Προσωπικα μου φαινεται λιγοτερο εγωϊστικο να εχεις ευνοηθει απο την "τυχη" απο το να εχεις φτιαχτει απο κατι ανωτερο και να σου εχει δοθει ο ρολος του προστατη του πλανητη και της φυσης or smth.
Ότι είμαστε οι ''πρώτοι'' στον πλανήτη γη είναι το μόνο σίγουρο,πιστεύω είμαστε και ''πρώτοι και στο ηλιακό μας σύστημα''...
Δεν είναι εγωιστικό αυτό... ξέρω ότι είμαστε το πιο καταστροφικό πλάσμα στη γη,από την άλλη όμως είμαστε και το κυρίαρχο και αυτό όχι γιατί είμαστε σωματικά πιο δυνατοί αλλά γιατί είμαστε το μόνο πλάσμα με ''λογική''...
Οπώς και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν το σύμπαν...η μαθηματική πιθανότητα για ύπαρξη άλλου είδους στο σύμπαν είναι ''1'',δηλαδή 100%.
Και από το σημείο που είναι σημαντικοί οι βάτραχοι,που αν εκλείψουν θα χαλάση η τροφική αλυσίδα,σίγουρα θα είμαστε χρήσιμοι και εμείς.
Εγώ ξέρω ότι η ζωή είναι ένα δώρο πού απολαμβάνουμε κάθε μέρα και για αυτό φοβόμαστε να φύγουμε από αυτή.
Ένα μεγάλο μυαλό που γίνει εργαστηριάκιας πιστεύω ότι είναι αλαζόνας και βλάκας.Θα σπαταλήσει ολοκληρή την ζωή του σε ένα εργαστήριο και όταν θα βγει από μέσα θα τον πηγαίνουν 4...(θα αρνηθεί το δώρο)
Όσο για τον θεό που είμαι σίγουρος ότι υπάρχει δεν προσπαθώ να τον εξηγήσω μέσω της
φυσικής...
Και όσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει θεός,αλλά τόσο σίγουρος είμαι ότι υπάρχει και ''διάβολος'',γιατί αυτά πάνε μαζί..
Πιστεύω γιατί τον έχω νιώσει,γιατί έχω μάθει τα πάντα για τον Α.Παίσιο που δεν μπορεί να ήταν ψέμα...
Γιατι ο σατανισμένος που εξορκίζεται και αυτά που λέει εκείνη την ώρα δεν είναι ψέμα...(έχω δει πραγματικό εξορκισμό)...
Πιστεύω γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους στο Άγιο Όρος που έχουν απίστευτες υπερφυσικές δυνατότητες που τους έχουν δωθεί από τον Θεό...
Με αυτά που έχω ζήσει θα θεωρούσα τον εαυτό μου τουλάχιστον βλάκα αν δεν πίστευε...