selc
Δραστήριο μέλος

θεωρω οτι ειναι καλυτερο οι γονεις να της αναφερουν αυτο το ζητημα με το οικονομικο,αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να τους πεισωκυριως γιατι δεν μου εχουν εμπιστοσυνη(μαλλον δικαιως,εαν κρινω απο το παρελθον) και πιστευουν οτι με το να κανω πολλες ωρες ιδιαιτερα,κατι θα μου μεινει στο τελος..
![]()
θες οι γονείς? οι γονείς?
αν και είσαι μεγάλη να τα κανονίζεις και μόνη σου εφόσον εσένα αφορούν!
τα ιδιαίτερα όντως μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο από κάθε φροντιστήριο π.χ (αναγκαίο κακό)
αλλά είσαι σίγουρη πως θα διαβάζεις? όπως είπες πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο μαθητής.
Αν ξέρεις ότι θα στρωθείς φέτος κάνε ότι νομίζεις για σένα καλύτερο,μια χρονιά είναι

καλή επιτυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι,αλλα φαντασου να της πω οτι για οικονομικους λογους προτιμω να κανουμε μεχρι 7 ωρες π.χ την εβδομαδα για τα 4 μαθηματα και μετα οι γονεις μου να της λενε οτι δεν υπαρχει θεμα με το οικονομικο κλπ..ωραια συννενοηση θα εχουμεθες οι γονείς? οι γονείς?
αν και είσαι μεγάλη να τα κανονίζεις και μόνη σου εφόσον εσένα αφορούν!
τα ιδιαίτερα όντως μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο από κάθε φροντιστήριο π.χ (αναγκαίο κακό)
αλλά είσαι σίγουρη πως θα διαβάζεις? όπως είπες πιστεύεις ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο μαθητής.
Αν ξέρεις ότι θα στρωθείς φέτος κάνε ότι νομίζεις για σένα καλύτερο,μια χρονιά είναι
καλή επιτυχία![]()

εγω ειμαι αποφασισμενη να διαβασω φετος,εξαλλου η αποφαση να ξαναδωσω ηταν 100% δικη μου και ενω ειχα κι αλλες επιλογες,οπως για παραδειμα να παω Αγγλια ή να γραφτω σε ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο στην Αθηνα,επελεξα τις πανελληνιες.Και τις 2 φορες που εδωσα δεν προσπαθησα σχεδον καθολου(συγκεντρωσα τη δευτερη φορα 11.600 μορια μονο) και ουσιαστικα τα χρηματα για τα ιδιαιτερα εκεινες τις χρονιες πηγαν χαμενα(δικη μου η ευθυνη βεβαια,οσο καλος και χρυσος να ναι ο καθηγητης,εαν δεν εχεις ορεξη για διαβασμα,δεν γινεται τιποτα) γιατι περασα σε ενα ΤΕΙ που δεν με ενδιεφερε το αντικειμενο του και επιπλεον,δεν ειχε σοβαρες επαγγελματικες προοπτικες.
Ευχαριστω

ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με την αλλη καθηγητρια π ηταν και βαθμολογητρια, Ιστορία 1.5 ώρα,Λογοτεχνία 1.5 και Εκθεση 2. Τιμή: 20 η ωρα και εκανα και μόνη μου.
Βιολογία μαζί με αλλη μια κοπελα 2 ωριτσες (πληρες ξεπατωμα) 15 ευρω η ωρα.
Αυτά βέβαια με τις τιμές εξαρτώνται πολύ απο την περιοχή(αν εχει ανταγωνισμο κλπ). Εσυ τωρα που ξαναδινεις,κατανοείς οτι έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου (αν δεν εργαζεσαι) πράγμα που για μενα ειναι πολυ σημαντικό. όπως και να έχει δωστα όλα και εύχομαι τα καλύτερα. Ό,τι χρειαστείς στείλε μου πμ. ;-)
Υ.Γ.επειδή διάβασα πως θα διαβασεις μόνη ιστορία και βιολογία να ξέρεις οτι χρειάζονται πολλή επανάληψη για να τα εμπεδώσεις.Ζητα απο τηνν καθηγητρια σου να σ φερει να λυνεις πηγες, η βιολογία έχει κάποιες ασκήσεις χαμηλής δυσκολίας και συγκεκριμένης μεθοδολογίας. Να το εχεις υποψη σου για να λυσεις και τετοιες.
mariavol
Νεοφερμένο μέλος

aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

οι τιμες αυτες δεν εχουν πεσει καθολου λογω οικονομικης κρισης;
σιγουρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα!! Λοιπόν θα σου πω πόσες ώρες έκανα εγώ και τι πλήρωνα. Αρχαία : 2 ωρες άγνωστο μαζί με άλλη μια κοπέλα ( κάπου στο Μαρτιο εβαλα μια επιπλέον κάθε 15 μέρες μόνη μου) και γνωστό 1.5 ώρα(μαζί με άλλες 2).Λατινικά 2 ωρες Τιμή 15 ευρώ η ώρα. ( Να σημειωθεί πως οτανν ξεκινησα αγνωστο μονη πληρωνα 30 την ωρα.)
Με την αλλη καθηγητρια π ηταν και βαθμολογητρια, Ιστορία 1.5 ώρα,Λογοτεχνία 1.5 και Εκθεση 2. Τιμή: 20 η ωρα και εκανα και μόνη μου.
Βιολογία μαζί με αλλη μια κοπελα 2 ωριτσες (πληρες ξεπατωμα) 15 ευρω η ωρα.
Αυτά βέβαια με τις τιμές εξαρτώνται πολύ απο την περιοχή(αν εχει ανταγωνισμο κλπ). Εσυ τωρα που ξαναδινεις,κατανοείς οτι έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου (αν δεν εργαζεσαι) πράγμα που για μενα ειναι πολυ σημαντικό. όπως και να έχει δωστα όλα και εύχομαι τα καλύτερα. Ό,τι χρειαστείς στείλε μου πμ. ;-)
Υ.Γ.επειδή διάβασα πως θα διαβασεις μόνη ιστορία και βιολογία να ξέρεις οτι χρειάζονται πολλή επανάληψη για να τα εμπεδώσεις.Ζητα απο τηνν καθηγητρια σου να σ φερει να λυνεις πηγες, η βιολογία έχει κάποιες ασκήσεις χαμηλής δυσκολίας και συγκεκριμένης μεθοδολογίας. Να το εχεις υποψη σου για να λυσεις και τετοιες.
Η αισχροκέρδεια προσωποποιημένη στο ανωτέρω κείμενο.

Έκανα ιδιαίτερο (ήτοι, εντελώς μόνος μου), με πολύ έμπειρη καθηγήτρια στα: γνωστό, άγνωστο (από Μάρτη και μετά έκανα άγνωστο), ιστορία, λογοτεχνία, λατινικά - με 10 ευρώ την ώρα. Έκανα κι έκθεση μόνο 6 μαθήματα όλη τη χρονιά, στην ίδια καθηγήτρια. Βιολογία δεν έκανα πουθενά, συναδέλφισσα.

Συνολικά, όλη τη χρονιά (Ιούλιο 2011 - Μάιο 2012), ξοδέψαμε περίπου 1.200 ευρώ στα μαθήματά μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chrysenia195
Νεοφερμένο μέλος

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος Υψηλάντης
Νεοφερμένο μέλος

Το χειμερινό πρόγραμμα,απ'όσο γνωρίζω, θα είναι 5 ώρες αρχαία (δεν γνωρίζω πως θα διανείμουν τις ώρες) 2 ώρες ιστορία 2 ώρες λατινικά 1 ώρα λογοτεχνία 2 ώρες έκθεση 2 ώρες Μαθηματικά Γ.Π και 2 ώρες ΑΟΘ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Η λογοτεχνια βγαινει ευκολα σαν υλη! Εγω ξεκινησα τελη αυγουστου και τον Ιανουαριο την ειχα βγαλει!(με μια ωρα την εβδομαδα).Αρχαια αν θελεις ξεκινα λιγο πιο μπροστα τις εισαγωγες!αν αρχισω ογοτεχνια κα γνωστο τελη αυγοστου λετε να προλαβω να βγαλω την υλη;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ αρχαια ποτε ειχες αρχισει;Η λογοτεχνια βγαινει ευκολα σαν υλη! Εγω ξεκινησα τελη αυγουστου και τον Ιανουαριο την ειχα βγαλει!(με μια ωρα την εβδομαδα).Αρχαια αν θελεις ξεκινα λιγο πιο μπροστα τις εισαγωγες!
αν αρχισω τελη αυγουστου , λετε να μην προλαβω;
προτεινεις να αρχισω να διαβαζω νωριτερα απο το φροντιστηριο;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Εγω αρχαια ξεκινησα μετα το 15αυγουστο και εκανα 1 ωρα την εβδομαδα γνωστο! Τελειωσα την υλη τελη Φεβρουαριου! Αν θα κανεις παραπανω απο 1 ωρα την εβδομαδα γνωστο,τοτε και αρχες Σεπτεμβριου να ξεκινησεις δεν θα εχεις προβλημα! Απλα ,επειδη η εισαγωγη ειναι κατι που δεν χρειαζεται να στο εξηγησουν θα μπορουσες να διαβασεις λιγο μονος σου και να βγαλεις καποιες σελιδες(περισσοτερο για να μην αγχωθεις) και ετσι θα τα αφομοιωσεις και καλυτερα! Καλη σου επιτυχια!!εσυ αρχαια ποτε ειχες αρχισει;
αν αρχισω τελη αυγουστου , λετε να μην προλαβω;
προτεινεις να αρχισω να διαβαζω νωριτερα απο το φροντιστηριο;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω αρχαια ξεκινησα μετα το 15αυγουστο και εκανα 1 ωρα την εβδομαδα γνωστο! Τελειωσα την υλη τελη Φεβρουαριου! Αν θα κανεις παραπανω απο 1 ωρα την εβδομαδα γνωστο,τοτε και αρχες Σεπτεμβριου να ξεκινησεις δεν θα εχεις προβλημα! Απλα ,επειδη η εισαγωγη ειναι κατι που δεν χρειαζεται να στο εξηγησουν θα μπορουσες να διαβασεις λιγο μονος σου και να βγαλεις καποιες σελιδες(περισσοτερο για να μην αγχωθεις) και ετσι θα τα αφομοιωσεις και καλυτερα! Καλη σου επιτυχια!!
απο που προτεινεις να αρχισω στην εισαγωγη;
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο που προτεινεις να αρχισω στην εισαγωγη;
Ε από την αρχή ξεκίνα. Σωκρατική αμφισβήτηση, διαλεκτική, μαιευτική κλπ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.