thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:48 Ο thanosnt έγραψε: #2.241 11-09-11 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:50 Ο Johnnaousa: #2.242 11-09-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας... Click για ανάπτυξη... συνεχιζω να μην καταλαβαινω..μονο ανωριμοτητα μου φανερωνει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:50 Η Muxu Su έγραψε: #2.243 11-09-11 20:50 δλδη γιαννη ειναι σαν να μεγαλωνουν να αλλαζουν σταδιο στην ζωη τους να περνανε σε κατι πιο εξελιγμενο και καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:51 Ο dannaros έγραψε: #2.244 11-09-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες" τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:17 Ο Guest 010239: #2.245 11-09-11 21:17 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:50 Ο Johnnaousa: #2.242 11-09-11 20:50 Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας... Click για ανάπτυξη... συνεχιζω να μην καταλαβαινω..μονο ανωριμοτητα μου φανερωνει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:50 Η Muxu Su έγραψε: #2.243 11-09-11 20:50 δλδη γιαννη ειναι σαν να μεγαλωνουν να αλλαζουν σταδιο στην ζωη τους να περνανε σε κατι πιο εξελιγμενο και καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:51 Ο dannaros έγραψε: #2.244 11-09-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες" τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:17 Ο Guest 010239: #2.245 11-09-11 21:17 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanosnt: πριν καμποσα χρονια ναι...θεωρουνταν μαγκια τωρα πλεον μονο κατι χαζα 15χρονα θεωρουν πως αν καπνιζεις εισαι μαγκας... Click για ανάπτυξη... συνεχιζω να μην καταλαβαινω..μονο ανωριμοτητα μου φανερωνει εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:50 Η Muxu Su έγραψε: #2.243 11-09-11 20:50 δλδη γιαννη ειναι σαν να μεγαλωνουν να αλλαζουν σταδιο στην ζωη τους να περνανε σε κατι πιο εξελιγμενο και καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:51 Ο dannaros έγραψε: #2.244 11-09-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες" τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:17 Ο Guest 010239: #2.245 11-09-11 21:17 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δλδη γιαννη ειναι σαν να μεγαλωνουν να αλλαζουν σταδιο στην ζωη τους να περνανε σε κατι πιο εξελιγμενο και καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:51 Ο dannaros έγραψε: #2.244 11-09-11 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες" τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:17 Ο Guest 010239: #2.245 11-09-11 21:17 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μα που ειναι η μαγκια? γιατι ειναι μαγκια δηλαδη? Click για ανάπτυξη... τα κορίτσια βάφονται, βάζουν τακούνια για να φαίνονται μεγαλύτερες, πιο ανεξάρτητες, πιο "μάγκισες" τα αγόρια καπνίζουν, ξύνουν τα @@ τους, δέρνουν, να φαίνονται πιο "μάγκες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:17 Ο Guest 010239: #2.245 11-09-11 21:17 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο.Εννοείται πως η άποψη μου για αυτο ειναι η χειροτερη,ειναι εθισμος και ως εθισμος εχει συνηθως ασχημα αποτελεσματα και ο συγκεκριμενος εθισμος εχει επιπλεον πολυ ασχημες επιπτωσεις στην υγεια.Πολλαπλες μορφες καρκινου,αναπνευστικα προβληματα κοκ.Δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τσιγάρο και αποτρέπω όσα περισσότερα άτομα μπορώ (κυρίως φίλους) απο το να το αρχισουν..Εκτος απο το οτι θα με εθιζε και θα μου έκανε κακο θα είχε και καταστρεπτικές επιπτωσεις στην υγεια μου δεδομενου του οτι εχω άσθμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:20 Ο qwerty111: #2.246 11-09-11 21:20 Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο. Αν έλεγα όμως ότι δεν έχω περιέργεια να δω πώς είναι, θα ήταν ψέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:31 Η Muxu Su έγραψε: #2.247 12-09-11 13:31 ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:59 Ο dannaros έγραψε: #2.248 12-09-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από emily 6: ολοι εχουμε περιεργια αλλα καλο 9α ηταν να μην το αρχισει κανενας γτ δν βλαπτει μονο αυτον αλλο και τον συνναν9ρωπο του παρα πολλες περιπτωσεις πα9ητικων καπνιστων εμφανισαν καρκινο και ενα ποσοστο απο αυτους δυστηχως κατεληξε....