klearhos19 Νεοφερμένο μέλος Ο klearhos19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Μαΐου 2022 στις 21:22 Ο klearhos19: #241 05-05-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: μα καλα δεν σαρεσουν καθολου τα φυσικομαθηματικα; η σχολη σου πιστευω ειναι πολυ ενδιαφερουσα δυσκολα μπορει ν αμην αρεσει σε καποιον Click για ανάπτυξη... οκ τα μαθηματικά εινια υπέροχα αλλα δεν αρκει για να κάτσω στη σχολή ουτε καν δε θα έχουν καμια σχεση με το επαγγελμα σε λίγα χρόνια απο εκει θα βγω μηχανικος .... ιουυυ Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 5 Μαΐου 2022 στις 23:59 Ο Samael έγραψε: #242 05-05-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: οκ τα μαθηματικά εινια υπέροχα αλλα δεν αρκει για να κάτσω στη σχολή ουτε καν δε θα έχουν καμια σχεση με το επαγγελμα σε λίγα χρόνια απο εκει θα βγω μηχανικος .... ιουυυ Click για ανάπτυξη... Άσχετα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις, δεν νομίζεις οτι είσαι λίγο μικρός για να ξέρεις πως είναι το επάγγελμα σε λίγα χρόνια ; Εδώ καλά καλά δεν το ξέρουν οι ίδιοι οι καθηγητές καμιά φορά ως ακαδημαϊκοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους σε κάποιο σοβαρό και μεγάλο έργο. klearhos19 Νεοφερμένο μέλος Ο klearhos19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 16:28 Ο klearhos19: #243 11-05-22 16:28 Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 23:38 Ο Samael έγραψε: #244 11-05-22 23:38 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Click για ανάπτυξη... Πιθανότατα θα χρειαστείς φροντιστήριο,θα σου γλυτώσει χρόνο. Τουλάχιστον απο όσους ξέρω που δώσανε κατακτήριες σκίζονται στο διάβασμα οπότε δεν θα είναι εύκολη διαδικασία και καλό είναι να έχεις κάθε δυνατή βοήθεια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: exotic xo michaela888 Wonderkid 98.8%chimpanzee Ryuzaki bboys nefoumpios A350 Corfu kitty angies Hmmytheos Νομάρχης Than003 Christr22 ένας τυχαίος Steliosgkougkou Peter Pan13 Nasia2433266 AggelikiGr anakiriak@yahoo Alex53 BillyTheKid MarcoReus Pharmacist11 ναντια30 pavlos1511 an ordinary tenant klearhos19 F1L1PAS DimitrisGk ager 1234565 lelos2003 P.Dam. PanosBat spring day KingPoul Philologist Nocommingback Unboxholics Mary_03 BilLaKows Meow Apocalypse arko Marsel Joji Pharmacist01 barkos Appolon QWERTY23 Kitana MIT_fan angeloskar eukleidhs1821 ggl PanPan Georgekk Giii Nala Dr. Gl. Luminous fockos KingOfPop Don25 tsiobieman estrela milianis oups Paragontas7000 Ελεγκολόγος GeorgePap2003 Medjnik Gus Roger10 panagiotis23 theodoraooo Mammy Nun Ksenia. Ksenia77 χημεια4λαιφ SlimShady Πα.Κ constansn maria2001 Nooback Arvacon igeorgeoikonomo liana george777 Johnman97 hlias2000 jYanniss ikigai Marple panosveki Phys39 usernamesim2222 charmander roud kiyoshi xakounaamatata Scandal Viedo nicks1999 Dionyshs1 korlef snowy Stelios725 the purge BoredPanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: μα καλα δεν σαρεσουν καθολου τα φυσικομαθηματικα; η σχολη σου πιστευω ειναι πολυ ενδιαφερουσα δυσκολα μπορει ν αμην αρεσει σε καποιον Click για ανάπτυξη... οκ τα μαθηματικά εινια υπέροχα αλλα δεν αρκει για να κάτσω στη σχολή ουτε καν δε θα έχουν καμια σχεση με το επαγγελμα σε λίγα χρόνια απο εκει θα βγω μηχανικος .... ιουυυ
