Είχα σταματήσει το κάπνισμα το καλοκαίρι, τουλάχιστον το πολύ. Δηλαδή ΄μέσα σε μία βδομάδα ζήτημα να έκανα 2. Τώρα εδώ στην Κύπρο, στην αρχή έκανα 1 πακέτο μέσα σε μία βδομάδα, αλλά κάπνιζα μόνο το βράδι (μόνος μου μέσα στο σπίτι και δεν είχα και παρέες, όλα τα σταυρόλεξα τα είχα λύσει,υπολογιστή τηλεόραση δεν είχα, τι να κάνω ο άμοιρος

). Μόλις έπιασα παρέα με δύο κοπέλες εδώ άρχισα ασυναίσθητα να καπνίζω όλην την ημέρα, όταν τις έβλεπα ήθελα κι εγώ. Σε κάποια φάση μου λένε, "Ρε σε παρασύραμε! Εσύ κάπνιζες μόνο το βράδυ (τους το είχα πει) και τώρα καπνίζεις σα φουγάρο!!"...Είναι και πιο ακριβά τα τσιγάρα εδώ, τελικά άρχισα το στριφτό , που κατά τη γνώμη μου είναι χειρότερο αλλά πιο φτηνό... Κάθε φορά που τελειώνει το τσιγάρο, έχει παπαριάσει και κιτρινίσει το χαρτάκι από την νικοτίνη, τα δάχτυλά μου είναι κίτρινα, και αφήνει μία πολύ άσχημη γεύση...ντάξει το "καλό" είναι ότι είναι καθαρός καπνός και όχι ανακατεμένος με χαρτιά κτλ όπως στα τσιγάρα. Δεν ξέρω, τώρα νιώθω σαν να μου έγινε συνήθεια, ξυπνάω ανάβω τσιγάρο, τελειώνει το μάθημα τσιγάρο, πριν κοιμηθώ τσιγάρο...μαλακία μου το ξέρω, αλλά με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι "αθκιασερός" όπως λένε εδώ στην Κύπρο (δηλαδή αυτός που δεν έχει τι να κάνει, ο no life ρε παιδί μου....)