statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:49 Ο statistikos: #621 10-08-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Tι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Είναι άκυρο να καπνίζεις. Δεν υπάρχει απλά λόγος και είναι χάσιμο χρόνου. Πέρα από υγεία κτλ... Σαν πράξη ενοοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Η Χριστιάννα ^^: #622 10-08-09 13:55 Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Ο Boom έγραψε: #623 10-08-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... και εγω σε τετοιο περιβαλλον μεγαλωνω αλλα δεν εχω δοκιμασει ουτε και θελω..ωρες ωρες ρωταω τους γονεις μου τι ευχαριστηση τους δινει να εισπνεεις τν καπνο και μετα να τν βγαζεις..η απαντηση:''συνηθεια''..δεν βρισκω καποιο νοημα,ασε που μετα βρωμας ολοκληρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Ο statistikos: #624 10-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά δεν αρέσει σε κανέναν η γεύση. Όμως αυτή η ευχαρίστηση που λες είναι η νικοτίνη που σε κάνει να εξαρτιέσαι από αυτήν. Έχω κάνει πακέτα και μιλάω έτσι. Όπως και να έχει: 1) Δημιουργεί προβλήματα υγείας 2) Σου χαλάει δόντια - χαμόγελο 3) Βρωμάς από τα μαλλιά μέχρι και το εσώρουχο σου 4) Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραμόνο την ευχαρίστηση της Νικοτίνης (την οποία την κατανοοώ απόλυτα). Αν δεν έχεις πρόβλημα να βρωμάς, να ασχημαίνεις (βγάζω την υγεία απέξω) και να εξαρτιέσαι από κάτι χωρίς λόγο, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν μιλάω προσωπικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Χριστιάννα ^^: #625 10-08-09 14:28 Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Tι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Είναι άκυρο να καπνίζεις. Δεν υπάρχει απλά λόγος και είναι χάσιμο χρόνου. Πέρα από υγεία κτλ... Σαν πράξη ενοοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:55 Η Χριστιάννα ^^: #622 10-08-09 13:55 Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Ο Boom έγραψε: #623 10-08-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... και εγω σε τετοιο περιβαλλον μεγαλωνω αλλα δεν εχω δοκιμασει ουτε και θελω..ωρες ωρες ρωταω τους γονεις μου τι ευχαριστηση τους δινει να εισπνεεις τν καπνο και μετα να τν βγαζεις..η απαντηση:''συνηθεια''..δεν βρισκω καποιο νοημα,ασε που μετα βρωμας ολοκληρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Ο statistikos: #624 10-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά δεν αρέσει σε κανέναν η γεύση. Όμως αυτή η ευχαρίστηση που λες είναι η νικοτίνη που σε κάνει να εξαρτιέσαι από αυτήν. Έχω κάνει πακέτα και μιλάω έτσι. Όπως και να έχει: 1) Δημιουργεί προβλήματα υγείας 2) Σου χαλάει δόντια - χαμόγελο 3) Βρωμάς από τα μαλλιά μέχρι και το εσώρουχο σου 4) Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραμόνο την ευχαρίστηση της Νικοτίνης (την οποία την κατανοοώ απόλυτα). Αν δεν έχεις πρόβλημα να βρωμάς, να ασχημαίνεις (βγάζω την υγεία απέξω) και να εξαρτιέσαι από κάτι χωρίς λόγο, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν μιλάω προσωπικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Χριστιάννα ^^: #625 10-08-09 14:28 Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:56 Ο Boom έγραψε: #623 10-08-09 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... και εγω σε τετοιο περιβαλλον μεγαλωνω αλλα δεν εχω δοκιμασει ουτε και θελω..ωρες ωρες ρωταω τους γονεις μου τι ευχαριστηση τους δινει να εισπνεεις τν καπνο και μετα να τν βγαζεις..η απαντηση:''συνηθεια''..δεν βρισκω καποιο νοημα,ασε που μετα βρωμας ολοκληρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Ο statistikos: #624 10-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά δεν αρέσει σε κανέναν η γεύση. Όμως αυτή η ευχαρίστηση που λες είναι η νικοτίνη που σε κάνει να εξαρτιέσαι από αυτήν. Έχω κάνει πακέτα και μιλάω έτσι. Όπως και να έχει: 1) Δημιουργεί προβλήματα υγείας 2) Σου χαλάει δόντια - χαμόγελο 3) Βρωμάς από τα μαλλιά μέχρι και το εσώρουχο σου 4) Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραμόνο την ευχαρίστηση της Νικοτίνης (την οποία την κατανοοώ απόλυτα). Αν δεν έχεις πρόβλημα να βρωμάς, να ασχημαίνεις (βγάζω την υγεία απέξω) και να εξαρτιέσαι από κάτι χωρίς λόγο, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν μιλάω προσωπικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Χριστιάννα ^^: #625 10-08-09 14:28 Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... και εγω σε τετοιο περιβαλλον μεγαλωνω αλλα δεν εχω δοκιμασει ουτε και θελω..