Λοιπον, δεν ξέρω ποιος σου τα έχει πει όλα αυτά, εγω όμως πέρσι έδωσα πανελλήνιες, και ίσως γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Σε σύνολο 4 σχολείων που γνωρίζω σίγουρα, πάνω από 21 άτομα γράψαν βαθμό 19+. Δεν μιλάω για κλίμακα 18-20, είναι πολύ περισσότεροι εκει.
Δυσκολα ναι, χαρακτηρίστηκαν αλλα για τους μέτριους μαθητες. Οι καλοί πάλι έγραψαν. Μην κοιτας τα ποσοστά που λένε, οκ , το 60% των μαθητών της τεχνολογικής έγρψε κάτω απο τη βάση. Ε και? Καθε χρόνο κάπου εκεί είναι. Οι καλοί πάλι έγραψαν.
Ποιος σου είπε επίσης πως δεν έγραψαν οι περισσότεροι το 4β, αυτό με τον ορισμό? Εκεί ήμουν. Οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν στο 4α και 4γ. Το 4β δεν το συζητησε κανενας μετά.
Τα ποσοστά κάθε χρόνο τα ίδια είναι μην λες ελάχιστοι αριστούχοι το σκέφτηκαν. Απλώς στην Ελλάδα ευδοκιμεί ένα ευγενές σπορ που λέγεται κριτικη, και το οποιο κυρίως οι δημοσιογράφοι το ασκουν. Ειπαν 5 βλακείες, δε σημαίνει κάτι αυτό. Δες τα περσινα και προπερσινα ποσοστα στην κλιμακα 18-20 και πες μου αν διαφέρουν. Επεσε μονάχα η κλίμακα 16-18.
Στο τρίτο που ακιρβώς ήθελε μαγκια για να πάρεις το 25? Παράγωγιση, συνολο τιμών και συνέχεια δε μαθαινεις όλο το χρόνο? Ε τόσο δύσκολο ήταν να πας και να τα γράψεις?
Τεσπα, η όλη συζητηση ξεκίνησε επειδή προφανώς αντιλήφθηκα λάθος τη λέξη μεθοδολογία που είπες. Η μεθοδολογία είναι μια μορφη παπαγαλίας γιατι αν συνηθισεις μονάχα συγκεκριμένα καλούπια από κει και πέρα δύσκολα σκέφτεσαι κάτι άλλο.
Επίσης, ποιος σου είπε πως κανένας δεν το σκέφτηκε? Οι αριστουχοι και του 2004 και του 2005 είναι μακράν περισσότεροι (περι το 20% και τις 2 χρονιες) τη στιγμη που τις υπόλοιπες χρονιές κυμαίνεται το ποσοστο αυτο στο 10% (συμπεριλαμβανομένης και της περσινης)
Μυαλό δεν χρειάζεται στα μαθηματικά του λυκείου παρά μονο για τα πολυ-πολυ-πολυ στοιχειώδη.
Παπαγαλία δεν είναι μόνο το μαθαίνω την ιστορία απ έξω.
Κανένας δεν έμαθε σε κανένα την παπαγαλία. Ευνοείται, αυτό είναι βέβαιο αλλά από ένα σημείο και μετά εξαρτάται και από σενα αν θα παιξεις αυτό το παιχνίδι ή όχι.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!