Καλοκαίρι πριν τις πανελλήνιες, τι κάνω;

melo7

Νεοφερμένος

Ο melo7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Παιδια εγω και το πασχα εκατσα δυο μερες και μια βδομαδα τα χριστουγεννα...Αυτο με το γεμισμα μπαταριων το καλοκαιρι δεν υπαρχει.Ουτως η αλλως θα φατε το παλουκι(σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι).Απλα καθιστε 20 μερες.Τις υπολοιπες 2 ωρες διαβασμα ειναι αρκετες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

marina.

Νεοφερμένος

Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
ξεκούραση το Πάσχα ; 3 εβδομάδες πριν τις πανελλήνιες ; Απαγορεύεται ρε συ ειδικά για εμάς που στοχεύουμε υψηλές σχολές (πολυτεχνεία κλπ.)
Κατά τη γνώμη μου, καθόλου δεν απαγορεύεται...Μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας!:P Όσο πλησιάζουν οι εξετάσεις δεν πρέπει να έχεις αφήσει εκκρεμότητες (όσο γίνεται ;)), αλλά να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω και να κάνεις τις τελευταίες επαναλήψεις (όχι πλέον γιατί θα το χρειάζεσαι, αλλά για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια).:) Και αυτά ισχύουν για όλους όσους έχουν πάρει στα σοβαρά τη διαδικασία, ανεξάρτητα από τη σχολή που στοχεύουν!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nikos_T

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα.
Εμένα με βοήθησε το διάβασμα πέρσι το καλοκαίρι. Δεν είχα πρόγραμμα από το φροντιστήριο. Μου χαν πει να βγάλω από κάποια συγκεκριμένη ύλη όση μπορέσω. Ίσως διάβασα λίγο παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν, αλλά δε μου κόστισε καθόλου στις αντοχές μου αργότερα. Δεν έβγαζα ύλη με σκοπό να τελειώσω ΟΛΗ την ύλη πολύ νωρίς. Να σας φέρω ένα παράδειγμα. Μέχρι 20 Αυγούστου είχα βγάλει καλά όλο τον Πλάτωνα στο γνωστό. Μόλις αρχίσαμε μαθήματα, δεν κάναμε Αριστοτέλη αλλά Πλάτωνα. Υπήρχαν μαθητές στο τμήμα που δεν είχαν βγάλει τον Πλάτωνα εξάλλου (ο καθένας επέλεξε μόνος του το πρόγραμμά του). Ο Αριστοτέλης μας πήρε μέχρι και αρχές Φεβρουαρίου. Στην επανάληψη, ωστόσο, έπαιζα τον Πλάτωνα στα δάχτυλα γιατί τον είχα ήδη βγάλει δύο (και παραπάνω -με το σχολείο-) φορές. Συμφωνώ ότι βγαίνει η ύλη και ΚΑΘΟΛΟΥ να μη διαβάσεις όλο το καλοκαίρι. Όμως, αν βγάλεις τώρα ύλη, θα μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο και με άλλα μαθήματα το χειμώνα. Για παράδειγμα, καθώς το γνωστό δε μου έπαιρνε όση ώρα θα χρειαζόταν αν το έβλεπα πρώτη φορά, μπορούσα να ασχολούμαι με το άγνωστο όσο ήθελα. Και ιδιαίτερα προλάβαινα να κάνω με την ίδια καθηγήτρια τις Κυριακές και θεματογραφίες έβγαζα. Και είμαι σίγουρος ότι, αν δεν τα έκανα αυτά, ο βαθμός μου στα αρχαία στο τέλος θα ήταν μικρότερος.
Η ύλη βγαίνει ακόμη κι αν κάθεστε τώρα. Αν βγάλετε όμως μεγάλο τμήμα της ιστορίας τώρα, το χειμώνα θα μπορείτε να βγάζετε περισσότερες πηγές. Έτσι πάει. Χρειάζεται σαφώς και η ξεκούραση τώρα, ειδικά αν πιστεύετε ότι δε θα αντέξετε το χειμώνα. Αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό να διαβάζει κάποιος λίγες ώρες τη μέρα αν κοιμάται καλά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top