ωρες ωρες ρωταω τους γονεις μου τι ευχαριστηση τους δινει να εισπνεεις τν καπνο και μετα να τν βγαζεις..η απαντηση:''συνηθεια''..δεν βρισκω καποιο νοημα,ασε που μετα βρωμας ολοκληρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Ο statistikos: #624 10-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά δεν αρέσει σε κανέναν η γεύση. Όμως αυτή η ευχαρίστηση που λες είναι η νικοτίνη που σε κάνει να εξαρτιέσαι από αυτήν. Έχω κάνει πακέτα και μιλάω έτσι. Όπως και να έχει: 1) Δημιουργεί προβλήματα υγείας 2) Σου χαλάει δόντια - χαμόγελο 3) Βρωμάς από τα μαλλιά μέχρι και το εσώρουχο σου 4) Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραμόνο την ευχαρίστηση της Νικοτίνης (την οποία την κατανοοώ απόλυτα). Αν δεν έχεις πρόβλημα να βρωμάς, να ασχημαίνεις (βγάζω την υγεία απέξω) και να εξαρτιέσαι από κάτι χωρίς λόγο, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν μιλάω προσωπικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Χριστιάννα ^^: #625 10-08-09 14:28 Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικά δεν αρέσει σε κανέναν η γεύση. Όμως αυτή η ευχαρίστηση που λες είναι η νικοτίνη που σε κάνει να εξαρτιέσαι από αυτήν. Έχω κάνει πακέτα και μιλάω έτσι. Όπως και να έχει: 1) Δημιουργεί προβλήματα υγείας 2) Σου χαλάει δόντια - χαμόγελο 3) Βρωμάς από τα μαλλιά μέχρι και το εσώρουχο σου 4) Δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα παραμόνο την ευχαρίστηση της Νικοτίνης (την οποία την κατανοοώ απόλυτα). Αν δεν έχεις πρόβλημα να βρωμάς, να ασχημαίνεις (βγάζω την υγεία απέξω) και να εξαρτιέσαι από κάτι χωρίς λόγο, τότε κανένα πρόβλημα από μένα. Δεν μιλάω προσωπικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:28 Η Χριστιάννα ^^: #625 10-08-09 14:28 Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Ο statistikos: #626 10-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Για την γεύση είσαι σίγουρος; Ρωτάω βασικά γιατί υπάρχουν για παράδειγμα τα black devil με καπνό που έχει άρωμα βανίλια. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρίες δεν θα υπάρχει λόγος; Θέλω να πω η διαφορά του Χ τσιγάρου από το Ψ άλλης εταιρίας δεν βρίσκεται στην/ή και στην γεύση; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή. Click για ανάπτυξη... Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:31 Η maraki έγραψε: #627 10-08-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Μην τολμήσεις.Μια ιδέα είναι.Όταν λες "δε νομίζω να κρατηθώ",τότε ναι,δε θα κρατηθείς.Δεν πρέπει να το παίρνεις έτσι.Σκέψου σε τι θα σε ωφελήσει το τσιγάρο,αν πραγματικά θες να το ξεκινήσεις,τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν,αλλά και τι μου έλεγες περί του θέματος πριν κάτι μήνες.Γιατί έτσι και το ξεκινήσεις,μετά έχε γεια,δεν "κόβεται"... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Eίναι απόλαυση δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί αρνούνται να το δεχτούν. Ένα μέρος καπνιστών το φχαριστιέται πως να το πω. Δεν το βλέπουν ως χάσιμο χρόνου. Πως εσύ (δεν μιλάω συγκεκριμένα) περνάς ευχάριστα την ώρα σου βλέποντας τιβι ξερωγω έτσι εκείνοι καπνίζοντας. Click για ανάπτυξη... Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:32 Η Χριστιάννα ^^: #628 10-08-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Λίγα τσιγάρα έχουν γεύση, και οκ δεν νομίζω η πλειοψηφία να καπνίζει με γεύσεις (δεν ξέρω κανένα). Η διαφορά υπάρχει στη ποσότητα νικοτίνης και πίσσας. Άλλοι θέλουν βαρύ και άλλοι ελαφρύ. Click για ανάπτυξη... Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... Βρίσκω ηλίθιους τους ανθρώπους που καπνίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας ακριβώς επειδή όπως λες έχουν εθιστεί και το έχουν κάνει συνήθεια. Υπάρχουν όμως και μερικοί που μπορεί να καπνίζουν σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές/περιστάσεις της ζωής τους επειδή ακριβώς το θέλουν. Το να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται να είναι απόλαυση το τσιγάρο είναι λογικό αν δεν έχεις δοκιμάσει ή αν έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε, γούστα είναι αυτά. