Δε θυμάμαι ποτέ να σου είπα πως δεν ξέρεις τι σημαίνει πραγματική φιλία ή οτι δεν έχεις πραγματικούς φίλους ώστε να γράψεις όλο αυτό που έγραψες.. Οκ, έχεις ένα φίλο αληθινό, ο οποίος σου συμπαραστέκεται και σ'αγαπάει. Το δέχομαι, το αναγνωρίζω, σε συγχαίρω. Αυτό που σου είπα εγώ όμως ήταν οτι γενικεύεις και γίνεσαι απόλυτος χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, μας είπες κατίνες, μας είπες οτι δεν ξέρουμε την πραγματική φιλία και οτι μαλώνουμε δίχως λόγο. Και όλα αυτά τα ξέρεις απο πρώτο χέρι, καθώς έχεις κάνει διατριβή πάνω στο θέμα. Εγώ αυτό που θα σου πω είναι οτι ίσως, λέω ίσως, να μπλέκεις ΕΣΥ με τα λάθος άτομα και να βγάζεις λανθασμένα συπμεράσματα. Που προφανώς αυτό συμβαίνει. Προς θεού, δεν έχω όρεξη για τσακωμούς, προσωπικές αντιπαραθέσεις κτλ, απλώς με πείραξε αυτό που είπες επειδή σε στέκει κιόλας.
Και όσο για το τελευταίο που είπες, όχι, δεν το παραδέχομαι. Γιατί πολύ απλά εγώ προσωπικά ούτε δύστροπη είμαι, ούτε δύσκολη στο να κρατήσω μία φίλη. Κι όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, δε μετράει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Οπότε άτοπο και το τελευταίο.