Κοίταξε, από άλλες κατευθύνσεις αμα πήγαινα θετική θα πήγαινα μόνο μαθηματικό. Υγείας θα πήγαινα αν ήταν να διαλέξω άλλη κατεύθυνση γιατί μου αρέσει και η βιολογια(τουλάχιστον αυτά που είδαμε στη γ γυμνασίου με το dna τα είχα λατρεψει). Εκεί κάπως καλυτερα τα πράγματα γιατί θα ηθελα βιολογικο/μοριακής βιολογίας,ενδεχομένως και φαρμακευτική. Τέλος όσον αφορά στα οικονομικά εχω το κακό οτι δε μου αρέσει η πληροφορική,οπότε αρκετές σχολες δε θα με ενδιέφεραν καν. Πέρα από αυτά δεν υπάρχει κάποια άλλη σχολη που να με ελκύει. Όμως να μην είμαστε απόλυτοι. Δε μιλάω για ψγχολογια διοτι πράγματι έχετε δίκιο ο κλαδος έχει πέσει σε κορεσμό. Αγγλικη φιλολογια έχεις παρα πολλές προοπτικες στον ιδιωτικό τομέα αν ανοίξεις φροντιστήριο ή με ένα καλό μεταπτυχιακό να δουλέψεις ως επιμελητής σε εκδοτικούς οικους(δουλεια που δε νομίζω συντομα να εκπλήξεις λόγω τν). Ως προς τη φιλολογια εχω να πω οτι οι βάσεις ειναι από 9-11 χιλιάδες μόρια. Αυτά τα άτομα τι φιλολογοι θα βγουν; Θα βγούν πρακτικά αμόρφωτοι,με βαθμό πτυχίου 5. Εάν παω εγώ με 17k μόρια και όντως στρωθώ,διότι έχω αποδειξει οτι μπορώ να διαβάσω και πράγματι μου αρεσουν τα αρχαια,τότε θα ξεχωρίσω,κι ας ειναι 4000 φιλολογοι. Αν και το ενδεχόμενο του διορισμού το εχω αποκλείσει. Αν κάνω λάθος παρακαλώ πείτε μου,απλά αυτο λέει η λογικη.