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το τσιγάρο σε μερικούς ανθρώπους προσφέρει ευχαρίστιση, σε αυτούς που το ελέγχουν και δεν τους ελέγχει υποθέτω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:33 Ο statistikos: #629 10-08-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Καλά επειδή εγώ κάνω ναργιλέ τα έχω μπερδέψει κάπως. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:35 Ο Boom έγραψε: #630 10-08-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki: Κοίτα,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος απόλαυση πρόκειται.Απλά,πιστεύω ότι οι καπνίζοντες,δοκίμασαν μια φορά,ίσως να τους άρεσε,αλλά μετά εθίστηκαν στο τσιγάρο,το οποίο τώρα έχει γίνει μια συνήθεια και συνάμα και απόλαυση.Α,και η τιβί που ανέφερες,όλο και κάτι θα σου προσφέρει,ενώ το τσιγάρο απολύτως τίποτα. Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο Crookshanks: #631 10-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Εγώ δεν ξέρω, νιώθω μια επιθυμία να (ξανα)δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι μήπως αυτή τη φορά θελήσω να το αρχίσω. Όταν είχα πρωτοδοκιμάσει δε μ' ένοιαζε κιόλας να το αρχίσω, τώρα όμως δεν ξέρω, νομίζω ότι το θέλω. Γενικά είμαι σε περιβάλλον καπνιστών (γονείς, αδελφός, φίλοι, συγγενείς) και πρέπει να με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι εισπνέω καπνό όταν είμαι μαζί τους (πάντως σπάνια καπνίζουν δίπλα μου, τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω αλλά νιώθω μια ευχαρίστηση όταν κατά λάθως εισπνέω καπνό). Δεν ξέρω πραγματικά. Μέσα μου, βαθιά, δε θέλω να το αρχίσω...Αλλά δε νομίζω να κρατηθώ Click για ανάπτυξη... Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:09 Η maraki έγραψε: #632 10-08-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο.Πολύ σωστά το έθεσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:24 Ο orathac έγραψε: #633 10-08-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:25 Ο statistikos: #634 10-08-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: αυτο ισχυει μονο οταν γαμιεσαι στα τσιγαρα (2-3 πακετα την ημερα) μην υπερβαλεις, αμα ο ανθρωπος μπορει να το ελενξει και να κανει μερικα την ημερα/εβδομαδα/μηνα δεν θα παθει τιποτα, το ιδιο ισχυει και με το αλλο τσιγαρο και με το ναργιλε, αρκει να μην εθιστεις ειναι το θεμα Click για ανάπτυξη... Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:30 Ο orathac έγραψε: #635 10-08-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από statistikos: Αν δεν σε ενδιαφέρει που βρωμάς, έτσι είναι. Click για ανάπτυξη... Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:31 Ο statistikos: #636 10-08-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ολοι οι φιλοι μου καπνιζουν κανω δεν κανω βρωμαω Click για ανάπτυξη... αχχαχα Σωστό και αυτό. Εντάξει είσαι γκαντέμης. Δεν είναι για όλους έτσι όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:33 Η Χριστιάννα ^^: #637 10-08-09 15:33 Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. (για τον κρουκ πηγαινε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:34 Ο djimmakos: #638 10-08-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Πριν αρχίσεις, σκέψου αυτό: . Σκέψου επίσης ότι θα ενισχύεις κολοσσούς καπνοβιομηχανιών, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τους καλλιεργητές. Σκέψου πως θα βλάπτεις τους γύρω σου. Και σκέψου και πως το κάπνισμα προκαλεί ανδρική ανικανότητα. Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι που με κρατάνε ακόμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos Δραστήριο μέλος Ο statistikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 674 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Ο statistikos: #639 10-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Nαι και βασικά αυτά τα ακραία εμένα προσωπικά δεν με αγγίζουν. Περισσότερο θα με ευαισθητοποιούσε να μου πεις ότι οι αντοχές μου θα αρχίσουν να φθίνουν ή ότι θα χαλάω χρήματα σε πακέτα. Click για ανάπτυξη... Έλα ντε!Γιατί τα λεφτά δεν είναι λόγος; Πεταμένα λεφτά! Και τώρα με τους φόρους του Κωστάκη...να δεις πόσο θα έχει το κάθε τσιγάρο.... Το βλέπω 20 λεπτά το ένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 15:36 Η Χριστιάννα ^^: #640 10-08-09 15:36 Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το "ή θα χαλάω χρήματα σε πακέτα" δεν φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.