LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:16 Η LiViNGtheLiFE: #81 08-06-15 20:16 Μόλις είδα τον τίτλο είπα: Ο Andy το άνοιξε αυτό. Δεν ξέρω τι πρέπει να κανείς όταν βαριέσαι, μπορώ να σου πω όμως τι να μην κάνεις. Μην ανοίγεις θρεντς στο ischool, μας κούρασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο Vold έγραψε: #82 08-06-15 20:17 Πάρε τους φίλους σου και πηγαίνετε να παίξετε τον γιατρό, κρυφτό, κυνηγητό, μήλα, μπάμιες, κολοκύθες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.188 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:18 Ο nPb έγραψε: #83 08-06-15 20:18 το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:24 Η LiViNGtheLiFE: #84 08-06-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 08-06-15 21:08 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις είδα τον τίτλο είπα: Ο Andy το άνοιξε αυτό. Δεν ξέρω τι πρέπει να κανείς όταν βαριέσαι, μπορώ να σου πω όμως τι να μην κάνεις. Μην ανοίγεις θρεντς στο ischool, μας κούρασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Ο Vold έγραψε: #82 08-06-15 20:17 Πάρε τους φίλους σου και πηγαίνετε να παίξετε τον γιατρό, κρυφτό, κυνηγητό, μήλα, μπάμιες, κολοκύθες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.188 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:18 Ο nPb έγραψε: #83 08-06-15 20:18 το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:24 Η LiViNGtheLiFE: #84 08-06-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 08-06-15 21:08 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρε τους φίλους σου και πηγαίνετε να παίξετε τον γιατρό, κρυφτό, κυνηγητό, μήλα, μπάμιες, κολοκύθες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.188 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:18 Ο nPb έγραψε: #83 08-06-15 20:18 το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:24 Η LiViNGtheLiFE: #84 08-06-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 08-06-15 21:08 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 20:24 Η LiViNGtheLiFE: #84 08-06-15 20:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 08-06-15 21:08 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 08-06-15 21:08 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... εγω σκεφτόμουν καμιά μελιτζάνα truth is on topic συμφωνώ με τον παραπάνω να βρεις γκόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:13 Ο Guest 699855: #86 08-06-15 21:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: το παιχνίδι μπάμιες τι είναι; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Το κολοκύθες το ξέρεις; Όπως λέμε παίζω την κολοκυθιά; Συνειρμός: Να τηγάνιζα κανά κολοκύθι για βράδυ; Click για ανάπτυξη... ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΝάστε καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:24 Ο Sommerfeld: #87 08-06-15 21:24 Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρες κανά χόμπι όπως πχ κανα άθλημα ή βγες με κανα φιλο σου ή βρες γκομενα and that's the end of the story.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4 Εκκολαπτόμενο μέλος Η formio4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 21:52 Η formio4 έγραψε: #88 08-06-15 21:52 ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεκίνα γυμναστήριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:03 Ο eyb0ss έγραψε: #89 08-06-15 22:03 Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:08 Η Dr.K έγραψε: #90 08-06-15 22:08 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Όντως 12 είσαι; Ε, ξεκίνα να εξερευνείς τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις ότι οι άντρες έχουν κάτι να κάνουν όταν βαριούνται (και δεν κοστίζει πολύ). Αντε, τα λέμε αργότερα διότι βαριέμαι. Click για ανάπτυξη... Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss Δραστήριο μέλος Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:13 Ο eyb0ss έγραψε: #91 08-06-15 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dr.K: Καλά ότι νάνε λέτε..... 1)γυμναστήριο 12 χρονών δεν χρειάζεται 2)να βρει κοπέλα 12 χρονών δεν χρειάζεται 3) όσο για αυτό που λες δεν ξέρω πια είναι η κατάλληλη ηλικία..... και εσύ ρε παιδί μου τι εννοείς βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω?????Μην τα σνομπάρεις και όλα...... πήγαινε καμία βόλτα με τους φίλους σου τι να σου πω..... Click για ανάπτυξη... Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.K Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:16 Η Dr.K έγραψε: #92 08-06-15 22:16 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:17 Η LiViNGtheLiFE: #93 08-06-15 22:17 Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eyb0ss: Έλα μπορείς και καλύτερα, ξαναδιάβασε το και ίσως διακρίνεις λίγο χιούμορ σε αυτό που έγραψα. Click για ανάπτυξη... Γιατί μωρέ, μια χαρά ήταν η ιδέα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 22:54 Η Italian dream...: #94 08-06-15 22:54 Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνε καμιά βόλτα μόνος σου, εξερεύνησε την περιοχή σου, ξέρω γω... Ξεκίνα να γράφεις κανένα βιβλίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:02 Ο timonierhs: #95 08-06-15 23:02 Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρες γκόμενα και συγκεκριμένα παντρεμένη για να μην σου κατσικωθεί. Είπα να γραψω μια παραπάνω μ@λακία μετά απ'ολα αυτά που ειπώθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2015 στις 23:12 Η Ερινύς έγραψε: #96 08-06-15 23:12 Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ό,τι και να κάνεις σταμάτα να ανοίγεις θέματα επειδή βαριέσαι. Μπαίνουμε και μεις να χαζέψουμε γιατί με 10' διάβασμα κουραστήκαμε και πέφτουμε πάνω σε θέματα του Andy συνεχόμενα. Πόσα τέτοια να αντέξουμε ακόμα, είμαστε και μέσα στην εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 20:52 Ο Vold έγραψε: #97 09-06-15 20:52 Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι λες να αναδείξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:08 Ο Sommerfeld: #98 28-06-15 21:08 Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ Monster Hunter Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί λες να ανοίξεις τόπικ για την θέση που είχαμε ή για το χρώμα στυλό που κρατουσαμε όταν γράφαμε εξετάσεις??...Λέω τωρα εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2015 στις 21:39 Ο Dias έγραψε: #99 28-06-15 21:39 Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για να έχει τόσες μέρες να γράψει ο Andy, σημαίνει ότι είναι στην κατασκήνωση ή στο χωριό της γιαγιάς που δεν έχει σύνδεση internet και κάνει τα μπάνια του. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος . . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2015 στις 01:36 Η Mάιρα έγραψε: #100 24-11-15 01:36 Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εκτός από το να κάθεσαι και να λιώνεις στον υπολογιστή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι; Εγώ πχ είμαι πάρα πολύ σπιτόγατα και να μην βγω δεν θα με πειράξει καθόλου αλλά έχω βαρεθεί κιόλας τα ίδια και τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.