~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια.Πηγαίναμε σε ένα μέρος με τους φίλους μου και καπνίζανε,με έπριζαν και μένα να δοκιμάσω τουλάχιστον αλλά εγώ ευτυχώς αρνιόμουν.Το κάπνισμα είναι μμια βλακεία και μισή
Μιλα στους φιλους σου και πεισε τους να το κοψουν. Αν ειναι δυνατον, να προσφερουν τσιγαρο σε 13 χρονων παιδι!!!
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

kotsis1
Δραστήριο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο την μια οι καπνιζοντες μιλαν για ρατσιστικη συμπεριφορα και καταπιεστικο νομο, απο την αλλη οι μη καπνιζοντες που συνηγορουν για να μην αναπνεουν τον καπνο τους. Παλι εθνικος διχασμος. Επιτρεψτε μου να παρατηρησω οτι με το ΠΑΣΟΚ δεν ειχαμε τετοια προβληματα...
:!::!::!::!::!::!::!::!:.....
εχει και η μαλακια τα ορια της....
Zed
Διάσημο μέλος

Είσαι σίγουρα 21 χρόνων? Βασικά να στο θέσω αλλιώς. Είσαι βαμμένος ΠΑΣΟΚος ή κάνεις χιούμορ? Όχι, αν κάνεις χιούμορ, συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται ατυχές.
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

:!::!::!::!::!::!::!::!:.....
εχει και η μαλακια τα ορια της....
στα λογια μου ερχεσαι. δε παει αλλο αυτη η κυβερνηση.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

στα λογια μου ερχεσαι. δε παει αλλο αυτη η κυβερνηση.
μαλακια για την δικια σου ελεγα γιατι το πασοκ ποσες παπαριες εκανε ..να χαρεις αν εισαι βαμμενοα πασοκος μας μας πρηζεις με κομματοσκυλικες ηλιθιοτητες...
katerw
Νεοφερμένο μέλος

Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

μαλακια για την δικια σου ελεγα γιατι το πασοκ ποσες παπαριες εκανε ..να χαρεις αν εισαι βαμμενοα πασοκος μας μας πρηζεις με κομματοσκυλικες ηλιθιοτητες...
Σορρυ ρε φιλε μια παρατηρηση εκανα δηλαδη αμεσως να με πεις κομματοσκυλο, δηλαδη εγω φταιω που το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο;
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε Mefistofelis, με το συμπάθειο αγόρι μου, αλλά έχεις να πεις κι άλλες μλκιες? Άμα είναι, να έχω το νου μου στο topic δηλαδή, να ρίχνω και κανά γέλιο.
Είσαι σίγουρα 21 χρόνων? Βασικά να στο θέσω αλλιώς. Είσαι βαμμένος ΠΑΣΟΚος ή κάνεις χιούμορ? Όχι, αν κάνεις χιούμορ, συγγνώμη, αλλά μου φαίνεται ατυχές.
Αυτο δεν ειναι τπτ δες στο https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1510359
τι λεει .
Το κοριτσι εχει προβλημα και αυτος κανει την πλακα του .
Παντος μλκ εκαναν που χαλαρωσαν τα μετρα ..
Σιγα μην εφαρμοστει καννονικα ποτε στην Ελλαδα...
Οι ελληναρες θα συνεχισουν να καπνιζουν σε δημοσιου χωρους ..
Zed
Διάσημο μέλος

Πάντως αυτό με το 1142 είναι ρουφιανιά κατα τη γνώμη μου...Έλεος δηλαδη οι αντικαπνιστές θα γίνουν "Αρτέμης Μάτσας" στιλ? Το πιο γελείο μέτρο που έχω ακουσει....Πραγματικά το κράτος δεν βλέπει τα χάλια του? Εδώ δεν εφαρμόζονται πολλοι βασίκοι νόμοι θα εφαρμοστεί αυτός? =S
Εσένα τώρα γιατί σε πείραζει αν καρφώσουν? Δεν σε ενοχλεί δηλαδή το αν θα καπνίζει ο άλλος σε χώρο που απαγορεύεται και θα κάνει κάτι παράνομο, σε ενοχλεί το ότι ο άλλος θα κοιτάξει το σωστό και το θεωρείς ρουφιανιά? Εμ, έτσι έχουν μάθει όλη σ'αυτήν την χώρα, λογικό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Dr. Gl. Luminous
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.