catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά στο γυμνάσιο που το πήρα εγώ, τόσο "ψαρωμένο" που ήμουν σιγά μην τολμούσα να πω και όχι!Δεν νομιζω να το παιξε κανενας μαγκας απο οσο ειδα εγω.. τις εμπειριες τις λεμε για να δει πως ειναι και να αποφασισει αν οντως αξιζει το κοπο...
Τωρα οσον αφορα το μαζοχισμο που ειπες..στο γυμνασιο ειδικα ειναι κι αλλοι παραγοντες που σε αποτρεπουν να το παρατησεις..και μετα σου γινεται και συνηθεια και λες "σιγα μωρε αλλη μια χρονια θα ναι... "
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginak
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις πάντα επιλογή.. Κανείς δεν είπε ότι ο απουσιολόγος είναι ο μάγκας της τάξης.. Η στάση σου μόνο εμπάθεια δείχνει και απωθημένες επιθυμίες.. Εδώ ταιριάζει και η λαϊκή ρήση" όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".Νταξει πηρατε το απουσιολογιο, μας αναλυσατε τις εμπειριες σας και ειστε οι πιο ''μαγκες'' της ταξης σας...Θελετε μηπως και μπραβο?
Εχουν γραφτει 24 ανουσιες σελιδες (πλην 3-4 ποστ) για ενα απουσιολογιο...Για ενα βιβλιαρακι ουσιαστικα που σημειωνεις μονο κατι ''+'' .Φαινεται πως η ουσια της εκπαιδευσης εχει χαθει παντελως πλεον..
Και βεβαια τα παιδια που βγαινετε και λετε οτι ''αχ ειμαι απουσιολογος αλλα δεν το ηθελα, πω πω ασε..'' και αλλα τετοια δειχνει οτι ή ειστε μαζοχες ή το γουσταρετε..
ΟΛΟΙ ξερουμε οτι ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να αναλαβεις το απουσιολογιο..This is the truth..Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteroskoni
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομιζω να το παιξε κανενας μαγκας απο οσο ειδα εγω.. τις εμπειριες τις λεμε για να δει πως ειναι και να αποφασισει αν οντως αξιζει το κοπο...
Τωρα οσον αφορα το μαζοχισμο που ειπες..στο γυμνασιο ειδικα ειναι κι αλλοι παραγοντες που σε αποτρεπουν να το παρατησεις..και μετα σου γινεται και συνηθεια και λες "σιγα μωρε αλλη μια χρονια θα ναι... "
24 σελιδες???? whatever

Ολοι περασαμε απο το Γυμνασιο..Ειναι bullshit αυτα που λες...
nPb
Επιφανές μέλος

asteroskoni
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις πάντα επιλογή.. Κανείς δεν είπε ότι ο απουσιολόγος είναι ο μάγκας της τάξης.. Η στάση σου μόνο εμπάθεια δείχνει και απωθημένες επιθυμίες.. Εδώ ταιριάζει και η λαϊκή ρήση" όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
xaxa λολ...
Μου ειπαν να παρω το απουσιολογιο τους ειπα οχι και that's the end of the story...Απλα πραγματα...Οποιος δεν γουσταρει δεν το παιρνει..
Lillith
Νεοφερμένο μέλος

24 σελιδες???? whatever
Ολοι περασαμε απο το Γυμνασιο..Ειναι bullshit αυτα που λες...
ισως ομως δεν περασαμε με τον ιδιο τροπο... Και δεν λεω λογια του αερα γιατι μιλαω απο προσωπικη πειρα..σε πολλεσ περιπτωσεις υπαρχουν γονεις που σου λενε να το κρατησεις... υπαρχουν κομπλεξικοι καθηγητες που σου δειχνουν με το τροπο τους οτι θα σε εχουν στη μπουκα αμα το παρατησεις.ασε τα σχολια που διαβασα οτι παιδια δεν τους αφησε ο διευθυντης να το παρατησουν.. και αυτα ειναι πραγματα που καποια παιδια τα επηρεαζουν ειδικα σε μικροτερη ηλικια (για αυτο λεω στο γυμνασιο) . Στο λυκειο αλλαζεις κι εσυ , γινεται και η ολη κατασταση λιγο πιο χαλαρη οποτε ειναι διαφορετικα...
akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος

1ον πρεπει να τρεχεις στα γραφεια καθε μερα
2ον σχολας πιο αργα απο τους αλλους
3ον εισαι το σκυλακι του καθηγητη επειδη τους κυνηγας για να υπογραψουν επειδη αυτοι ολο ξεχναν
4ον εισαι θυμα κακων σχολιων
αν ρωτησεις εμενα οποιος θελει το απουσιολογιο ειναι επειδη θελει να ψωνιστει...και αμα λετε ψεματα οτι το θελετε για επιβραβευση ενα εχω να πω..η επιβραβευση ειναι μεσω των γνωσεων που αποκτας και οχι τοσο των βαθμων επειδη τους καλους μαθητες παντα καλους βαθμους βαζουν και ας μν λενε μαθημα...
ΤΕΛΟΣ δν ειμαι κανενας κομπλεξικος που ζηλευω κλπ...α γυμνασιου 19/11 τριτο τριμηνο και τωρα στο λυκειο του 18.5
ξεχασα να πω πως στην α γυμνασιου οταν θα γινοταν καποιος απουσιολογος με κληρωση μεχρι το α τριμηνο προσευχομουν να μν ειμαι εγω επειδη βαριουμουν τις ευθυνες.ΑΥΤΑ
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

ποιος ανθρωπος θελει να γινει απουσιολογος?
σου δίνει prestige όπως και να το κάνεις. Όσο υπάρχουν παιδιά που τσιμπάνε, θα υπάρχουν και παιδιά που θα επιδιώκουν να γίνουν απουσιολόγοι.
nPb
Επιφανές μέλος

FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ειπαμε οτι ειμαστε <<μαγκες>> σε καμια περιπτωση.Απλα ειπαμε στην κοπελα τις εμπειριες μας για να της πουμε οτι δεν αξιζει.Ναι δεν εισαι υποχρεομενος να αναλαβεις το απουσιολογιο αλλα σε μερικα σχολεια δεν σε αφηνουν κιολας να μην εισαι.Νταξει πηρατε το απουσιολογιο, μας αναλυσατε τις εμπειριες σας και ειστε οι πιο ''μαγκες'' της ταξης σας...Θελετε μηπως και μπραβο?
Εχουν γραφτει 24 ανουσιες σελιδες (πλην 3-4 ποστ) για ενα απουσιολογιο...Για ενα βιβλιαρακι ουσιαστικα που σημειωνεις μονο κατι ''+'' .Φαινεται πως η ουσια της εκπαιδευσης εχει χαθει παντελως πλεον..
Και βεβαια τα παιδια που βγαινετε και λετε οτι ''αχ ειμαι απουσιολογος αλλα δεν το ηθελα, πω πω ασε..'' και αλλα τετοια δειχνει οτι ή ειστε μαζοχες ή το γουσταρετε..
ΟΛΟΙ ξερουμε οτι ΔΕΝ εισαι υποχρεωμενος να αναλαβεις το απουσιολογιο..This is the truth..Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Dias
Επιφανές μέλος

τόπικ "ΗΜΜΥ vs ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ" υπάρχει?Στην Ελλάδα και ΗΜΜΥ να σπουδάσεις πάλι prestige έχεις. Αυτό το έμαθα για πρώτη φορά στην ζωή μου, από τα γραφικά topics με θέμα HMMY VS _____ .

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις πάντα επιλογή.. Κανείς δεν είπε ότι ο απουσιολόγος είναι ο μάγκας της τάξης.. Η στάση σου μόνο εμπάθεια δείχνει και απωθημένες επιθυμίες.. Εδώ ταιριάζει και η λαϊκή ρήση" όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
οταν καποιος φτανει στο σημειο να παραπονιεται απο δω κι απο κει για το απουσιολογιο αλλα δεν κανει τιποτα για να σταματησει να το εχει, μηπως οντως θελει να το εχει αλλα χαϊδευεται; αν η επιθυμια τους να απαλαχθουν απο αυτη την υποχρεωση ειναι τοσο μεγαλη σιγουρα μπορουν να το κανουν... αν παλι δειλιαζουν να το πουν, τα θελουν και τα παθαινουν, ας μην παραπονιουνται λοιπον!
οσο για τα απωθημενα... αν τα ιδια τα λεει καποιος που ηταν στο χερι του να το παρει αλλα δεν το εκανε γιατι πολυ απλα δεν ηθελε τοτε τι; πως δικαιολογειται αυτη η σταση; ας μην βγαζουμε λοιπον αυθαιρετα συμπερασματα για την ζωη του αλλου...
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

kristy314
Νεοφερμένο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

KATERINA#
Νεοφερμένο μέλος

LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος

bibo
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σόρρυ που θα το πω αλλά μην κάνεις σαν τα κομπλεξικά!Ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά μην νομίζεις ότι το απουσιολόγιο προσδίδει κύρος ή "μαγκιά".Βλέπω και κάποια παιδιά απ'το σχολείο μου που το έχουν πως είναι...Γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να γινω απουσιολογος..ειλικρινα διαβαζω πολλες ωρες και γραφω πολυ καλα στα διαγωνισματα αλλα εβγαλα Μ.Ο 19 και το απουσιολογιο ειναι πολυ μακρια!πως θα τα καταφερω?helppppppp...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.