ναι γνωριζα πως η κυτταρολογια εξω ειναι πακετο με ΠΑΘΑΝ εξω,δεν ηξερα ομως τι στην ευχη κανει,δεν με διαφωτισε και απαντηση σου περι περι αντιγονων παντως,το μυαλο μου πηγε στην ελληνιστικη εποχη

τελος παντων μια εξειδικευμενη δουλεια δηλαδη
καλα οι βιολογοι δηλ γιατι δεν μπορουν να την κανουν; ετσι οπως το λες δεν βλεπω να απαιτειται απαραιτητα ιατρικη εκπαιδευση και μαλιστα εξαετης γι αυτην την δουλεια
για την πυρηνικη ιατρικη βλεπω μηχανηματα,που δειχνουν πολυ ακριβα,αν ισχυει αυτο τοτε απαιτουνται μεγαλα νοσοκομεια και κεντρα τελος παντων να υποστηριξουν αυτην την δουλεια
οποτε δεν νομιζω πως η ειδικοτητα αυτη θα απειληθει σοβαρα απο αλλες,θα χρειαζεται καποιος υπευθυνος εκει
βεβαια εσεις ξερετε καλυτερα,απο μεσα ειστε,εγω δεν εχω ψαξει το ζητημα
ναι για ΠΑΘΑΝ για πες,τι λενε δηλ οι καθηγητες; και τι ισχυει;
επισης οπως νομιζω ολες αυτες οι ειδικοτητες δεν πρεπει να εχουν εφημεριες σωστα;
μια και πιασαμε τις εργαστηριακες για πες για μικροβιολογια,που ηταν ιδιαιτερα διασημη ειδικοτητα παλαιοτερα ιδιως στον γυναικειο πληθυσμο
αλλα εχω διαβασει για τεχνολογικες εξελιξεις που αλλαζουν το τοπιο στον τομεα,αν και βεβαια ερευνητικα προφανως θα παραμεινει ενδιαφερουσα διοτι αν ισχυει αυτο που διαβασα λεει γνωριζουμε διεξοδικα μολις το 1% των μικροβιων!
ο μικροβιολογος λογικα θα πρεπει να εχει πολλες εφημεριες,απαραιτητος δειχνει στα νοσοκομεια,ολες τις ωρες(λογικα διοριζουν και αρκετους,αλλιως τραγικη η καθημερινοτητα μου φαινεται για αυτον που την ασκει ως ειδικοτητα )