elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flok
Νεοφερμένο μέλος

απουσιολογος δεν γινομαι που να χτυπιεμαι..γιατι δυστυχως(για μενα εννοειται)η απουσιολογος μας εχει τεραστια διαφορα στους βαθμους..
Κοίτα, και να έβγαζες τον μεγαλύτερο βαθμό της τάξης στο Β΄Τρίμηνο, πάλι δεν το παίρνεις γιατί:
- Στο πρώτο τρίμηνο της Α' Γυμνασίου, ο απουσιολόγος ορίζεται με κλήρωση
- Στο δεύτερο τρίμηνο της Α' Γυμνασίου, απουσιολόγος γίνεται ο μαθητής με τον μεγαλύτερο Μ.Ο.
- Στο τρίτο τρίμηνο(το οποίο και διανύουμε) της Α' ο απουσιολόγος δεν αλλάζει
- Στο πρώτο τρίμηνο της Β', απουσιολόγος γίνεται ο μαθητής με τον μεγαλύτερο γενικό Μ.Ο. από όλη την Α' (τρίμηνα και εξετάσεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
McΜαρια
Νεοφερμένο μέλος

Βαθμους για 2ο τριμηνο πηρατε?
Να ξερεις πως οι βαθμοι συνηθως ανεβαινουν(ειδικα στους καλους μαθητες...στο πρωτο εβγαλα 18 και στο 2ο 18 και 10 χωρις μεγαλη προσπαθεια...)
οποτε αν προσπαθησεις θα κερδισεις το απουσιολογιο ακομα και του χρονου...
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

δεν πειραζει!ας γινω και του χρονου!Κοίτα, και να έβγαζες τον μεγαλύτερο βαθμό της τάξης στο Β΄Τρίμηνο, πάλι δεν το παίρνεις γιατί:
Αρα, το καλύτερο που θα μπορούσε να σου τύχει θα ήταν να γίνεις του Χρόνου
- Στο πρώτο τρίμηνο της Α' Γυμνασίου, ο απουσιολόγος ορίζεται με κλήρωση
- Στο δεύτερο τρίμηνο της Α' Γυμνασίου, απουσιολόγος γίνεται ο μαθητής με τον μεγαλύτερο Μ.Ο.
- Στο τρίτο τρίμηνο(το οποίο και διανύουμε) της Α' ο απουσιολόγος δεν αλλάζει
- Στο πρώτο τρίμηνο της Β', απουσιολόγος γίνεται ο μαθητής με τον μεγαλύτερο γενικό Μ.Ο. από όλη την Α' (τρίμηνα και εξετάσεις)
Dias
Επιφανές μέλος

εγω 19 και 1/13(!)κι αυτη 19 και 9/13.

1) Της βάζεις δηλητήριο στο γάλα

2) Διαβάζεις, προσέχεις, συμμετέχεις, γράφεις πιο πολύ και πιο καλά από αυτήν.

McΜαρια
Νεοφερμένο μέλος

θα πας καλυτερα....και γω ετσι ακριβως ειμαι αλα μου ανεβαζουν το βαθμο...
αντε και καλα αποτελεσματα!
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

τωρα εχω διλημαΥπάρχουν 2 τρόποι να πάρεις το απουσιολόγιο:
1) Της βάζεις δηλητήριο στο γάλα
2) Διαβάζεις, προσέχεις, συμμετέχεις, γράφεις πιο πολύ και πιο καλά από αυτήν.
Διάλεξε...
...........................![]()
![]()

μαλλον αυτο θα κανω...θα διαβασω,θα προσεχω περισσοτερο,θα συμμετεχω(κι αλλο?

antwwwnis
Διάσημο μέλος

τωρα εχω διλημανα ακολουθησω το συντομο δρομο(δηλητηριαση)η τον πιο δικαιο?
μαλλον αυτο θα κανω...θα διαβασω,θα προσεχω περισσοτερο,θα συμμετεχω(κι αλλο?)θα γραψω πολυ καλα και τσατρα πατρα(!) κατι θα γινει..δν μπορει να ειμαι τοσο αχρηστη!
μην ακουω βλακειες... το πρωτο βημα ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση.
α υπαρχει και τριτος τροπος. την σπρωχνεις στις σκαλες.
ετσι θα φανει σαν ατυχημα
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

