χαρά γιατί δεν έπηζα από την αρχή, κατέληξα να βγάζω 18.035 μόρια, σχεδόν 1000 μόρια πάνω από τη σχολή που θέλω (ΑΕΙ πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη).
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μου παν οι καθηγητές όταν πήγα να πάρω τους βαθμούς "Εσύ Κώστα γκάζωσες την κατάλληλη στιγμή, για αυτό και πέτυχες"
Πραγματικά μην αρχίσετε το διάβασμα από τώρα, οι περισσότεροι θα καταλήξετε να δίνετε ξανά σε 2 χρόνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.