Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italikoulis
Νεοφερμένο μέλος

καταλαβαίνω πως ίσως δεν έχεις το χρόνο να τρέχεις σε ένα ακόμα φροντιστήριο, όμως λόγω της πείρας μου της επαγγελματικής σου το λέω ξεκάθαρα πως δεν είναι εύκολο - για να μην πω αδύνατο - να μάθεις μια ξένη γλώσσα με τον τρόπο που επιθυμείς, εφόσον δεν μένεις κιόλας στην εν λόγω χώρα ως αλλοδαπός, για να υποθέσουμε πως τουλάχιστον θα έχεις ακούσματα και βιώματα γλωσσικά.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχεις έναν καλό καθηγητή/καθοδηγητή, βασικά πιο πολύ εμψυχωτή, είτε σε φροντιστήριο, είτε σε ιδιαίτερο, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τη γλώσσα και την ομορφιά της με σωστό και υπεύθυνο τρόπο. Δεν χρειάζεται :nono:να πας σε κάποιο πανάκριβο, ή πολυδιαφημισμένο φροντιστήριο, γιατί σε αυτά συχνά πληρώνεις τις διαφημίσεις που βάζουνε στην T.V. κι όχι καλούς καθ/τές, αφού κοιτάνε να βρούν τους πιο "φτηνούς" για να κονομάνε όσο πιο πολύ μπορούν!!!
Θα σου πρότεινα μάλιστα να μην πέσεις με τα μούτρα στο κυνήγι των διπλωμάτων, αλλά να απολαύσεις τη μαγεία της γλώσσας και να εμβαθύνεις στα μυστικά της. Εννοείται πως αυτό που μετράει είναι να την αγαπήσεις και τότε με τον καιρό θα έρθουν και τα διπλώματα.
Λογικά, ο καθ/τής που κάποιος φίλος θα σου τον συστήσει για καλό θα σε καλύψει, χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα. Το πιο πιθανό είναι ότι ο ίδιος θα κάνει και σε κάποιο/α φροντιστήριο/α, οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις με ποια συνεργάζεται. Σε διαβεβαιώ ότι το ίδιο καλό μάθημα θα κάνει και εκεί! Είναι νομίζω και καλύτερο να έχεις συμμαθητές με τους οποίους να μπορείς να κάνεις διαλόγους και να κάνετε δραστηριότητες σε ομάδες κλπ. Σου εύχομαι να μην εγκαταλείψεις αυτή σου την επιθυμία να μυηθείς στον υπέροχο κόσμο μιας καινούργιας ξένης γλώσσας
....και για να σου φύγει και η εμμονή του να καταπιαστείς μόνος σου με αυτήν, σου παραθέτω κι ένα site με κάποιους κανόνες γραμματικής, ηχητικά, κλπ. (με τη γραμματική μόνο, γλώσσα δε μαθαίνεται, εκτός αν πιάσεις το μελλοντικό Ιταλό φίλο σου και του κλείνεις τα ρήμα είμαι και το ρήμα έχω...

https://www.oggi-domani.com/
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις! In bocca al lupo!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiaki
Νεοφερμένο μέλος

Σωστά???!!!!

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

Φίλε Lazarus_s,
καταλαβαίνω πως ίσως δεν έχεις το χρόνο να τρέχεις σε ένα ακόμα φροντιστήριο, όμως λόγω της πείρας μου της επαγγελματικής σου το λέω ξεκάθαρα πως δεν είναι εύκολο - για να μην πω αδύνατο - να μάθεις μια ξένη γλώσσα με τον τρόπο που επιθυμείς, εφόσον δεν μένεις κιόλας στην εν λόγω χώρα ως αλλοδαπός, για να υποθέσουμε πως τουλάχιστον θα έχεις ακούσματα και βιώματα γλωσσικά.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχεις έναν καλό καθηγητή/καθοδηγητή, βασικά πιο πολύ εμψυχωτή, είτε σε φροντιστήριο, είτε σε ιδιαίτερο, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τη γλώσσα και την ομορφιά της με σωστό και υπεύθυνο τρόπο. Δεν χρειάζεται :nono:να πας σε κάποιο πανάκριβο, ή πολυδιαφημισμένο φροντιστήριο, γιατί σε αυτά συχνά πληρώνεις τις διαφημίσεις που βάζουνε στην T.V. κι όχι καλούς καθ/τές, αφού κοιτάνε να βρούν τους πιο "φτηνούς" για να κονομάνε όσο πιο πολύ μπορούν!!!
Θα σου πρότεινα μάλιστα να μην πέσεις με τα μούτρα στο κυνήγι των διπλωμάτων, αλλά να απολαύσεις τη μαγεία της γλώσσας και να εμβαθύνεις στα μυστικά της. Εννοείται πως αυτό που μετράει είναι να την αγαπήσεις και τότε με τον καιρό θα έρθουν και τα διπλώματα.
Λογικά, ο καθ/τής που κάποιος φίλος θα σου τον συστήσει για καλό θα σε καλύψει, χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα. Το πιο πιθανό είναι ότι ο ίδιος θα κάνει και σε κάποιο/α φροντιστήριο/α, οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις με ποια συνεργάζεται. Σε διαβεβαιώ ότι το ίδιο καλό μάθημα θα κάνει και εκεί! Είναι νομίζω και καλύτερο να έχεις συμμαθητές με τους οποίους να μπορείς να κάνεις διαλόγους και να κάνετε δραστηριότητες σε ομάδες κλπ. Σου εύχομαι να μην εγκαταλείψεις αυτή σου την επιθυμία να μυηθείς στον υπέροχο κόσμο μιας καινούργιας ξένης γλώσσας
....και για να σου φύγει και η εμμονή του να καταπιαστείς μόνος σου με αυτήν, σου παραθέτω κι ένα site με κάποιους κανόνες γραμματικής, ηχητικά, κλπ. (με τη γραμματική μόνο, γλώσσα δε μαθαίνεται, εκτός αν πιάσεις το μελλοντικό Ιταλό φίλο σου και του κλείνεις τα ρήμα είμαι και το ρήμα έχω...!)
https://www.oggi-domani.com/
Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις! In bocca al lupo!![]()
θα συμφωνησω παρα πολυ σ'αυτο..γιατι κ γω ειδα τι βλακεια εκανα επεσα με τα μουτρα κ δεν καταλαβα τιποτα απο τα "καλη" της...!Αλλωστε πολλοι ειναι αυτοι που βιαζονται κ στο τελος δεν κοβονται..!Οποτε απολαυσε την μιας κ που ειναι τοσο ωραια γλωσσα...!

