Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 25 Μαΐου 2013 στις 12:39 Ο Joaquín έγραψε: #61 25-05-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ποια ιατρική ειδικότητα έχει στένη σχέση με ιστολογία(άρα και παθολογική ιστολογία) και μικροσκόπια; Click για ανάπτυξη... Ίσως η μικροβιολογία; Υπάρχει και ειδικότητα που ονομάζεται "Κυτταρολογία", όμως δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:44 Ο pap59 έγραψε: #62 23-09-13 13:44 χειρουργος μαιευτηρας γυναικολογος ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Ο dimpaokara: #63 23-09-13 14:02 Εγώ θα ήθελα παιδιατρική,γιατί μ'αρέσει αλλά και γιατί αν είσαι καλός στην δουλεία σου θα έχεις πολύ πελατεία,μια δικιά σου ανάγκη μπορείς να την παραλείψεις αλλά για το παιδί σου ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:16 Ο Civilara έγραψε: #64 23-09-13 14:16 Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Ορθοπεδική, Κυτταρολογία, Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Ίσως επειδή είμαι μηχανικός με ελκύει περισσότερο η ειδικότητα του Ορθοπεδικού Ιατρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Η Dreams&hopes: #65 24-09-13 14:07 Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Ποια ιατρική ειδικότητα έχει στένη σχέση με ιστολογία(άρα και παθολογική ιστολογία) και μικροσκόπια; Click για ανάπτυξη... Ίσως η μικροβιολογία; Υπάρχει και ειδικότητα που ονομάζεται "Κυτταρολογία", όμως δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:44 Ο pap59 έγραψε: #62 23-09-13 13:44 χειρουργος μαιευτηρας γυναικολογος ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Ο dimpaokara: #63 23-09-13 14:02 Εγώ θα ήθελα παιδιατρική,γιατί μ'αρέσει αλλά και γιατί αν είσαι καλός στην δουλεία σου θα έχεις πολύ πελατεία,μια δικιά σου ανάγκη μπορείς να την παραλείψεις αλλά για το παιδί σου ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:16 Ο Civilara έγραψε: #64 23-09-13 14:16 Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Ορθοπεδική, Κυτταρολογία, Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Ίσως επειδή είμαι μηχανικός με ελκύει περισσότερο η ειδικότητα του Ορθοπεδικού Ιατρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Η Dreams&hopes: #65 24-09-13 14:07 Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χειρουργος μαιευτηρας γυναικολογος ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:02 Ο dimpaokara: #63 23-09-13 14:02 Εγώ θα ήθελα παιδιατρική,γιατί μ'αρέσει αλλά και γιατί αν είσαι καλός στην δουλεία σου θα έχεις πολύ πελατεία,μια δικιά σου ανάγκη μπορείς να την παραλείψεις αλλά για το παιδί σου ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:16 Ο Civilara έγραψε: #64 23-09-13 14:16 Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Ορθοπεδική, Κυτταρολογία, Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Ίσως επειδή είμαι μηχανικός με ελκύει περισσότερο η ειδικότητα του Ορθοπεδικού Ιατρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Η Dreams&hopes: #65 24-09-13 14:07 Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα ήθελα παιδιατρική,γιατί μ'αρέσει αλλά και γιατί αν είσαι καλός στην δουλεία σου θα έχεις πολύ πελατεία,μια δικιά σου ανάγκη μπορείς να την παραλείψεις αλλά για το παιδί σου ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:16 Ο Civilara έγραψε: #64 23-09-13 14:16 Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Ορθοπεδική, Κυτταρολογία, Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Ίσως επειδή είμαι μηχανικός με ελκύει περισσότερο η ειδικότητα του Ορθοπεδικού Ιατρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Η Dreams&hopes: #65 24-09-13 14:07 Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Ορθοπεδική, Κυτταρολογία, Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Ίσως επειδή είμαι μηχανικός με ελκύει περισσότερο η ειδικότητα του Ορθοπεδικού Ιατρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes Δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Η Dreams&hopes: #65 24-09-13 14:07 Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρόλο που θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχολή την Ιατρική, έχω μια απίστευτη (αηδία να το πω για κάθε πάθηση του δέρματος. Αν το ξεπερνούσα και γινόμουν γιατρός, θα επέλεγα κάποια από αυτές: - Ακτινοθεραπευτική ογκολογία - Αναισθησιολογία - Ενδοκρινολογία - Παθολογική ογκολογία - Παιδοψυχιατρική - Χειρουργική παίδων Για όποιον ενδιαφέρεται, βρήκα εξαιρετικές πληροφορίες εδώ: https://www.isth.gr/?page=2618 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:13 Ο cha0s έγραψε: #66 24-09-13 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Καταγγέλλω τη δημοσκόπηση για προβοκάτσια! Δεν περιλαμβάνονται βασικές ειδικότητες όπως: Καρδιοχειρουγική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Αγγειοχειρουργική Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος Χ. Νεοφερμένο μέλος Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:37 Ο Χαράλαμπος Χ.: #67 24-09-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω οτι υπάρχουν αυτές οι ειδκότητες. Νομίζω πως πρώτα στη Γενική Χειρουργική, και μετά πας σε πιο ειδικευμένες ειδικότητες Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν, και είναι οι πλέον μεγάλης διάρκειας και δυσκολίας! (Η Γενική Χειρουργική είναι ανεξάρτητη ειδικότητα από την οποία γίνεσαι Γενικός Χειρουργός.