Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 14 Μαΐου 2012 στις 01:59 Η Ερις έγραψε: #101 14-05-12 01:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για αγόρι---Κομοτηνή! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, επειδή έχει πολλά αγόρια εκεί και θα έχεις πολλές παρέες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Μαΐου 2012 στις 02:08 Ο Johnnaousa: #102 14-05-12 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ναι ναι, επειδή έχει πολλά αγόρια εκεί και θα έχεις πολλές παρέες!!! Click για ανάπτυξη... Παρέες μπορείς να κάνεις σε όποια πόλη και να είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η thewnh έγραψε: #103 13-06-12 18:10 Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Ο Insomnie έγραψε: #104 13-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Click για ανάπτυξη... Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο DrHouse έγραψε: #105 13-06-12 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Για αγόρι---Κομοτηνή! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι, επειδή έχει πολλά αγόρια εκεί και θα έχεις πολλές παρέες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Μαΐου 2012 στις 02:08 Ο Johnnaousa: #102 14-05-12 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ναι ναι, επειδή έχει πολλά αγόρια εκεί και θα έχεις πολλές παρέες!!! Click για ανάπτυξη... Παρέες μπορείς να κάνεις σε όποια πόλη και να είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η thewnh έγραψε: #103 13-06-12 18:10 Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Ο Insomnie έγραψε: #104 13-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Click για ανάπτυξη... Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο DrHouse έγραψε: #105 13-06-12 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Ναι ναι, επειδή έχει πολλά αγόρια εκεί και θα έχεις πολλές παρέες!!! Click για ανάπτυξη... Παρέες μπορείς να κάνεις σε όποια πόλη και να είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:10 Η thewnh έγραψε: #103 13-06-12 18:10 Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Ο Insomnie έγραψε: #104 13-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Click για ανάπτυξη... Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο DrHouse έγραψε: #105 13-06-12 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Ο Insomnie έγραψε: #104 13-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Click για ανάπτυξη... Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο DrHouse έγραψε: #105 13-06-12 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thewnh: Γεια σας! Πια περιοχή πιστευέτε ότι είναι καλύτερα για φοιτητές ? Αθήνα ή Πάτρα? Διοικηση-Οικονομικα 8νξ! Click για ανάπτυξη... Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:19 Ο DrHouse έγραψε: #105 13-06-12 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Από ακαδημαΐκή άποψη,Αθήνα. Για πιο παρεΐστικα,Πάτρα. Γαβ-γαβ! Click για ανάπτυξη... Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewnh Νεοφερμένο μέλος Η thewnh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:23 Η thewnh έγραψε: #106 13-06-12 18:23 όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:24 Ο Insomnie έγραψε: #107 13-06-12 18:24 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι εννοεις απο ''ακαδημαικη αποψη''? Click για ανάπτυξη... Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Τα ίδια υποθέτω. Και η Πάτρα έχει τεράστιο πρόβλημα με τη συγκέντρωση λαθρομεταναστών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:34 Η evi07larissa: #108 13-06-12 18:34 Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα έχεις παρέα παντού καλά είναι..... Οι περισσοτέροι Λαρισαίοι πάντως προτιμούν Γιάνεννα και Σαλόνικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Ο Guest 845212: #109 13-06-12 18:43 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΑ Δειτε το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=s2bFeJgri7o&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boo 41 Νεοφερμένο μέλος Ο boo 41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο boo 41 έγραψε: #110 13-06-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thewnh: όσο αφορά εγκληματικότητα? η Πάτρα τι λέει? Η Αθήνα είναι τόσο χάλια όσο λένε ( για εγκληματικότητα) Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα απο θεμα εγκληματικοτητας δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα ασχημα τα πραγματα τουλαχιστον απο οτι διαβαζω σε ειδησεις,αν και προσωπικη εμπειρια δεν εχω,ουτε απο γνωστο μου.παρενθεση:Αν μπεις σε κανενα πατρινο σαιτ παντα εχουν στα θεματα ειδησεις του τυπου 40χρονη Πατρινη ανοιγει γυμνη στους ντελιβεραδες,φοιτητρια ξεσηκωσε ολο το τετραγωνο με τις ερωτικες κραυγες της κλπ.Ειναι "περιεργη" πολη. Σιγουρα απο οτι μου εχουν πει ειναι καλυτερα απο προηγουμενα χρονια στο θεμα εγκληματικοτητας και γενικα αν δεν εχεις προβλημα να βλεπεις αρκετους μεταναστες στο δρομο,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα.