Ε εκείνη τη στιγμή που δίνεις όλα μπορούν να γίνουν..με αυτό που είπα εννοώ ότι δεν έλυσα πράγματα που ήξερα και ήμουν καλά προεροιμασμένη γι' αυτά..κόλλησα ουσιαστικά..αλλά εντάξει συμβαίνουν..κι επειδή όπως είπα είμαι τελειομανής και ανασφαλής (να προσθέσω) ψειρίζω αρκετά κάποια πράγματα..ενώ είναι απλά, με το μυαλό μου τα κάνω δύσκολα χωρίς λόγο..( προσπάθησα να το μειώσω στη Β΄λυκείου που το κατάλαβα και μου το λέγαν όλοι, μα όλοι, και μετά στη Γ΄ και νομίζω ότι το κατάφερα μέχρι ένα βαθμό αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα

)
Οπότε αυτό που συμβουλεύω είναι να τα βλέπετε όλα απλά, άσχετα με το πόσο δύσκολα μπορεί να είναι..η λύση στο πρόβλημα, όποιο κι αν είναι αυτό, μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια σας και να μην τη βλέπετε..καθαρό μυαλό χρειάζεται και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και στην εμπειρία που θα αποκτήσετε..από κει και πέρα θα βρείτε και μόνοι σας τον τρόπο να μειώσετε το άγχος..δείτε τι είναι αυτό-ά που σας αγχώνει και προσπαθήστε να το δείτε με άλλο μάτι ώστε να το αντιμετωπίσετε