Γεια σου

Λοιπον οταν ημουνα στην ηλικία σου ,αποτελουσε την πρωτη και μοναδικη μου επιλογη

.Μου αρεσαν (και μου αρεσουν ) τα αρχαια ,λατρευω τη λογοτεχνια

και γενικα ολο το προγραμμα σπουδων το θεωρω πολυ ενδιαφερον.Μαθαινεις,γνωριζεις πραγματα "΄πλουτιζεις ".
Αργοτερα συνειδητοποίησα οτι ολος αυτος ο ρομαντισμος στα 17 μου ισως να ηταν λαθος επιλογη (ειδικα επειδη ειχα την ευκαιρια να εισαχθω και σε αλλες πιο ¨"μουρατες ΄" και σιγουρες απο επαγγελματικη αποκατασταση σχολές. )
Εγω δεν το εχω μετανιωσει αλλα ηδη ξερω οτι το πιο πιθανον ειναι να στραφω σε αλλον κλαδο αργοτερα.Γενικα δεν εχω ιδεα τι μου γινεται αλλα ποιος ξερει ακριιβως στα 19 ;

Ασεπ εχει να γινει απο το 2008 και φετος απο τους 20.000 κατι που εκαναν αιτηση για να γινουν αναπληρωτες μονο 800 προσληφθηκαν.ΦΙλολογοι βγαινουν απο 22 σχολες στην Ελλαδα αρα η ανεργια ειναι αναποφευκτη.
Λοιπον αν δεν εχεις ΤΡΕΛΟ ΠΑΘΟΣ ,ορεξη για δουλεια και -κακα τα ψεματα - ταλεντο και οικονομικη δυνατοτητα για ακαδημαικη καριερα ..μην την επιλεξεις.
Αν απο τωρα δεν ξερεις αν την αγαπας (γιατι τα μαθηματα που θα κανεις σου ηδη ειναι λιγο πολυ γνωστα ) δεν αξιζει να μπεις σε μια σχολη και να σου βγει η ψυχη να την βγαλεις για να κανεις κατι αλλο ( ο,χι δεν ειναι ευκολη σχολη -_- ) .
Εφοσον λοιπον εσυ το σκεφτεσαι πιο ορθα το θεμα ,ξαναδωσε.
Βεβαια νομικη και ψυχολογια εχουνε επισης πολυ δυσκολο μελλον στην Ελλαδα.Ειδικα η ψυχολογια.Ομως ειναι δυο σχολες που ανοιγουν δρομο για το εξωτερικο-κατι που η φιλολογια δεν κανει - και που αν γινεις πολυ καλος μπορεις να καταφερεις κατι και στην ελλαδα.
Εγω θα σου προτεινα να δωσεις και βιολογια ετσι ωστε σε περιπτωση που δεν τα καταφερεις ( το απευχομαι

) να εισχαθεις στην εργοθεραπεια που ειναι συναφες αντικειμενο με την ψυχολογια και εχει πολυ καλη αποκατασταση και απολαβες

.Σκεψου και την ειδικη αγωγη που επισης ειναι καλα στην Ελλαδα.
Γενικα προσπαθησε για ο,τι καλυτερο και ψαξε να βρεις τι σου ΑΡΕΣΕΙ.Αν δεν σαρεσει κατι πολυ δεν θα προχωρησεις .
Ελπιζω να βοηθησα

Καλη σου επιτυχια σε ο,τι και αν επιλεξεις.