στην δικη μου πολη (η οποια διαθετει ενα και μοναδικο εμβολιαστικο κεντρο, ουσα κωμοπολη) μονο pfizer προσφερουν πλεον οποτε ειναι μονοδρομος και να θες καποιο αλλο.. δν ξερω αν εισαι κι εσυ απο μικρο μερος κι αν ισχυει το ιδιο σε ολες τις κωμοπολεις αλλα μπορεις να ρωτησεις για σιγουρια το εμβολιαστικο σου κεντρο
edit: ως προς την εμπειρια μου αυτη ηταν παρομοια με της Ioannidou~ Τα πρωτα συμπτωματα αργησαν λιγο να εκδηλωθουν (περιπου στις 12 ωρες) αλλα το βραδυ της πρωτης μερας ειχα πονοκεφαλο, δεκατα (τα οποια εξελιχθηκαν σε πυρετο 38.5 καποια στιγμη), εντονο ριγος, και ταχυπαλμιες. Ο πονοκεφαλος κρατησε μεχρι και την επομενη μερα αλλα σε μικροτερη κλιμακα, ο πυρετος επεσε μετα απο καμποσα ντεπον, οπως και το ριγος που τον συνοδευε. Οι ταχυπαλμιες κρατησαν 4 μερες περιπου και καποια στιγμη ξεκινησαν να με πονανε τα κοκκαλα μου και το κεντρο του στηθους μου λες και μου ειχε ριξει καποιος μπουνια

Ειχα ηδη γυρισει στην δουλεια την προηγουμενη μερα αλλα τα τελευταια ντεπον τα πηρα την 6η μερα οπου και ολοι οι πονοι ξαφνικα σταματησαν ταυτοχρονα

Γενικα το πιο ενοχλητικο και επιμονο συμπτωμα που ειχα ηταν οι ταχυπαλμιες :') ηταν περιεργη αισθηση, το να ειμαι τελειως ακινητη στο κρεβατι και η καρδια μου να χτυπαει με 85 bpm ενω τα φυσιολογικα της ειναι γυρω στα 50bpm

Περα απ αυτα ολα καλα