Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:48 Η Dalian έγραψε: #81 21-06-12 02:48 Νομίζω πως ήδη γνωρίζω τί με ελκύει σεξουαλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:51 Ο Guest 045911: #82 21-06-12 02:51 Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:56 Ο gandalf έγραψε: #83 21-06-12 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Click για ανάπτυξη... σωστόοος ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:03 Ο Guest 045911: #84 21-06-12 03:03 Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Αρχική Δημοσίευση από gandalf: ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Click για ανάπτυξη... ''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:07 Ο SparklingGrey: #85 21-06-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως ήδη γνωρίζω τί με ελκύει σεξουαλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:51 Ο Guest 045911: #82 21-06-12 02:51 Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:56 Ο gandalf έγραψε: #83 21-06-12 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Click για ανάπτυξη... σωστόοος ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:03 Ο Guest 045911: #84 21-06-12 03:03 Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Αρχική Δημοσίευση από gandalf: ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Click για ανάπτυξη... ''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:07 Ο SparklingGrey: #85 21-06-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 02:56 Ο gandalf έγραψε: #83 21-06-12 02:56 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Click για ανάπτυξη... σωστόοος ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:03 Ο Guest 045911: #84 21-06-12 03:03 Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Αρχική Δημοσίευση από gandalf: ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Click για ανάπτυξη... ''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:07 Ο SparklingGrey: #85 21-06-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Έχω πειραματιστεί σεξουαλικά με άτομο του αντιθετου φύλου για να επιβεβαιωθω πως είμαι πούστης .! Click για ανάπτυξη... σωστόοος ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:03 Ο Guest 045911: #84 21-06-12 03:03 Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Αρχική Δημοσίευση από gandalf: ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Click για ανάπτυξη... ''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:07 Ο SparklingGrey: #85 21-06-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Αρχική Δημοσίευση από gandalf: ρε παιδιά άκυρη ερώτηση άλλα τι νόημα έχει στο γκάλοπ να απαντήσεις "δεν απαντώ" ? Click για ανάπτυξη... ''έχω κόμπλεξ με τον σεξουαλικο μου προσανατολισμο και το σεξ γενικοτερα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:07 Ο SparklingGrey: #85 21-06-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Avicii: Επίσης το ποιο φύλο μας έλκυει ερωτικά/σεξουαλικά ονομάζεται σεξουαλικός/ερωτικός προσανατολισμός και όχι σεξουαλική ταυτότητα, σεξουαλικες προτιμησεις ή σεξουαλικές επιλογές . Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι! Πόση ώρα σκεφτόμουν και δε μου αρχόταν το «προσανατολισμός». Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο. Διορθώθηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 03:25 Ο Mr. Crowley: #86 21-06-12 03:25 Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ποιος σας είπε ότι δεν έχουμε πειραματιστεί ήδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 08:34 Η Imadlak έγραψε: #87 21-06-12 08:34 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πειραματιστω!!εχω καταληξει στο τι μου αρεσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
relia23 Νεοφερμένο μέλος Η relia23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:46 Η relia23 έγραψε: #88 22-08-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GetOuttaMyWay: Θα κάνατε έρωτα με άτομο του ίδοιυ φίλου για να πειραματιστείτε? Click για ανάπτυξη... εντελως θεωρητικα ναι, αλλα οχι για να πειραματιστω. θα το εκανα μονο αν το ηθελα πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer. Νεοφερμένο μέλος Ο dreamer. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2014 στις 22:50 Ο dreamer. έγραψε: #89 22-08-14 22:50 πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστεύω πως δεν χρειαζεται να πειραματιστεις για να βρεις το σεξουαλικο προσανατολισμο σου. μονο με βαση τ χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του αλλου κτλβαινεις τι σε ελκυει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:16 Η Blue Rose: #90 26-08-14 16:16 Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:21 Ο ultraviolence: #91 26-08-14 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Δεν το νομίζω αλλά ακόμα και αν τύχαινε δεν θα άλλαζε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blue Rose Νεοφερμένο μέλος Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:29 Η Blue Rose: #92 26-08-14 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αν τυχαινε και σου αρεσε ομως? Θα πηγαινες κοντρα στη φυση σου?? Click για ανάπτυξη... Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2014 στις 16:31 Ο ultraviolence: #93 26-08-14 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Blue Rose: Αν μου άρεσε τότε θα πήγαινα με ό,τι μου έλεγε η φύση μου και αδιαφορώντας για την γνώμη του κόσμου που σίγουρα θα είχε να πει ένα σωρό. 21ο αιώνα έχουμε και έχουν παλαιοληθικές αντιλήψεις, ήμαρτον! Click για ανάπτυξη... Like your way of thinking! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η marizel έγραψε: #94 29-08-14 20:12 Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη ζωή μας όλοι έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε και να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί εμάς τους ίδιους....Αν θέλει να είναι καποιος ομοφυλόφιλος/ετερόφυλος είναι δικαίωμα του και δεν μπορεί να του το στερήσει κανεί!!! Βλέπω καποιοι εδω μέσα είστε πολύ ¨νταήδες¨και πολύ κατηγορηματικοί με τους ομοφυλόφιλους...Η δοκιμή δεν είναι κάτι το κακό αν βέβαια γινεται σε προσωπικό επίπεδο και δεν γίνεται δημόσια!! Αυτό βεβαια δεν ισχύει για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για τους ετερόφυλους....Οτι κάνει κανείς στο κρεβάτι του ειναι δική του υπόθεση και καλά κανει....Το θέμα είναι να μην προκαλούν και εκθειάζουν την ιδιαιτερότητα τους για να ανυψωθούν στα μάτια των άλλων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:35 Η annouskagia: #95 02-09-14 00:35 Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν είχα καταλήξει στην σεξουαλική μου ταυτότητα πιθανόν να "πειραματιζόμουν"...Αλλά από την στιγμή που με ελκύει ο ανδρικός πληθυσμός δεν βρίσκω λόγο να το κάνω...'Αλλωστε πολλές φορές όπως ειπώθηκε και πιο πάνω πολλές φορές από την παιδική ηλικία κιόλας μπορεί να φανεί η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi Δραστήριο μέλος Ο christosxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2014 στις 01:15 Ο christosxanthi: #96 22-10-14 01:15 Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Philologist uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι εννοεις πειραματισμο; Πειραματισμος ειναι το τριολε, η πρωκτικη συνευρεση, πειραματισμος ειναι και η συνευρεση με ζωα και εξατμισεις. Διευκρινιση παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 01:50 Η cat-wtvr έγραψε: #97 08-09-15 01:50 Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι, θα έκανα! Καταρχήν, ξέρω ήδη πως είμαι bisexual, οπότε δε θα δυσκολευόμουν και πολύ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρη, θα πειραματιζόμουν προκειμένου να μάθω τι νιώθω πραγματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Calan Νεοφερμένο μέλος Η Calan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2015 στις 04:32 Η Calan έγραψε: #98 15-11-15 04:32 Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν νομίζω να έφτανα στο επίπεδο να κάνω έρωτα με κοπέλα, άλλα μια φάση που λέει ο λόγος θα την έκανα μια φορά στη ζωή μου, έστω για να πω πως το έκανα κι αυτό. Βέβαια όλα στο επιφανειακό επίπεδο και για την εμπειρία καθώς είμαι σίγουρη για την έλξη μου προς τους άντρες. Εντάξει βέβαια διαβάζοντας κάποιες παλαιολιθικές απόψεις απο το '08/'09 μου ήρθε μια αναγούλα αλλά οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.