LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christine...erag
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

Nikoc
Νεοφερμένο μέλος

Gestalt 2
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ το ίδιο.
Γι'αυτό έχει γεμίσει ο κόσμος με άτομα που έχουν καεί και απο "καθηγητές"(γιατί δεν είναι καθηγητές) δήθεν αγγλικών που για να βγάλουν χαρτζηλίκι αντί να βρούν καμμιά δουλειά σχετικά με το επαγγελμα τους ή στη τελική μια part-time αυτοσυστήνονται καθηγητές:no1:
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

1η μου επιλογη γερμανικη φιλολογια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω κάτι πέρα από ξένες γλώσσες... Όχι την Ιταλική συγκεκριμένα, μην κοιτάτε τι έλεγα 3 μήνες πριν, πλέον το όνειρο μου είναι οι γλωσσες, ΓΛΩΣΣΕΣ, πολλες γλώσσες... Γλωσσολογία, μορφολογία, πολιτισμοι, that's me...

Εχω βρει ένα προγραμμα, στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια, που θα έκοβα και το ψωμί μου, λόγου χάρη, για να έμπαινα... Ειδίκευση σε 3 γλώσσες + υποχρεωτικά Ιταλικά + Εξειδικευμένη γλωσσολογία, και δεν συμμαζεύεται... Έχε χάρη που δεν θέλω να φύγω, αλλιώς...

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Με φιλολογίες μην το ψάχνετε!Αν δεν είσαι native speaker, καλύτερα να μην ασχοληθείς!
Warum nicht? Δεν χρειαζεται να ειαι native speaker για να γινεις ενας πετυχημενος καθηγητης ξενης γλωσσας! Η καθηγητρια των γερμανικων μου, αν και ειχε μονο γερμανιδα μητερα και πατερα ελληνα καταφερε να γινει μια αξιολογη καθηγητρια με απειρες γνωσεις και φυσικα υπεροχη προφορα! Ξερω καθηγητες που δεν εχουν καμια σχεση με την χωρα στην οποια ομιλειται η γλωσσα που διδασκουν και εχουν καταφερει να γινουν πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟΙ καθηγητες!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως απ' ότι βλέπω σε αγγελίες αλλά και σε άρθρα ομογενών σε Αυστραλία/Ιαπωνία/ΝΑ Ασία/Κίνα ζητούν μόνο native speakers+με πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας.Πάντως πρέπει να βγάζουν τρελά λεφτά οι καθηγητές αγγλικών σε αυτά τα μέρη της Ασίας!!!
Ναι ομως μπορεις να θεωρηθεις και native speaker αν την εχεις ως 2η μητρικη η αν εχεις ζησει 5+ χρονια στην χωρα και εχεις, φυσικα, το ανωτατο πτυχιο... Οχι μονο αν εχεις γεννηθει εκει

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά δε θέλω να γίνω διερμηνέας...καθηγητής σε φροντιστήριο θέλω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.