myrtob
Νεοφερμένο μέλος

Αναρωτιέμαι πότε θα συνειδητοποιήσω ότι αύριο δίνουνε!Πιθανότατα αύριο μόλις ξυπνήσω...ή στην καλύτερη:μετά τις εξετάσεις..!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Giorgakis89
Νεοφερμένο μέλος

Άντε να γράψουμε να τελειώσει αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος πια!
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

myrtob
Νεοφερμένο μέλος

Που να έβλεπες εμένα το σάββατο το βράδυ πριν δώσω. Είχα τρομοκρατηθεί στην ιδέα του cambridge και είχα ιδρώσει. Το πρωί όμως που ξύπνησα δεν είχα καθόλου άγχος, πιο πολύ νύσταζα παρά φοβόμουνα. Αυτό πάντως που προτείνω εγώ είναι σήμερα το βράδυ να γεμίσεις την μπανιέρα με νερό και να κάτσεις μέσα πολλές μα πάρα πολλές ώρες ( πρόσεχε όμως μην κοιμηθείς εκεί μέσα :nono
![]()

::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκθεση βαριέμαι να διαβάσω δεν είναι να γράψω οπότε...
crissko
Νεοφερμένο μέλος

Διαφωνω με το οτι διαβασαμε διαβασαμε.....ποτε δεν ειναι αργα για τις τελευταιες πινελιες διαβασματος![]()
Aυτό που ήθελα να πω είναι,οτι τωρα δεν μπορουμε να μαθουμε κατι καινουργιο απλά να θυμηθουμε καλυτερα οσα ξερουμε!!Π.Χ εγω σε κανενα "θετικο" μαθημα δεν λυνω καινουργιες ασκήσεις απλα διαβάζω λυμενα παραδειγματα,θεωριες και μεθοδολογιες!Ετσι κι αλλιως τα θεματα σε αυτα τα μαθηματα θα ειναι το κατι το διαφορετικό και δεν θα εχουμε λυσει κατι ιδιο!!Ξυπναμε νωρις,διαβαζουμε το πολυ 8 ωρες(δεν τοπροτεινω full 8ωρο),πεφτουμε νωρίς για υπνο με θετικές σκεψεις!!Την ημερα της εξετασεις ξυπναμε νωρις και με κεφι και ορεξη πηγαινουμε-γρααφουμε-φευγουμε.Θα ερθουν πιο δυσκολες εξετάσεις στο μελλον στη ζωη μας!Οι Πανελληνιες ειναι απλά η αρχή.....Αυτο σημαινει:Οχι αγχος και πιεση αλλά θετικές σκεψεις και συγκεντρωση στα θεματα!Γραφουμε τα θεματα με τετοιο τροπο ωστε να μπορουμε να παιρνουμε τις μεγιστες μοναδες απο καθε ερωτημα ακομα και αν δεν το γνωριζουμε πολυ καλά!!Αυτα...Θα τα πουμε μετα το τέλος των εξετάσεων ξανα!!Σας ευχομαι καλή επιτυχια και του χρονου σε οποια σχολη θέλει ο καθένας φοιτητης!!ΒΥΕ...:no1::no1:
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης...απο το στόμα σου και στου Θεου τ'αυτί!:xixi:Σας ευχομαι καλή επιτυχια και του χρονου σε οποια σχολη θέλει ο καθένας φοιτητης!!ΒΥΕ...:no1::no1:
lunatic
Νεοφερμένο μέλος

απο το διαβασμα της εκθεσης(δυο μερες συνεχομενα...) τα εχω παιξει!!αντε να ερθουν και λιγα μαθηματικα να ξυπνησουμε

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

vicktoria
Νεοφερμένο μέλος

κι ομως θυμαμαι πως με τους συμμαθητες μαου μετρουσαμε τις μερες,τους μηνες και τωρα κομπλαρω...!!!
εσεις πως ησασταν ολο τον καιρο και πως ειστε τωρα...???
εγω σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι εδινα εκθεση...συνεχεια..
τελειωνε το ενα αρχιζε το αλλο....

Scandal
Διαχειριστής

Το πολύ άγχος σε συνδυασμό με τη μελέτη τόσων κειμένων, μου προκάλεσαν υπερένταση (το μεσημέρι με τα χίλια ζόρια κρατιόμουν να μην κοιμηθώ από την κούραση και τελικά κατάντησα να μην μπορώ να κοιμηθώ το βραδύ).
Το καλύτερα απ' ότι φαίνεται είναι το διάβασμα να τελειώνει το αργότερο στις 8, μετά να ακολουθεί μια έξοδος χαλάρωσης και μετά ύπνος...
Που να πέσεις για ύπνο έχοντας μελετήσει και αναλογιστεί τόσο κείμενα και θέματα και έχοντας και το άγχος καπάκι.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να κοιμηθώ το βράδιι!!!

(τάδε έφη ένας άθεος

Καλή μας επιτυχία!!!
-petros
ilias13
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

pls, όχι greeklish, κάνε edit το μήνυμά σου στα ελληνικά.Paides!! i kaliteri lusi einai i iremia!! oti xeroume tha mas erthei sto mualo arga h' grigora!! 3 ores exoume!! sas milaei kapoios pou xana edose perisi kai tin epathe apo to agxos!! kali arxi se olous k' kala mixanografika!! think possible...kai opoios dn perasei... thumithite ''apotuxia stis exetaseis,dn simainei apotuxia os anthropos''
![]()

Thanks για την ενθάρρυνση.

-petros
oikonomikarios
Νεοφερμένο μέλος

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ας σοβαρευτούμε όμως λίγο...Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,να διώξετε όσο μπορείτε το ΑΓΧΟΣ και ανάλογα με τον βαθμό που είναι προετοιμασμένος ο καθένας όλα θα πάνε καλά...:no1:
Υ.Γ Εγώ που φέτος δεν έχω ανοίξει βιβλίο καλά να πάθω...Του χρόνου να δούμε τι θα κάνω...Τώρα που το σκέφτομαι όμως ενώ δεν έχω ανοίξει βιβλίο αγχώθηκα για τις Πανελλήνιες που δεν δίνω αλλά δίνει η-μια ''γνωστή'' μου...!

eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giannis17
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα εχω τον χειροτερο τυπο αγχους

Τεσπα ελπιζω να το ξεπερασω....
Ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.