Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Kαι να μου πεις δε συγκρατησα ονοματα,φατσες κτλ οποτε....αλλα για πες μπας κ μου ερθει κατι....
Μια της Ν.Προοπτικης ειχε ορεξουλα για κουβεντα!
Ψηλή, αδύνατη.
Ντάξει την ίδια λέμε!!
CROWLEY KΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

hmm....μαλλον οχι?Νάγια ξεκίνησες να διαβάζεις βιολογία Ι;
Βασικές αρχές κυτταρικής βιολογίας
θα το βρεις στο γουγλη
Το' χετε, hmm...ΟΛΟ![]()
Κ μαλλον δεν προκειται για τον επομενο μηνα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

hmm....μαλλον οχι?
Κ μαλλον δεν προκειται για τον επομενο μηνα?![]()
Καλά καλά όταν θα τρέχεις την τελευταία εβδομάδα

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Κοψε λιγο το δουλεμα ε?Καλά καλά όταν θα τρέχεις την τελευταία εβδομάδα![]()
Οχι επειδη ειμαι πρωτακι θα με κοροιδευεις....

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοψε λιγο το δουλεμα ε?
Οχι επειδη ειμαι πρωτακι θα με κοροιδευεις....![]()
Δε σε κοροιδεύω
Crowley και papa υποστηρίξτε με.

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δεν σε κοροϊδεύει. Με τα βιβλία, χτίζεις σπίτι.Κοψε λιγο το δουλεμα ε?
Οχι επειδη ειμαι πρωτακι θα με κοροιδευεις....![]()
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Δεν εχω κ θηλυκη "συναδελφο" να υποστηριξει εμενα!Δε σε κοροιδεύω
Crowley και papa υποστηρίξτε με.![]()
anyway..αντιπαρερχομαι τα χαζοφυτουλε αστειακια!

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ηταν ψηλη οντως κ μελαχρινη...Αλλα που να ξερω αν ειναι αυτη βρε?τελικα αυτη απο την νπρ ειναι αυτη που λεω;![]()

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηταν ψηλη οντως κ μελαχρινη...Αλλα που να ξερω αν ειναι αυτη βρε?![]()
Θα σου πω από κοντά,

Eίδες πάντως που το ξέρα

Ελπίζω να μην έδωσες το πραγματικό όνομα

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Μας δινει φυλλαδιο--->παει να αρχισει την παρλα---->της λεω θα τα πουμε μετα δεν χανομαστε κ προχωρησαμε...Θα σου πω από κοντά,
Eίδες πάντως που το ξέρα
Ελπίζω να μην έδωσες το πραγματικό όνομα![]()
Καπως ετσι εκτυλιχθησαν τα πραγματα.Οποτε ουτε ονοματα,ουτε τιποτα!

Γιατι,τι παιζει μ'αυτην αν οντως λεμε για τη ιδια?

papas
Διάσημο μέλος

Η βιολογια 1 που θα κανεις δεν ειναι της πλακας,γιατι ο καθηγητης βαζει παραξενα θεματα.
Θυμαμαι να μαι βιβλιοθηκη με Δμιτσος και να διαβαζουμε Αλμπερτε. Απλα λυπομασταν ο ενας τον αλλον! :Ρ
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ρε ειχα ακουσει οτι η Βιολογια ειναι το πιο δυσκολο του Α εξαμηνου,αλλα δεν περιμενα τοσο απελπιστικη κατασταση!Για ποσες σελ μιλαμε?Αρχισε να κανεις επαναληψη την βιολογια κατευθυνσης και διαβασε 1ο-2ο-3ο κεφαλαιο απο Αλμπερτς,για να μπεις στο πνευμα.
Η βιολογια 1 που θα κανεις δεν ειναι της πλακας,γιατι ο καθηγητης βαζει παραξενα θεματα.
Θυμαμαι να μαι βιβλιοθηκη με Δμιτσος και να διαβαζουμε Αλμπερτε. Απλα λυπομασταν ο ενας τον αλλον! :Ρ

Να αρχιζω να διαβαζω το Βασικες Αρχες Κυτταρικης Βιολογιας του Alberts,δηλαδη?
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ψηλή, αδύνατη.
Ντάξει την ίδια λέμε!!
CROWLEY KΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΛΕΕΙ![]()
Προφανώς.

Να αρχιζω να διαβαζω το Βασικες Αρχες Κυτταρικης Βιολογιας του Alberts,δηλαδη?
Όχι.
toto13
Νεοφερμένο μέλος

1ον: Πρεπει να παω τη μερα που ειναι το ονομα μου για τις εγγραφες οπωσδηποτε;
2ον: Ποτε αρχιζουν τα μαθηματα;
3ον: Τα συγκραματα πως και ποτε θα τα παρουμε
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

1)Καλό θα ήταν ναι!Περα απο το τρολαρισμα θελω να ρωτησω σοβαρα κτ.
1ον: Πρεπει να παω τη μερα που ειναι το ονομα μου για τις εγγραφες οπωσδηποτε;
2ον: Ποτε αρχιζουν τα μαθηματα;
3ον: Τα συγκραματα πως και ποτε θα τα παρουμε
2)Δε νομιζω οτι το γνωριζει κανεις ακομα.
3)Τα συΓΓραματα ,τον Οκτωβρη, θα τα δηλωσουμε ηλεκτρονικα στον Ευδοξο!
toto13
Νεοφερμένο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Iakwvos
Νεοφερμένο μέλος

Ένιγουεϊ, οφείλω να ομολογήσω πως η πρώτη μέρα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Είχε νέες γνωριμίες, απώλεια προσανατολισμού, ομοβροντίες από κομματικά έντυπα κλπ κλπ. Με δυο λόγια ανυπομονώ (να αφήσω τόσους μήνες καθισιού γκρρρρρ) να τα πούμε κ από κοντά!

papas
Διάσημο μέλος

Τωρα θα τα παρουνε,στο εαρινο...who knows...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.