το χειροτερο ειναι να καταστεφεις τον ιδιο σου τον οργανισμο εχοντας το υποψη σου αυτο..... Click για ανάπτυξη... περιέργεια να έχεις, αλλά όταν έχεις γνώση ότι κάτι σου κάνει μόνο κακό, τότε από εκεί και πέρα δείχνεις πόσο συνειδητά αντιλαμβάνεσαι την γνώση που έχεις πάνω στο θέμα. Γιατί οι αρνητικές συνέπειες δεν ήταν τόσο γνωστές στο παρελθόν απ ότι τώρα. οπότε τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλη ηλιθιότητα το να κάνεις τσιγάρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel!n@ Νεοφερμένο μέλος Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:32 Η mel!n@ έγραψε: #2.249 15-09-11 18:32 δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω δοκιμασει ποτε και δεν το χω και σκοπο στο αμεσο μελλον στεναχωριεμαι ομως οταν βλεπω τους φιλους μου.. πρωι πρωι στην ταξη τσιγαροβηχας... εχω δοκιμασει παντως ναργιλε αλλα δεν μαρεσε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η vickydask: #2.250 15-09-11 18:41 Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι καλα καλα και γω πριν αρχισω τα λεγα ολα αυτα περι υγειας κλπ κλπ. Αναμφιβολα το τσιγαρο ειναι μια συνηθεια που ευκολα δημιουργειται (μεσα στην παρεα πχ) και δυσκολα κοβεται. Απαξ και το ξεκινησεις ομως, ειδικα οταν εισαι χολωμενος, σιγουρα σε βοηθα να χαλαρωσεις και σε ηρεμει. Εγω τουλαχιστον σκεφτομαι καθαροτερα και ξεδινω. Με μετρο παντα ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:10 Ο Alejandro Papas: #2.251 16-09-11 00:10 κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανενα τσιγαρο στις εξοδους ή οταν ειμαι χαλια (εκει παει πακετο). επισης λατρευω πουρα και ναργιλε! απλα αμα μου πουν να το σβησω το σβηνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:11 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.252 16-09-11 00:11 συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγγνωμη αλλα τι εννοεις με μετρο? μπορεις να το προσδιορισεις? δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:15 Ο Johnnaousa: #2.253 16-09-11 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:16 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.254 16-09-11 00:16 το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ηλεκτρονικο τσιγαρο βοηθαει πραγματι στη διακοπη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:17 Ο Alejandro Papas: #2.255 16-09-11 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: δλδ τοσο πολυ σας χαλαρωνει το τσιγαρο? Click για ανάπτυξη... ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα! το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:18 Η ΡΕΝΑΤΙΤΣΙΑ: #2.256 16-09-11 00:18 εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Σεπτεμβρίου 2011 Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει δλδ την ιδια γευση με το κανονικο ή αλλοιωμενη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:22 Ο Alejandro Papas: #2.257 16-09-11 00:22 δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερω να σου πω! το τσιγαρο δεν ειναι μονο η νικοτινη!! εθισμος ειναι και η κινιση να βαλεις το τσιγαρο στο στομα. πχ αμα κραταω εναν στυλο και θελω να καπνισω τον βαζω στο στομα σαν τσιγαρο και απλα νιωθω καλητερα! δες το σε φιλους σου που καπνιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:27 Η kιkή έγραψε: #2.258 16-09-11 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 phleidhs suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτο εμενα μου κανει για απλη δικαιολογια Click για ανάπτυξη... Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:28 Ο Johnnaousa: #2.259 16-09-11 00:28 Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kιkή: Δικαιολογια ή οχι εμενα προσωπικα με χαλαρωνει οταν ειμαι σε φαση "σκοτωνω ανθρωπο" ή "ανοιξε πετρα να κλειστω" Ξεφευγει το μυαλο μου για λιγο. Ειναι καθαρα ψυχολογικο πιστευω, οταν το σκεφτεσαι συνεχεια και το συνδεεις με την απολαυση/χαλαρωση δεν το κοβεις ευκολα. Click για ανάπτυξη... και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kιkή Νεοφερμένο μέλος Η kιkή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις 00:33 Η kιkή έγραψε: #2.260 16-09-11 00:33 Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι συνηθεια, ισως και εθισμος. Εκεινη την ωρα σταματαω να σκεφτομαι οτι με απασχολει και "απολαμβανω" το τσιγαρο μου. Δεν καπνιζω μονο τοτε βεβαια, αλλα εκεινες τις στιγμες το θελω σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.