Στο συνολο η Πατρα λεει σαν φοιτητουπολη.Γνωμη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο Iliaso έγραψε: #111 13-06-12 19:08 Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν μου λέγαν σε ποιο μέρος θα θελες να σπουδάσεις πέρα απο τη Θεσσαλονίκη ,ανεξάρτητα σχολής θα έλεγα τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Είμαι των νησιών εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2012 στις 19:52 Ο Superhuman: #112 13-06-12 19:52 Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λάρισα; 1 ψήφος; Λαρισαίος σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:22 Ο DrHouse έγραψε: #113 14-06-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Στην Αθήνα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε καμιά δεκαριά οικονομικά/διοικητικά τμηματα.Αυτό και μόνο του αρκεί Spoiler Πέρα του ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα να παρακολουθήσιες σεμινάρια/ημερίδες/συνέδρια κτλ Click για ανάπτυξη... Ενταξει για τα τμηματα,αλλα για τις ημεριδες και τα σεμιναρια πιστευω καποιος που θελει να ειναι σε νησι,οπως εγω ( ) μπορει να πηγαινοερχεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η Queen of Hearts: #114 14-06-12 15:28 Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη και παλι Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThrilosG7-94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ThrilosG7-94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Ο ThrilosG7-94: #115 14-06-12 15:41 Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά τόσο κάτω η Αθήνα μας??? Αν και εγώ ο ίδιος πιστεύω πως σαν την Σαλονική δεν υπάρχει.. Εξού και το ακόλουθο τραγούδι του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου... https://www.youtube.com/watch?v=6rltSrs40Sk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2012 στις 16:03 Ο kostakis2: #116 24-06-12 16:03 Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή υπάρχει μία μικρή περίπτωση να μην περάσω Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Λάρισα και Ηράκλειο, ποια πόλη είναι καλύτερη; Από άποψη διασκέδασης, πόλης, μαθημάτων και οικονομικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pka Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:31 Ο Pka έγραψε: #117 28-06-12 18:31 Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδιά, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα και σκοπεύοντας να σπουδάσω αρχιτεκτονική δυστυχώς δεν περνω Θεσσαλονίκη, στην πόλη μου, και βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα (ίσως και τρίλημμα). Ο Βόλος από την μία δεν με ενθουσίασε σαν πόλη και η αρχιτεκτονική της φαίνεται κάπως παρατημένη και σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά είναι κοντά και μου είπαν καθηγητές ότι αξίζει σαν σχολή. Τα Χανιά τα βρίσκω πανέμορφα αλλά είναι μακρυά και είναι καινούρια η σχολή οπότε μου λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη καλή οργάνωση. Η Ξάνθη ακούω ότι δεν έχει καλή αρχιτεκτονική όμως είναι και αυτή κοντά. Γενικά θέλω να είναι ένα μέρος που να έχει επιλογές για εξόδους και να είναι αξιοπρεπές σε ομορφιά. Ίσως είμαι λίγο κακομαθημένος από την Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pantelis_P Νεοφερμένο μέλος Ο Pantelis_P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 18:44 Ο Pantelis_P: #118 28-06-12 18:44 Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Atrlef confused??? Valioukoss ksidikainero tomftw Ramon rseven Kate1914 hirasawayui Πικλιδιος Mewmaw DiAp panaman Philologist thenutritionist Mary_03 Fofifofi78 KingPoul pinelopikaxrila20@gm nikoletaz57 mhtsos-4 GAS snowy Ada ada Billokos1 calliope Cortes ggl Cupid stefan Λαμπρινηη CATRIN89 kostas1233 louminis angelaRet BlueIvy_ Kaz Ryuzaki xristina11 Markaf rekcoR Makis7 Γατόπαρδος. eukleidhs1821 SweetGirl mitsos14 Yiorgosk Libertus Trolling Stones kiyoshi Κλημεντίνη tsiobieman jimis2001 harry akritas rafaela11 ioannaion Dimitris9 Meow stamoul1s Αλκης Κ. Jocaste sofia! Panos_02 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ζω στο Βόλο. Κοίτα γενικά για εξόδους έχει αρκετά πράγματα, ουζερί κλπ. Είναι πολλύ ωραία στην παραλία και γενικά μου λένε οτι έχει αρκετά στέκια για φοιτητές (όχι όπως η Θεσσαλονίκη). Μετά έχει το Πήλιο (Μηλιές κλπ.) Αλλά είμαι υποκειμενικός γιατί δεν έχω δει τις άλλες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:05 Η ~Dida~ έγραψε: #119 28-06-12 19:05 I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
I love Athens. Μόνο αυτό έχω να πω. Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω το γεγονός οτι δεν μπόρεσα να περάσω εκεί Αλλά έχουν και τα νησιά την χάρη τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2012 στις 19:13 Ο Iratus έγραψε: #120 28-06-12 19:13 Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τίποτα και καμμία πόλη δε συγκρίνεται με τη Θεσσαλονίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.