Αυτα τα τρια ξαδέρφια(αδερφη μπαμπά μου)και τα τρία έχουν την δικιά τους ιστορία για το πως έγιναν γιατροί τελικά.
Βεβαια μονο ο ενας τελικά ασκει το επάγγελμα( αυτος που πέρασε απο Κύπρο)
Ασκει που λεει ο λόγος δηλαδη, ιατρείο αισθητικής ουσιστικα έχει για λέιζερ κτλ.
Γενικα ηταν εμμονή γονιών η ιατρική τα παιδιά δεν ήθελαν .
Ενα σωρο τρόποι υπάρχουν πάντως απλα συνήθως ειναι γονείς απο πισω.
Ξερεις πόσοι , φεύγουν για να δώσουν τα παιδιά τούς με τους ομογενείς πανελελε;
πχ καθηγητές διορισμένοι μπορούν να δουλέψουν σε ελληνικά σχολεία εκτος Ελλάδας.
Αλλα κι αλλα σωσο αλλα επαγγέλματα.
Μαλιστα το αστείο ειναι οτι αμα μπεις με ομογενείς μπαίνεις για παντα με ομογενείς.
Θες να ξαναδώσεις στα 25; Παλι μονο έκθεση.
Ακομα και για βουλγαρουμανιες εχω παρατηρήσει οτι οι γονείς βάζουν την ιδέα στα παιδιά τις πιο πολλες περιπτώσεις.
Αν πας θα γνωρίσεις πολλα παιδιά που απλα τους το πρότειναν οι γονείς απο άσχετες κατευθύνσεις κιόλας και χωρίς απαραίτητα παράδοση στην ιατρική.
Αυτοι ειναι συνήθως οι κακιστοι μαθητές , που απλα οι γονείς τους έχουν κανει καποιες οικονομίες κι βλεπουν την ιατρική ως λύση στο πρόβλημα των παιδιών τους.
Ο κλειδαρας της γείτονιας μου έλεγε " Αν δεν περασουν τα δίδυμα σε κάποια καλη σχολή θα τις στείλω στείλω στη Βουλγαρία"
Ε και τα έστειλε.
Παιδια που δεν ειχαν εκφράσει ποτε επιθυμία για ιατρική.
Anyway αυτα παντα θα γίνονται.
Και σε κάποιες περιπτώσεις οντως μαζι με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα( πχ ομογενείς)
Αμα δε σαρεσει ομως η ιατρική Πολυ δύσκολα την ασκεις οσο και να χτυπιούνται οι γονείς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Ιουλίου 2020
@Sourma απλα βάλτα κατω πρώτα και δες αν όντως μπορείς να τελειώσεις.
Το θεμα δεν ειναι να μπεις.
Ειναι μια σχολή που δύσκολα σε συνδυάζεται με αλλα πράγματα.
Δηλαδή παιδάκια.
Πρέπει να έχεις πολυυυυυ στήριξη.