Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:43 Η Alma Libre: #241 24-07-14 13:43 Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:15 Ο Xaris SSSS: #242 24-07-14 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Psycho Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #243 24-07-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Psycho προτείνω αν και δεν το έχω δει. Οι περισσότεροι από αυτό ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:01 Η Alma Libre: #244 24-07-14 15:01 Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:06 Ο Xaris SSSS: #245 24-07-14 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:15 Ο Xaris SSSS: #242 24-07-14 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Psycho Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #243 24-07-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Psycho προτείνω αν και δεν το έχω δει. Οι περισσότεροι από αυτό ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:01 Η Alma Libre: #244 24-07-14 15:01 Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:06 Ο Xaris SSSS: #245 24-07-14 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Psycho Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #243 24-07-14 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Psycho προτείνω αν και δεν το έχω δει. Οι περισσότεροι από αυτό ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:01 Η Alma Libre: #244 24-07-14 15:01 Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:06 Ο Xaris SSSS: #245 24-07-14 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Psycho προτείνω αν και δεν το έχω δει. Οι περισσότεροι από αυτό ξεκινάνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:01 Η Alma Libre: #244 24-07-14 15:01 Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:06 Ο Xaris SSSS: #245 24-07-14 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:06 Ο Xaris SSSS: #245 24-07-14 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι, και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά δε ξέρω, το rope σαν πλοκή μ'άρεσε λίγο παραπάνω με το frenzy, αλλάααααα... Click για ανάπτυξη... Το Frenzy δεν το έχω δει για να σου πω την αλήθεια, αλλα το Psycho, σε σχέση με το Rope είναι πολύ καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StewieFG Νεοφερμένο μέλος Ο StewieFG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 51 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:18 Ο StewieFG έγραψε: #246 24-07-14 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Όλες του Χίτσκοκ (που έχω δει τουλάχιστον) είναι εξαιρετικές. Από αυτές που ανέφερες, το Psycho είναι το καλύτερο με διαφορά. Να προτείνω ακόμη : Rear Window, Vertigo, North by Northwest. Αριστουργήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 15:47 Η Alma Libre: #247 24-07-14 15:47 Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και το Rear Window μου έχουν προτείνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 18:37 Ο jj! έγραψε: #248 24-07-14 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ποια προτείνετε απο τις παρακάτω ταινίες του Χίτσκοκ;Rope, Frenzy, Psycho, Birds. Δε ξέρω ποια να δω. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:03 Η Peace_ έγραψε: #249 26-07-14 18:03 Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δε βλέπω θρίλερ...Φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marelpol Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πολωνία (Ευρώπη). Έχει γράψει 103 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:10 Η marelpol έγραψε: #250 26-07-14 18:10 Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα τα "the ring " τα γιαπωνεζικα οχι τα αμερικανικα δεν τα εχω δει ομως ... δε ξερω αν θελω ... :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nuria.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η nuria.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 218 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 18:23 Η nuria.m έγραψε: #251 26-07-14 18:23 https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
https://www.imdb.com/title/tt1462758/?ref_=nv_sr_1 δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ....ηθελα να το παιξω και ατρομητη βλεποντας το buried παρολο που ειμαι κλειστοφοβικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2014 στις 19:53 Η Deutsch... Lover: #252 26-07-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Filippos14: Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Click για ανάπτυξη... Το ειδα μολις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.