Αυτα...!
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ28842
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ειστε καθηγητης ιταλικων κύριε ιταλικούλη ;
Αν ναι τι γνώμη έχετε για τα βιβλία progetto italiano;
Είναι καλα για αρχάριους;παρακαλώ αν γνωρίζετε να με διαφωτίσετε........
ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
Ποιός έδωσε Ιταλικά την Κυριακή στο Ιταλικό Ινστιτούτο?Το Diplwma Β2?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

aggel A4 forever
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάνεις Μαθήματα Ιταλικών? Είναι πολύ όμορφη γλώσσα..Εγώ ξεκίνησα για Β2 και τώρα θέλω να συνεχίσω και στα επόμενα επίπεδα....Ποια τραγούδια έχει το CD?Φοβερό νέο τραγούδι-Giussy Ferreri -Non ti scordar mai di me!!
μου αρεσουν δεν κανω αλλα σκεφτομαι οταν μεγαλωσα να κανω σταφοιτητικα μου χρονια
οντως το τραγουδι αυτι εινια τελειο και να δεν κανω λαθος σημανει μην διαφωνεις μαζι μου
ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

ENERGIA
Νεοφερμένο μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω που εκανα ιταλικα οι κοπελες που ειχα μαζι και ηξεραν γαλλικα βοηθηκαν πολυ στη γραμματικη λεγανε οτι βοηθαει αρκετα!εγω παλι που ηξερα καλα αγγλικα εβρισκα αρκετες κοινες λεξεις...αλλα μπορω να σου πω οτι βοηθιεσαι παρα πολυ αν ξερεις ακλα ελληνικηγραμματικη τοθλαχιστον ο καθηγητης μας ετσι μας τα περνουσε μεσω ελληνικης γραμματικης!αν γνωριζεις πολυ καλα γαλλικα και ισπανικα μετα ειναι ευκολο να μαθεις ιταλικα η δυσκολευεσαι παρα πολυ?
εγω εδωσα το Plida β2 και αναμενω αποτελεσματα
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχομαι καλα αποτελεσματα!εγω που εκανα ιταλικα οι κοπελες που ειχα μαζι και ηξεραν γαλλικα βοηθηκαν πολυ στη γραμματικη λεγανε οτι βοηθαει αρκετα!εγω παλι που ηξερα καλα αγγλικα εβρισκα αρκετες κοινες λεξεις...αλλα μπορω να σου πω οτι βοηθιεσαι παρα πολυ αν ξερεις ακλα ελληνικηγραμματικη τοθλαχιστον ο καθηγητης μας ετσι μας τα περνουσε μεσω ελληνικης γραμματικης!
εγω εδωσα το Plida β2 και αναμενω αποτελεσματα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Basilis0
- Natsuko
- thomastam3
- Reader
- Sotiris.Y
- bill09876
- Billprs
- justanerd
- pokahontas
- nicole1982
- PanMoonlight
- angies
- Mewmaw
- thenutritionist
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- giannis05
- Abiogenesis
- george777
- AnnaRd
- dmav
- Alessandra Eliza
- giannhs2001
- Hased Babis
- constansn
- Maria_Xagorari
- Jojo K
- augustine
- AggelikiGr
- Meow
- Unboxholics
- Nala
- xristarac
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- iiTzArismaltor_
- Vicky13
- KingOfPop
- Τρελας123
- NikoletaPoppi
- ΣοφίαΒ
- MartaM
- mermaid89
- George.S
- MART
- George9989
- globglogabgalab
- charmander
- Dimitris2001
- xrisamikol
- korlef
- SlimShady
- len@
- Alexecon1991
- Ria99
- snowy
- ikaramali
- ggl
- Billokos1
- johnietraf
- Manolo165
- Vaghelis68
- Thundergirl
- Riaki28
- Panagiotis09
- MIkeTr123
- seduv
- Mary Jane
- thecrazycretan
- pacheiko
- Georgekk
- Slytherin
- vana_krlf
- Memetchi
- tsiobieman
- calliope
- Panagiotis849
- Johnman97
- Lia 2006
- T C
- tslef8
- Αλκης Κ.
- AngieN
- Mukumbura
- Xristinaki123
- Belle26
- Darkking
- ΜαρίαΖΤ
- Nar20
- St11
- Xristinaqui
- Steffie88
- Jocaste
- Ggpg
- Στεφανος56
- Vold
- giannolgkos
- DrsKatia
- Doctorblue
- Παράνοια
- Konstantinos_m
- brijs
- jimis2001
- Alma Libre
- Viedo
- panos007
- manosthegreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.