papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:44 Ο papas έγραψε: #141 11-09-12 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Λοιπόν,εχω μια καίρια ερώτηση: Στη σχολή έχω πάει μια φορά ,αλλά με αμάξι! Στην εγγραφή θα πάω με ΜΜΜ,για να δω και το δρομολόγιο! Ρωτώ,αφου πάρω από τη στάση στην Ακαδημίας το ένα εκ των δύο λεωφορείων που περνούν για Γουδή ,σε ποια στάση πρέπει να κατέβω? Ή μήπως υπάρχει,καλύτερα,σταση του μετρό,που εξυπηρετεί ,κοντά στη σχολή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Με το μετρό: παίρνεις την μπλέ γραμμή προς αεροδρόμιο και κατεβαίνεις ''Αμπελόκηποι''. Από εκεί, ρωτάς που είναι το ''Λαικό νοσοκομείο'' και πας όπου σου πούνε. Δίπλα, ακριβώς, είναι η ιατρική σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #142 11-09-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από papas: Με το μετρό: παίρνεις την μπλέ γραμμή προς αεροδρόμιο και κατεβαίνεις ''Αμπελόκηποι''. Από εκεί, ρωτάς που είναι το ''Λαικό νοσοκομείο'' και πας όπου σου πούνε. Δίπλα, ακριβώς, είναι η ιατρική σχολή. Click για ανάπτυξη... Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:08 Ο papas έγραψε: #143 12-09-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #144 12-09-12 00:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 12-09-12 14:34 Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Λοιπόν,εχω μια καίρια ερώτηση: Στη σχολή έχω πάει μια φορά ,αλλά με αμάξι! Στην εγγραφή θα πάω με ΜΜΜ,για να δω και το δρομολόγιο! Ρωτώ,αφου πάρω από τη στάση στην Ακαδημίας το ένα εκ των δύο λεωφορείων που περνούν για Γουδή ,σε ποια στάση πρέπει να κατέβω? Ή μήπως υπάρχει,καλύτερα,σταση του μετρό,που εξυπηρετεί ,κοντά στη σχολή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Με το μετρό: παίρνεις την μπλέ γραμμή προς αεροδρόμιο και κατεβαίνεις ''Αμπελόκηποι''. Από εκεί, ρωτάς που είναι το ''Λαικό νοσοκομείο'' και πας όπου σου πούνε. Δίπλα, ακριβώς, είναι η ιατρική σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:27 Η Νάγια Τ. έγραψε: #142 11-09-12 22:27 Αρχική Δημοσίευση από papas: Με το μετρό: παίρνεις την μπλέ γραμμή προς αεροδρόμιο και κατεβαίνεις ''Αμπελόκηποι''. Από εκεί, ρωτάς που είναι το ''Λαικό νοσοκομείο'' και πας όπου σου πούνε. Δίπλα, ακριβώς, είναι η ιατρική σχολή. Click για ανάπτυξη... Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:08 Ο papas έγραψε: #143 12-09-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #144 12-09-12 00:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 12-09-12 14:34 Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Με το μετρό: παίρνεις την μπλέ γραμμή προς αεροδρόμιο και κατεβαίνεις ''Αμπελόκηποι''. Από εκεί, ρωτάς που είναι το ''Λαικό νοσοκομείο'' και πας όπου σου πούνε. Δίπλα, ακριβώς, είναι η ιατρική σχολή. Click για ανάπτυξη... Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:08 Ο papas έγραψε: #143 12-09-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #144 12-09-12 00:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 12-09-12 14:34 Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Οκ!thanks! Εναλλακτικα,η εκκλησια Αγιος Θωμας ,ειναι κοντα στη σχολη? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 00:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #144 12-09-12 00:58 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 12-09-12 14:34 Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Ακριβώς δίπλα απ' τον Άγιο Θωμά είναι η σχολή. Ένας δρόμος σας χωρίζει. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 12-09-12 14:34 Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο nikosxdxd: #146 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο Mr. Crowley: #147 12-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Σήμερα,πήγα στη σχολή,για να γραφτεί μια φιλη... Στην είσοδο ήταν μια ομάδα παιδιών κ μας είπαν για το ΣΦΙΑ! Μας τόνισαν οτι ειναι κομματικα ανεξάρτητος κ έτσι γραφτήκαμε! Ωστόσο,πρέπει να κάναμε κοτσάνα,γιατί έχω την αίσθηση οτι προσκειται στα ΕΑΑΚ κ εγώ δε θέλω να μπλέξω με κομματικά κ τετοια! Θα μου πείτε λοιπόν εσείς τι παίζει? Click για ανάπτυξη... Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:49 Η Νάγια Τ. έγραψε: #148 12-09-12 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ο ΣΦΙΑ βρε,είναι ο σύλλογος φοιτητών,και η εγγραφή σας,είναι κάτι το τυπικό.Ουσιαστικά,στον σύλλογο φοιτητών γράφεσαι αυτομάτως με το που μπεις στη σχολή.