Θα σκοτώνατε άνθρωπο για να εκπληρωθεί μία επιθυμία σας;

Το έχω κάνει ήδη. Φυλάω τα πτώματα στις κατακομβες μου.

Kαι ποια επιθυμία σου εκπληρώθηκε ή το κάνεις για hobby?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην αρχή το έκανα για να εκπληρωθει μια επιθυμία μου αλλα μετά το συνέχισα γιατί μου άρεσε να συλλέγω πτώματα
mech-6.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι επιθυμιες μου δεν αξιζουν τοσο οσο να σκοτωθει καποιος!!:)

Δεν εχεις δωσει ζωη σε κανεναν για να εχεις το δικαιωμα ν του τη παρεις για μια δικια σου επιθυμια..Τωρα αν μιλαμε για εκδικηση (σ χει σκοτωσει μανα πατερα αδερφο αδερφη γιαγια) ή για αυτοαμυνα..ειναι αλλο..:devil:

Θα το κανα. Ειμαι πολυ κακια, μπαα την αληθεια λεω.

Είμαι πολύ φλώρος για να σκοτώσω κάποιον, για τον οποιοδήποτε λόγο. :worry:

Οχι,για κανεναν λογο! Και οχι επειδη ο χριστιανισμος λεει και μπλα μπλα μπλα,ουτε καν! Αλλωστε δεν πιστευω. Δεν θα το εκανα απλα γιατι πιστευω πως κανεις δεν εχει δικαιωμα να παρει την ζωη του αλλου. Καθενας απο εμας θα φυγει οταν ειναι η ωρα του. Ποιος ο λογος να σκοτωσεις? Το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε γαμησει εντελως το καρμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει μια πολυ καλη ταινια με την Cameron Diaz (κι ομως! :P) και τον Frank Langella που πραγματευεται κατα καποιον τροπο αυτη την ερωτηση. Λεγεται The Box και η υποθεση ειναι βασισμενη στην εξης ιστορια του Richard Matheson, "Button, Button": Σου δινει καποιος ενα κουτι με ενα κουμπι. Αν το πατησεις τοτε ενας ανθρωπος, μπορει να ειναι οποιοσδηποτε, θα πεθανει και εσυ κερδιζεις 1 εκατομμυριο. Τι κανεις?

Εγω προσωπικα δε θα σκοτωνα κανεναν για να εκπληρωθει καμια επιθυμια μου. Προσπαθω να ειμαι ικανοποιημενη με οσα εχω στη ζωη μου και σκεφτομαι πως ουτως η αλλως ολα ειναι ματαια και καποια μερα θα χαθουν οποτε δεν πρεπει να προσπαθω να κρατησω κατι "εν ζωη" απλα για τη δικη μου ικανοποιηση. Δε θα μου προσφερε τιποτα μια τετοια επιλογη. Θελω να ζησω και τα καλα και τα ασχημα που θα μου φερει η ζωη.
Τοχω και σαν θεμα ηθικης βεβαια.. Δε θα μπορουσα ποτε να σκοτωσω καποιον :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά μπορώ να πω πως θα άξιζε να το κάνω γιατί οι επιθυμίες μου αξίζουν όσο τίποτα!! Τώρα αν θα το έκανα..:whistle:

ανάλογα την επιθυμία...:/:

Αν ήταν η επιθυμία μου να σώσω την οικογένειά μου ίσως αν και πάλι δεν είμαι σίγουρη γι αυτό.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αφαιρέσω τη ζωή κάποιου, φοβάμαι και τα αίματααα.
Άσε οι τύψεις, απαπα. :confused:

Άμα αυτός ο άνθρωπος ήταν ρεμάλι, και με αυτό θα γινόμουν ένας μεγαλογιατρός που καθημερινά θα έσωζα δεκάδες ζωές τότε ίσως και να το έκανα :redface: (εντελώς ανώδυνα και γρήγορα φυσικά)

Θα σκοτωνα αυτον που ειναι τωρα μαζι του για να την ξανακανω παλι δικια μου...ΝΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ :P

φυσικα οχι.Η ζωη ενος ανθρωπου εχει αξια περα απο οποιαδηποτε επιθυμια,εκτος βεβαια αν η επιθυμια ειναι η αυτοαμυνα.Αλλα για να ικανοποιησω τα ονειρα μου προφανως οχι.

Μονο για εκπληρωση ερωτικης επιθυμιας.

Μονο για εκπληρωση ερωτικης επιθυμιας.

Γιατί εμένα αυτό μου μοιάζει με νεκροφιλία? :P

Γιατί εμένα αυτό μου μοιάζει με νεκροφιλία? :P

Θα σκοτωνα πχ τον αντρα της ωστε αυτη να γινει δικη μου.Με αυτη την λογικη.

:)

Ούτε καν :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back