Ευχαριστούμε!

Κοίτα, εγώ έβγαλα 19078... Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι θα περνούσα, αλλά μετά οι εκτιμήσεις με καταάγχωσαν... Αρχικά στη Β ήθελα Οδοντιατρική επειδή φοβόμουν τα χρόνια της Ιατρικής, αλλά μετά κατάλαβα ότι αν θέλεις κάτι πολύ αξίζουν οι θυσίες...

Όατν βγήκαν τα μόρια κόντευα να κλάψω από χαρά. Βέβαια μετά οι "βασεολόγοι" φρόντισαν να περάσω ένα "αξέχαστο" καλοκαίρι άγχους πιστεύοντας ότι δε θα περάσω...

Την ημέρα που έβγαιναν οι βάσεις, τις έβγαλαν πιο νωρίς. Εγώ τις είδα και είδα ότι περνούσα αλλά ήθελα να το πουν και στην τηλεόραση και να δω και το όνομα για να είμαι σίγουρος. Αλλά και όταν το σιγούρεψα ακόμη δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, το μόνο που είπα ήταν ένα απλό "πέρασα"-ξεψυχιμένο. Η θεία μου και η μαμά μου κυρίως έκαναν το σαματά

Τώρα πλέον όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θέλω να αρχίσουμε! Ειδικά από σήμερα που γραφτηκα και στα εργαστήρια

Όσο για την έκθεση, έγραψα 16,5. Δεν ήταν ουάου βαθμός, αλλά ευτυχώς η έκθεση ούτε με ανέβασε ούτε με κατέβασε. Τα μαθήματα που με έσωσαν ήταν τα βαρύτητας Χημεία-Βιολογία (20 κ 19,7 αντίστοιχα)
Σου εύχομαι και σένα να το πετύχεις