αυτο το τελευταιο ειδικα ειναι πανιδιοφυιες!μην ακουω βλακειες... το πρωτο βημα ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση.
α υπαρχει και τριτος τροπος. την σπρωχνεις στις σκαλες.
ετσι θα φανει σαν ατυχημα

και εχω αυτοπεποιθηση(ετσι λεω τουλαχιστον!)απλα εχω και αυτογνωσια!(ακομα ενα προσον μου)

fly
Δραστήριο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

απολυτα!κοιτα βασικα παιζει ρολο και ο καθηγητης. εγω ειχα την τυχη και λεω τυχη γιατι τωρα καταλαβαινω ποσο καλο μου εκαναν αυτοι οι ανθρωπο να εχω πολυ αυστηρους καθηγητες σε μαθηματικα και φιλολογικα τοσο σε θεμα υλης και ασκησεων αλλα και σε βαθμους .εκει εδινα και την περισσοτερη βαρυτητα λοιπον. 2-3 ωρες το μεγαλυτερο απο οτι θυμαμαι.τωρα γυμναστικη-καλλιτεχνικα-μουσικη-τεχνολογια δεν εδινα και ιδιαιτερη σημασια. στα υπολοιπα προσεχα μεσα στην ταξη και τα μαθαινα απο εκει. εχω βλεπεις αυτο το καλο τα ''παιρνω '' απο την παραδοση και μετα χρειαζομαι πολυ λιγη ωρα για να τα μαθω. στο γυμνασιο συνολικα οι βαθμοι μου ηταν 18,5-18,8 και τοτε εκανα και γερμανικα και αγγλικα και κιθαρα που μου ετρωγαν δηλαδη χρονο. παντα σε αυτα τα πλαισια βαθμων βαδιζα μεχρι και τωρα. το οτι δεν ειχα κουραστει ολα αυτα τα χρονια με βοηθα πολυ φετος. το διαβασμα μου ανεβηκε στις 6-7 ωρες αναλογα βεβαια με το τι εχω χωρις ομως να νιωθω την ''κουραση'' των πανελληνιων. το μυστικο ειναι ο σωστος προγραμματισμος.ελπιζω να σε καλυψα
![]()
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι για το πως θα πάρεις το απουσιολόγιο. Η διαδικασία είναι απλή: βγάζεις το μεγαλύτρο βαθμό στο τμήμα σου και σου το δίνουν την επόμενη χρονιά! Φαντάζομαι, όμως, πως αυτό το ξέρεις ήδη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάζεις συστηματικά ουτως ώστε να έχεις καλές επιδόσεις, πρώτα απ'όλα για τις γνώσεις που εσύ η ίδια θα αποκομίσεις αλλά και για τους καλούς βαθμούς (που, κακά τα ψέματα, είναι μια ηθική ανταμοιβή των κόπων ενός μαθητή). Αν αυτοί οι βαθμοί σου "δώσουν" και το απουσιολόγιο, τότε μπράβο! Αν, όμως, δεν σου το δώσουν, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Το μόνο που αρκεί είναι εσύ η ίδια να ξέρεις πως προσπαθείς και προοδεύεις.
Φιλικά,
Lita
gregory nub
Διάσημο μέλος

Μια παραπανω υποχρεωση ειναι, που πιστευω οτι δεν σε οφελει σε τιποτα. Βεβαια αμα σου αρεσει τοσο πολυ να γραφεις ονοματα σε ενα τετραδιο με ροζ φυλλα κανε οτι θες

antwwwnis
Διάσημο μέλος

που στο κατω κατω μερικες φορες ειναι κιτρινο....Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εχεις αναγκη το απουσιολογιο...
Μια παραπανω υποχρεωση ειναι, που πιστευω οτι δεν σε οφελει σε τιποτα. Βεβαια αμα σου αρεσει τοσο πολυ να γραφεις ονοματα σε ενα τετραδιο με ροζ φυλλα κανε οτι θες![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.