κατι καλο που ειδα και χαρηκα ειναι οτι στο ζ και η εξαμηνο εχουμε πρακτικη ασκηση.μπαινουμε σε ταξη και διδασκουμε μαθημα φιλολογικο

πολυ καλο αυτο
οχι ...ακομα!!μπορω να πω οτι μ αρεσουν πολυ.βασικα κατσε να δω και την εξεταστικη και θα σου πω.χαχαχαχα
λοιπον κοιτα να δεις μπαινεις παντου και εκθειαζεις την φιλολογια.σου ειπε κανεις οτι ειναι υποτιμημενη επιστημη?καμια σχεση.ειναι υπεροχη επιστημη η οποια σε μορφωνει.αλλα αν κρινω απο σενα που εβγαλες τη σχολη με κανεις να πιστευω οτι υπαρχουν πολλα κολλημενα μυαλα.εσυ 4 χρονια στην σχολη εμαθες για τον ομηρο και τον ηροδοτο η σου εμαθαν τροπους να αυτοεπιδεικνυεσαι απλα?τετοια σας ελεγαν οι καθηγητες σας στην φιλολογια?οτι εσεις ειστε και κανενας αλλος επαγγελματικος κλαδος στον κοσμο τουτο?.απλα με το να φερεσαι ετσι κομπλεξικα μονο αντιπαθεια βγαζεις.καποια ατομα πραγματικα μας κανουν να απορουμε πως περασαν στο πανεπιστημιο με τετοια μυαλα,σε τετοιες καλες σχολες και αφου εχουν λαβει και εμπεδωσει- ελπιζω- γνωσεις( μορφωθηκαν) και αντι να μιλανε σαν ανθρωποι που αντιπροσωπευουν το κυρος της σχολης μιλανε υποτιμητικα σαν τον καθε τελευταιο αμορφωτο!!

απορω λιγο με αυτο.αλλα αντε και σχολη να μην πηγαινες ανατροφη δεν σου δωσαν ωστε να μην προσβαλλεις και υποβαθμιζεις κανεναν ανθρωπο?αυτος ο ''ψωνιστικος'' τροπος συμπεριφορας(δεν μπορω να τον χαρακτηρισω αλλιως) και η τρομερη φιλοδοξια σου θα σε οδηγησουν στο κενο!!αλλα αυτο δικο σου προβλημα...
ηθελα να μαθω τι σε πειραζει πιο πολυ?το γεγονος οτι αναγνωριζονται του ιστορικου και του φπψ φιλολογοι με αποτελεσμα να σας παιρνουμε καποιες θεσεις στον ασεπ και στον ιδωτικο τομεα η απλα πιστευεις οτι θιγεται η επιστημη σου με το να μαστε και μεις οι απλοι θνητοι φιλολογοι?...γιατι αν ειναι το πρωτο μαλλον δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο δεν εξηγειται αλλιως.και εγω οταν βγω εξω να βρω δουλεια θα με ''φανε'' αν δεν εχω καλο βαθμο πτυχιου εμπειρι, γνωσεις και οτι αλλο χρειαζεται για να βρω δουλεια.αλλα αγωνιζεσαι και λαμβανεις συνεχως εφοδια για να κερδισεις μια δουλεια.αντι λοιπον να καθεσαι να τσακωνεσαι τραβα διαβασε μην ερθει κανενας του ιστορικου η του φπψ και σου ''φαει'' την θεση...
επισης δεν τιθεται θεμα συγκρισης νομικης και φιλολογιας.ελεος δες τι μαθηματα εχει το ενα τι το αλλο και τι μεταπτυχιακα προσφερονται για το καθενα στο εξωτερικο.θες να πιστεψω οτι αν επιανες πχ νομικη στις πανελληνιες δεν θα την δηλωνες?εννοειται πως θα την δηλωνες οπως και εγω και ο καθε αλλος κακα τα ψεματα!δες τι επαγγελματικες δυνατοτητες εχει το καθενα σε Ελλαδα και εξωτερικο.αμα θες σου παραθετω και πληροφοριες να διαβασεις να δεις τι γινεται περα απο τον φιλολογικο σου κοσμο που εχεις προσκολληθει.ελεος ξερεις ποσα ατομα εχουν βγαλει φιλολογικο?και μαλιστα οι πιο πολλοι στα 4 βαρια 5 χρονια.αρα δεν νομιζω να ειναι κατι φοβερο.αμα διαβαζεις το παιρνεις το πτυχιο.με την ιδια λογικη μπορω και εγω να σου πω ελα διαβασε ψυχολογια με ορους και λεξεις που δεν εχεις συναντησει ποτε με ημερομηνιες και χιλιαδες ονοματα και θεωριες.εμενα στην σχολη πιο πολυ με δυσκολευει η ψυχολογια παρα τα αρχαια και τα λατινικα.και λες βλακειες οταν ισχυριζεσαι οτι οι του ιστορικου και του φπψ δεν κανουν την υλη των αρχαιων που κανετε του φιλολογικου.οταν θα χω ομηρο παντως το ιδιο συγγραμμα προσφερεται και στα 3 τμηματα οποτε δεν βλεπω κατι διαφορετικο.στην θεματογραφια επισης τα ιδια διαβαζουμε(γραμματικη-συντακτικο).που ειναι η τρομερη δυσκολια δηλαδη?αμα εχεις βασεις και στρωθεις θα γραψεις.αν δεν εχεις δεν γραφεις και κοβεσαι.ενας μαθητης καλος και μελετηρος δεν κοβεται ευκολα σε οποιο τμημα και αν ειναι.απλο
υγ:τα μαθηματα που δινουν με ανοιχτο βιβλιο ειναι πιο δυσκολα απο κεινα με κλειστο βιβλιο πιστεψε με κατι ξερω!!!σιγα μην σου δινανε απλοχερα ετσι βαθμο και με ανοιχτο βιβλιο και δη στην νομικη.μουαχαχα τι λες μωρε πατας?τουλαχιστον στο φιλολογικα τμηματα εχουμε και μια ιδεα τι θα κανουμε απο το λυκειο, οι της νομικης πρωτη φορα ασχολουνται με δικαιο κτλ μαθηματα που εχουν!!συγκεντρωσου λοιπον και επιχειρηματολογησε σωστα και λογικα
επισης αυτο που διαπιστωνω οσο ειμαι στο φπψ βλεπω την εξης διαφορα με το φιλολογικο...αυτοι που τελειωνουν φιλολογικο ειναι ικανοι σιγουρα για μια ακαδημαικη καριερα ενω του φπψ ανταποκρινονται σε ταξη σχολικη πολυ πιο καλα με τις γνωσεις τους στο γνωστικο και τα παιδαγωγικα-ψυχολογικα μαθηματα + η πρακτικη ασκηση που κανουμε!!εμεις σε ακαδημαικη καριερα πανω σε αρχαια δεν θα ανταποκριθουμε( ισως,) του φιλολογικου ομως ναι.αυτη ειναι η διαφορα αναμεσα στα τμηματα!!ετσι την αντιλαμβανομαι εγω

εσυ παλι πιστευε οτι θες
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ.ΑΣ ''ΝΙΚΗΣΕΙ'' Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