humorday
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman
Δραστήριο μέλος

Το χειρότερο πάντως είναι να σε προδώσει κάποιος φίλος. Το έχω νιώσει και ξέρω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

για εμενα φιλος ειναι καποιος που μοιράζεσαι μαζι του τα μυστικά σου που σε σεβεται και σε εκτιμαει που δεν ειναι υποχρεοτικο να εχετε κοινα ενδιαφέροντα ή χαρακτήρα αλλά που νιωθεις καλα όταν βρίσκεσαι μαζί του
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

kassadra
Νεοφερμένο μέλος

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά, ενώ έχω αρκετούς γνωστούς κάνω πολύ δύσκολα φίλους.. Γενικά δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με τα άτομα του ιδίου φύλου -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-. Με τα άτομα του αντίθετου φίλου τα πάω πολύ καλύτερα, αλλά δεν πιστεύω ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι κολλητοί φίλοι. Φίλοι με την ευρεία έννοια βέβαια σίγουρα μπορούν να είναι, αλλά για να λέμε την αλήθεια είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και κάποια μικρή ερωτική έλξη έστω μονομερής.
Το χειρότερο πάντως είναι να σε προδώσει κάποιος φίλος. Το έχω νιώσει και ξέρω..
Συμφωνω για ακόμη μια φορά με τον Τόλη στο μέρος που λες για την σχέση άνδρα - γυναίκας...Η φιλία για μένα είναι πολύ σημαντική διότι μπορώ κ βρίσκω ανθρώπους στους οποίους βασίζομαι ξέροντας ότι δεν θα με προδώσουν...αυτοί είναι δύο τρεις βέβαια αλλά δεν θέλω παραπάνω...γνωρίζω πολλούς ανθρώπους...κ έχω κάνει φίλους που με άφησαν κ με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο αφού κ η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη με βάση τα όσα είχα προσφέρει...με τις γυναίκες σαφώς τα πάω καλύτερα εδώ κ πολλά χρόνια, αλλά για τις περισσότερες μόνο φιλικά συναισθήματα δεν έχω...πέρα από αυτά για μένα η φιλία είναι κάτι σημαντικό κ ιερό κάτι που πρέπει να το σέβονται οι άνθρωποι που χτίζουν φιλίες...το να βασίζεται πάνω σου ένας άνθρωπος εξάλλου δεν είναι κ λίγο πράγμα...
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady_Of_Carnage
Νεοφερμένο μέλος

Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena901126
Νεοφερμένο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ότι η κολλητή σας αγόρασε την ίδια μπλούζα με εσάς ΔΕΝ είναι λόγος για να μην της ξαναμιλήσετε ποτέ.
Επιπλέον... Επειδή οι κοπέλες μεταξύ τους... Στο 99% των περιπτώσεων... Πως να το πω... Ξεκατινιάζονται... Και ζηλεύουν τρελά η μία την άλλη... Και και και...
Κοπέλες μεταξύ τους δύσκολα θα καταλάβουν τι εστί πραγματική φιλία. Από εκεί και πέρα σε εμάς τα πραγματα είναι πολύ πιο εύκολα/απλά...
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάνεις λάθος σε αυτό...ποτέ δε ζήλεψα φίλη μου...και δε νομίζω να συμβαίνει αυτό που λες...και εννοείται ότι το ίδιο μπλουζάκι ΔΕΝ είναι λόγος για να μαλώσουμε!!Προς όλες τις κοπέλες..
Το ότι η κολλητή σας αγόρασε την ίδια μπλούζα με εσάς ΔΕΝ είναι λόγος για να μην της ξαναμιλήσετε ποτέ.
Επιπλέον... Επειδή οι κοπέλες μεταξύ τους... Στο 99% των περιπτώσεων... Πως να το πω... Ξεκατινιάζονται... Και ζηλεύουν τρελά η μία την άλλη... Και και και...
Κοπέλες μεταξύ τους δύσκολα θα καταλάβουν τι εστί πραγματική φιλία. Από εκεί και πέρα σε εμάς τα πραγματα είναι πολύ πιο εύκολα/απλά...
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Προς όλες τις κοπέλες..
εχω βαρεθει αυτο το παραμυθι για την φιλια μεταξυ γυναικων(οπως και οτι οι γυναικες ειναι πιο κουτσομπολες και αλλα κουλα που λετε) ,οτι η μια κοιταει να φαει τον γκομενο της αλλης,οτι κοιταμε ποια θα παρει πιο ωραια ρουχα και τετοια...η πραγματικη φιλια ειναι εξισου δυσκολη να επιτευχθει κια για τα δυο φυλα...αν 99% οι γυναικες δημιουργουν λυκοφιλιες αλλο 99% δημιουργουν και αντρες..αν 10% γυναικων κανουν πραγματικες φιλες,αλλο 10% αντρων κανει το ιδιο και παει λεγοντας...υπαρχει αληθινη φιλια μεταξυ γυναικων (και για να μην χρησιμοποιηθει η ηλικια μου ως προφαση οτι δεν ξερω τι λεω σας αναφερω οτι ξερω γυναικες που ειναι μαζι παρα μα παρα πολλα χρονια χωρις ιχνος ζηλιας και κατινιας μεταξυ τους) ,οπως υπαρχει και αληθινη φιλια αντρων ..το θεμα ειναι πως η δυσκολια να βρεις Φιλους ειναι η ιδια και στις δυο περιπτωσεις..για κανενο φυλο φυλο η υποθεση δεν ειναι λιγοτερο ευκολη ή δυσκολη..
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω βαρεθει αυτο το παραμυθι για την φιλια μεταξυ γυναικων(οπως και οτι οι γυναικες ειναι πιο κουτσομπολες και αλλα κουλα που λετε) ,οτι η μια κοιταει να φαει τον γκομενο της αλλης,οτι κοιταμε ποια θα παρει πιο ωραια ρουχα και τετοια...η πραγματικη φιλια ειναι εξισου δυσκολη να επιτευχθει κια για τα δυο φυλα...αν 99% οι γυναικες δημιουργουν λυκοφιλιες αλλο 99% δημιουργουν και αντρες..αν 10% γυναικων κανουν πραγματικες φιλες,αλλο 10% αντρων κανει το ιδιο και παει λεγοντας...υπαρχει αληθινη φιλια μεταξυ γυναικων (και για να μην χρησιμοποιηθει η ηλικια μου ως προφαση οτι δεν ξερω τι λεω σας αναφερω οτι ξερω γυναικες που ειναι μαζι παρα μα παρα πολλα χρονια χωρις ιχνος ζηλιας και κατινιας μεταξυ τους) ,οπως υπαρχει και αληθινη φιλια αντρων ..το θεμα ειναι πως η δυσκολια να βρεις Φιλους ειναι η ιδια και στις δυο περιπτωσεις..για κανενο φυλο φυλο η υποθεση δεν ειναι λιγοτερο ευκολη ή δυσκολη..
Έχω κάνει διατριβή στο θέμα και απλά παραθέτω την άποψή μου...
Δεν είναι μόνο το θέμα του κουτσομπολιού.. Γενικότερα εσάς σας ενοχλούν περισσότερα πράγματα απ ότι εμάς... Εμείς είμαστε περισσότερο στα @@@ μου...
Που θέλω να καταλήξω... Εστω ότι μία φίλη σας που βγαίνετε κάθε μέρα μαζί βρίσκει κάποιον και μετά διαλέγει να βγαίνει τις περισσότερες μερες μαζί του... Οι κοπέλες (εσείς) στο 99% των περιπτώσεων θα σκεφτείτε ότι σας πούλησε, ότι σας θυμαται μόνο όταν δεν έχει τι να κάνει κτλ.
Μία παρέα από άντρες στην αντίθετη περίπτωση το θέμα θα μας αφήσει αρκετά αδιάφορα και θα μπορούμε να περνάμε εξίσου καλά όπως όταν δεν είχε βρει κοπέλα, κι ας μην είναι μαζί μας κάθε μέρα. Ίσα ίσα όταν ο κολλητός μου άρχισε να βγαίνει με μία κοπέλα το οποίο σήμαινε ότι δεν θα λιώναμε μαζί όλη μέρα, ακόμα και μία φορά την βδομάδα να αρχόταν μαζί μας τον υποδεχόμασταν σαν να μην είχε φύγει ποτέ και ΠΟΤΕ κανένας δεν σκέφτηκεότι πχ μας πούλησε. Ίσα ίσα που αρχίσαμε να τον "φροντίζουμε" περισσότερο", εγώ π.χ. του έδωσα το αυτοκίνητο μου να βγάλει έξω την κοπέλα, ένας στην παρέα τον ρώτησε αν θέλει χρήματα να του δώσουμε κτλ...
Έχω δει/μπει σε άπειρες παρέες και σε κάθε παρέα με κοπέλες υπήρχε το στοιχείο της "ζήλιας". (Ζήλια μάλλον δεν είναι και η σωστότερη λέξη, αλλά περιγράφω και αναλυτικότερα τι θέλω να πω...) Κατ αρχάς εσείς όντας πιο ευαίσθητες επιρρεάζεστε περισσότερο από ότι γίνεται, είτε αυτό είναι ότι η φίλη σας δεν βγαίνει συνέχεια μαζί σας όπως παλιά, είτε είναι ότι "νομίζετε" ότι η φίλη σας "γλυκοκοιτάει" το αγόρι σας, είτε ότι η φίλη σας κάνει τα ίδια πράγματα με εσάς και αυτό σας νευριάζει..
Πολύ δραστήριο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω βρισκω ατοπη την διατριβη σου,τι να κανουμε ?
Δικαίωμά σου να κρατήσεις την άποψή σου. Πάντως (χωρίς φυσικά να στο εύχομαι), πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δεις ότι κάποιες που θεωρούσες φίλες σου τελικά δεν είναι... Ή τουλάχιστον ότι δεν είναι τόσο κοντά σου όσο περίμενες...
Χωρίς παρεξήγηση ε?
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Δικαίωμά σου να κρατήσεις την άποψή σου. Πάντως (χωρίς φυσικά να στο εύχομαι), πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δεις ότι κάποιες που θεωρούσες φίλες σου τελικά δεν είναι... Ή τουλάχιστον ότι δεν είναι τόσο κοντά σου όσο περίμενες...
Χωρίς παρεξήγηση ε?
δεν εχω τοσο υπ'οψιν τις δικες μου φιλιες λεγοντας τα παραπανω γιατι ειμαι και αρκετα μικρη και ρεαλιστρια σε σημειο αηδιας για να εχω προσδοκιες απο τα ατομα που με περιβαλλουν..μιλαω κυριως σκεφτομενη αλλες περιπτωσεις δικων μου ανθρωπων που η αυτοθυσια ηταν το κυριαρχο στοιχειο της φιλιας τους και διατηρουν μια σχεση που ειλικρινα θα ειμαι ευτυχισμενη αν καποτε αποκτησω το μισο απο ο,τι εχουν καταφερει να χτισουν οι εν λογω γυναικες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.