Ο σύλλογος δεν γίνεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα (στον σύλλογο μπορείς να δραστηριοποιηθείς ως παράταξη ή ως ανεξάρτητος).Άσε που κανείς δεν μπορεί να σου πει ψέμματα,π.χ. να σου πει "υπόγραψε για τη σωτηρία της φώκιας του Αμαζονίου" και να σου δώσει να υπογράψεις ώστε να γραφτείς στην παράταξή του,αυτό είναι απάτη. Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Tι ειναι το ΣΦΙΑ και το ΕΑΑΚ? Click για ανάπτυξη... ΣΦΙΑ--->Συλλογος Φοιτητων Ιατρικης Αθηνας ΕΑΑΚ--->Ενιαια Ανεξαρτητη Αριστερη Κινηση(πολιτικη παραταξη πως λεμε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:59 Ο Mr. Crowley: #149 12-09-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Αυτό σκέφτηκα κ γω οτι δεν γίνεται να πρόσκεινται κάπου,αλλά από την άλλη αυτός που μας έδωσε την απόδειξη(δώσαμε κ 1 ευρουλάκι) ήταν στα ΕΑΑΚ κ η μπροσουρα τους (των ΕΑΑΚ εννοώ)ήταν η μονάδικη που ανέφερε τον ΣΦΙΑ κ σκέφτηκα μήπως δεν είναι τόσο ανεξαρτητοι τελικά... Click για ανάπτυξη... Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:16 Η Νάγια Τ. έγραψε: #150 12-09-12 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,γενικότερα τα περισσότερα διαδικαστικά αυτοί τα κάνουν,οπότε λογικό είναι να σου πουν και για το κόμμα τους παράλληλα. Click για ανάπτυξη... Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:19 Ο papas έγραψε: #151 12-09-12 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Η Νάγια Τ. έγραψε: #152 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε καμία παράταξη. Αν πάνε να σου την πούν, στείλτους στον διάολο και ακόμα παραπέρα. Click για ανάπτυξη... Εμένα,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη με πρήζουν με τις μ@λ@κίες τους μετά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο Mr. Crowley: #153 12-09-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πάντως το οτι γραφτηκα στο ΣΦΙΑ δε σημαινει οτι εχω καποια υποχρεωση σε οποιαδηποτε φοιτητικη παραταξη,ετσι? Click για ανάπτυξη... Όχι,τυπικό είναι λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Η Νάγια Τ. έγραψε: #154 12-09-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Όχι,τυπικό είναι λέμε. Click για ανάπτυξη... Οκ,λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:21 Η Νάγια Τ. έγραψε: #155 13-09-12 02:21 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Ενάς καφέ είναι!! Γράφτηκες εσύ; Click για ανάπτυξη... Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο Dmitsos έγραψε: #156 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εγώ όχι!Θα πάω τη μέρα που είναι το όνομά μου! Ρε να σου πω,γιατι θα με φάει η απορία...Και συ όταν είχες πάει πρώτες μέρες στη σχολή,σου είπαν να γραφτείς στο ΣΦΙΑ? (Α!Οχι εμεις ειδαμε κοκκινα,μπλε κ πρασινα σκυλια!) Click για ανάπτυξη... Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:34 Ο DrHouse έγραψε: #157 13-09-12 02:34 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Βρε συ,εγω σημερα δεν ειχα βγαλει ουτε φωτογραφιες,ουτε ειχα επικυρωσει τη χαρτουρα...Πώς θα γραφομουν? Click για ανάπτυξη... Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:37 Η Νάγια Τ. έγραψε: #158 13-09-12 02:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tan07 Panatha mono bboys nefoumpios Than003 medstudy MarcoReus Peter Pan13 thenutritionist Mammy Nun Nikoleta_Giann P.Dam. Geo2004 Fanoual Gus Roger10 Αριάνα123 Dirouna roud Αλκης Κ. Cpt.Philips vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Sweety,για την σειρα γελασα που θα την τηρησεις I think,its not necessary Click για ανάπτυξη... Απ'το να παω αλλη μερα να με ρωτησει ονομα κ να μου πει :"κοπελα μου ελα οταν θα ειναι η σειρα σου",προτιμω να τηρησω τους κανονισμους....Φραγκοκοτε σταση ,δε λεω,αλλα απ'το να σπαστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:39 Ο Dmitsos έγραψε: #159 13-09-12 02:39 Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι; Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας θα το βρεις στο γουγλη Το' χετε, hmm...ΟΛΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:40 Η Νάγια Τ. έγραψε: #160 13-09-12 02:40 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Αμέ!! :p Μην αγχώνεσαι!! Δεν μπλέχτηκες (ακόμη) με παρατάξεις Πάντως μπορώ να σου πω ποιο άτομο απ' όλα που σας την πέσανε ήταν πιο φιλικό και βάζω το χέρι μου στη φωτιά!! Click για ανάπτυξη... Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι.... Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.