Εγω θα πω την αποψη μου και δεν ξερω ισως καποιοι διαφωνησουν.
Δεν βρισκω κατι επιληψιμο. Γιατι δηλαδη; Εαν εχεις ενα καθηγηταρα στο σχολειο που ξερεις οτι θα μπορουσε να σου προσφερει πολλα περισσοτερα στο ιδιαιτερα, γιατι οχι; Μη ξεχναμε οτι οι συνθηκες στο σχολικο περιβαλλον οχι μονο δεν ειναι ιδανικες για εναν καθηγητη να αποδωσει το 100% του, αλλα συχνα αποτρεπτικες. Προς Θεου δεν προωθω την παραπαιδεια, αλλα αυτη τη στιγμη μιλαμε για ενα συκεκριμενο ερωτημα. Τωρα αν το γενικευσουμε φυσικα και δεν θα επρεπε να υπηρχαν καν τα ιδιαιτερα, γεγονος που προυποθετει την ευρυθμη λειτουργια του σχολειου. Τελοσπαντων, εγω αυτο τον ψευτοσυντηρητισμο με τους καθηγητες του σχολειου και τα ιδιατερα δεν το καταλαβαινω πραγματικα. Τι να βρεις αυτον τι εναν αλλον..
Και μη μου πειτε στερουν την δουλεια απο αλλους. Για τους διπλοθεσιτες στα φροντηστηρια τι εχετε να πειτε;
Υ.Γ. Γαμωτο, αηδιαζω που μιλαω για την Παιδεια λες και ειναι και γω δεν ξερω τι...
Οπου μπαινει το χρημα στη μεση γινεται εμποριο...Ακομα και ετσι ομως ΕΥΤΥΧΩΣ υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι στον χωρο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.