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:03 Ο pap59 έγραψε: #68 24-09-13 15:03 οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως το ειδα και εγω οτι δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες οπως ανεφερε καποιος παραπανω .....και δεν ξερω γιατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:31 Η κατερω έγραψε: #69 27-09-13 19:31 Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ από πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω το επάγγελμα του Παιδοψυχιατρου. Ωστόσο, φαντάζομαι πως τώρα που θα τα δω όλα από κοντά και θα τα γνωρίσω, ίσως αλλάξω γνώμη! Θα δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #70 27-09-13 20:08 1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1)Πλαστική Χειρουργική (με έμφαση στον επανορθωτικό τομέα και λιγότερο στον αισθητικό) 2)Γναθοχειρουργική στα αγγλικά Oral and Maxillofacial Surgery ( Εκεί με βλέπω ) 3)Καρδιοχειρουργική ( ή αγγεία...) ή Νευρολογία ( ΔΥΣΚΟΛΕΣ αλλά και τέλειες συγχρόνως) +++ Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (με το DaVinci etc). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 Η Ερινύς έγραψε: #71 28-09-13 10:19 Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν μπήκα στην Ιατρική, ήθελα να γίνω Παιδίατρος. Ακόμα το θέλω, βασικά. Ίσως και παιδοψυχίατρος. Αλλά φαντάζομαι ότι όταν μπω στις κλινικές, είναι πολύ πιθανόν να μου τραβήξει κάτι άλλο το ενδιαφέρον. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 Ο stefanos...: #72 28-09-13 11:15 Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ θα διάλεγα μάλλον Ακτινοθεραπευτική- Ογκολογία. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα, με πολύ μέλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Ο Antpal έγραψε: #73 02-10-13 20:19 Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tί λέτε για ελάχιστα επεμβατική χειρουργική-ρομποτική χειρουργική και επεμβατική ακτινολογία ; Δεν νομίζω να μπορείς να ειδικευτείς στην Ελλάδα ,μιας και είναι σχετικά νέες ειδικότητες αλλά προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2013 στις 19:27 Ο iJohnnyCash: #74 05-11-13 19:27 Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έπειτα από σχετικά αιτήματα μελών, το poll ανανεώθηκε και έγινε πολλαπλής επιλογής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vangelis7 Νεοφερμένο μέλος Ο vangelis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:28 Ο vangelis7: #75 06-12-13 20:28 Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οφθαλμολογία φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:32 Ο gregory nub: #76 06-12-13 20:32 Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ορθοπεδική φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:54 Ο Guest 875331: #77 06-12-13 20:54 Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψυχιατρική, προτιμώ να την τρώω τη συκωταριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nastos Νεοφερμένο μέλος Ο Nastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 08:57 Ο Nastos έγραψε: #78 01-03-14 08:57 Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Πέτρος123 user110908 MarcoReus Wonderkid Geraldsaga Βασιλης1234 bboys meh ores NATURALLE Christr22 Marianna.diamanti elevag sotirislk anastasia papa GV221 OmniDoctor Trelakias mvas tan07 ~Sonne~ alexa-24 Than003 admytfe1234 Peter Pan13 BillyTheKid Billprs sophiaa dr.georgepz Maraki2 olakalathapane JasonL P.Dam. estrela roud Nocommingback Shade17 Johanna Mark Marple eukleidhs1821 Πα.Κ Dr. Gl. Luminous Εριφύλη Appolon Eirinakiii8 drstathis Ανώνυμη spring day ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ maria2001 Xara Κλημεντίνη BioChemical SlimShady Αλκης Κ. kiyoshi panamixagr97 mechaniceng _Aggelos123 Dr House Cassano gwgw_5 Evimgr Fanoual Libertus jul25 Λέων Συγγ MarilynSt T C suaimhneas cel123 uni77 barkos Zetakallipidou tsiobieman Eua5 Pharmacist01 Ryuzaki Jocaste Γατόπαρδος. jimis2001 adonman fockos Johnman97 tymvorixos harry akritas Trolling Stones JerryPap Unseen skygge TonyMontanaEse ΘανάσοςG4 don_vito Lathy hirasawayui mitsos14 Steffie88 george777 alexrami Memetchi vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναισθησιολογία δεν το συζητώ. Και μάλιστα τώρα που δεν έχει και αναμονές! Εδώ έχει και πληροφορίες: https://www.asklepieio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=146&lang=el Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2014 στις 11:17 Η methexys έγραψε: #79 01-03-14 11:17 Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η οφθαλμολογία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! Στη Β Λυκείου σκεφτόμουν μήπως επιδιώξω να περάσω στην ιατρική για να γίνω οφθαλμίατρος, ακόμα η ειδικότητα αυτή με ενθουσιάζει,αλλά είναι αργά πλέον,αφού δεν είμαι καν θετική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NimertiS Εκκολαπτόμενο μέλος Η NimertiS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2014 στις 02:33 Η NimertiS έγραψε: #80 19-03-14 02:33 Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χειρουργική θώρακος,θα την επέλεγα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην ευθύνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.