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 5 Μαΐου 2022 στις 23:59 Ο Samael έγραψε: #242 05-05-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: οκ τα μαθηματικά εινια υπέροχα αλλα δεν αρκει για να κάτσω στη σχολή ουτε καν δε θα έχουν καμια σχεση με το επαγγελμα σε λίγα χρόνια απο εκει θα βγω μηχανικος .... ιουυυ Click για ανάπτυξη... Άσχετα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις, δεν νομίζεις οτι είσαι λίγο μικρός για να ξέρεις πως είναι το επάγγελμα σε λίγα χρόνια ; Εδώ καλά καλά δεν το ξέρουν οι ίδιοι οι καθηγητές καμιά φορά ως ακαδημαϊκοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους σε κάποιο σοβαρό και μεγάλο έργο. klearhos19 Νεοφερμένο μέλος Ο klearhos19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 16:28 Ο klearhos19: #243 11-05-22 16:28 Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 23:38 Ο Samael έγραψε: #244 11-05-22 23:38 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Click για ανάπτυξη... Πιθανότατα θα χρειαστείς φροντιστήριο,θα σου γλυτώσει χρόνο. Τουλάχιστον απο όσους ξέρω που δώσανε κατακτήριες σκίζονται στο διάβασμα οπότε δεν θα είναι εύκολη διαδικασία και καλό είναι να έχεις κάθε δυνατή βοήθεια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: exotic xo michaela888 Wonderkid 98.8%chimpanzee Ryuzaki bboys nefoumpios A350 Corfu kitty angies Hmmytheos Νομάρχης Than003 Christr22 ένας τυχαίος Steliosgkougkou Peter Pan13 Nasia2433266 AggelikiGr anakiriak@yahoo Alex53 BillyTheKid MarcoReus Pharmacist11 ναντια30 pavlos1511 an ordinary tenant klearhos19 F1L1PAS DimitrisGk ager 1234565 lelos2003 P.Dam. PanosBat spring day KingPoul Philologist Nocommingback Unboxholics Mary_03 BilLaKows Meow Apocalypse arko Marsel Joji Pharmacist01 barkos Appolon QWERTY23 Kitana MIT_fan angeloskar eukleidhs1821 ggl PanPan Georgekk Giii Nala Dr. Gl. Luminous fockos KingOfPop Don25 tsiobieman estrela milianis oups Paragontas7000 Ελεγκολόγος GeorgePap2003 Medjnik Gus Roger10 panagiotis23 theodoraooo Mammy Nun Ksenia. Ksenia77 χημεια4λαιφ SlimShady Πα.Κ constansn maria2001 Nooback Arvacon igeorgeoikonomo liana george777 Johnman97 hlias2000 jYanniss ikigai Marple panosveki Phys39 usernamesim2222 charmander roud kiyoshi xakounaamatata Scandal Viedo nicks1999 Dionyshs1 korlef snowy Stelios725 the purge BoredPanda Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: οκ τα μαθηματικά εινια υπέροχα αλλα δεν αρκει για να κάτσω στη σχολή ουτε καν δε θα έχουν καμια σχεση με το επαγγελμα σε λίγα χρόνια απο εκει θα βγω μηχανικος .... ιουυυ Click για ανάπτυξη... Άσχετα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις, δεν νομίζεις οτι είσαι λίγο μικρός για να ξέρεις πως είναι το επάγγελμα σε λίγα χρόνια ; Εδώ καλά καλά δεν το ξέρουν οι ίδιοι οι καθηγητές καμιά φορά ως ακαδημαϊκοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους σε κάποιο σοβαρό και μεγάλο έργο.
klearhos19 Νεοφερμένο μέλος Ο klearhos19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 16:28 Ο klearhos19: #243 11-05-22 16:28 Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 23:38 Ο Samael έγραψε: #244 11-05-22 23:38 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Click για ανάπτυξη... Πιθανότατα θα χρειαστείς φροντιστήριο,θα σου γλυτώσει χρόνο. Τουλάχιστον απο όσους ξέρω που δώσανε κατακτήριες σκίζονται στο διάβασμα οπότε δεν θα είναι εύκολη διαδικασία και καλό είναι να έχεις κάθε δυνατή βοήθεια. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια)
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 11 Μαΐου 2022 στις 23:38 Ο Samael έγραψε: #244 11-05-22 23:38 Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Click για ανάπτυξη... Πιθανότατα θα χρειαστείς φροντιστήριο,θα σου γλυτώσει χρόνο. Τουλάχιστον απο όσους ξέρω που δώσανε κατακτήριες σκίζονται στο διάβασμα οπότε δεν θα είναι εύκολη διαδικασία και καλό είναι να έχεις κάθε δυνατή βοήθεια.
Αρχική Δημοσίευση από klearhos19: Το έχω αποφασίσει το θέμα ειναι δεν ξπέρω τι να άνω με φροντηστηρια τα χρεαιζομαι ?? η μπορω και μονος (εκτος απο τη βιολογια) Click για ανάπτυξη... Πιθανότατα θα χρειαστείς φροντιστήριο,θα σου γλυτώσει χρόνο. Τουλάχιστον απο όσους ξέρω που δώσανε κατακτήριες σκίζονται στο διάβασμα οπότε δεν θα είναι εύκολη διαδικασία και καλό είναι να έχεις κάθε δυνατή βοήθεια.