Το ότι θεοποιείτε τις σχολές έχει πολύ γέλιο.
Λες και που θα περάσετε θα πηγαίνετε σε αυτές.
Τουλάχιστον στο εξωτερικό που κράζετε είναι απαραίτητο να παρίστασαι.
Εξωτερικό ή όχι, κακά τα ψέματα εκεί χρειάζεται περισσότερη δουλειά... Σε ένα μάθημα να κοπείς, μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις...
Εδώ οι περισσότεροι κωλοβαράνε για να λέμε και την αλήθεια.
Γι'αυτούς που τα βάζουν με τα φροντιστήρια, καλά κάνουν, μας τρώνε τα απογεύματα. Και να μην πω για τις βλακείες που ακούω, ότι κάποιοι έχουν ξεκινήσει φροντιστήρια της γ' από τη β' λυκείου και έχουν ήδη βγάλει την ύλη στα περισσότερα μαθήματα γιατί με πιάνουν τα διαόλια μου.
Τρώνε τα λεφτά των γονιών μας. Αλλά αν πηγαίνεις στο σχολείο και το λέω για μένα που τώρα ξεκίνησα την γ' και όλοι οι καθηγητες της κατεύθυνσης, εκτός από έναν, μας αντιμετώπισαν με τη λογική ότι κάνουμε φροντιστήριο, και ότι τα ξερουμε ήδη, τα παιδιά που δεν πάνε φροντ, αισθανθηκαν μειονεκτικά απέναντι μας. Και αναγκάζεσαι να ξεκινήσεις.
Υπάρχει κάποιος εδώ, που τα βγάζει πέρα χωρις φροντιστήρια? Εγω του βγάζω το καπέλο. Αρκεί βέβαια να τα ΄πηγαίνει καλά και στο σχολείο ε?
Για να μπεις στο πανεπιστήμιο εδώ, πρέπει να φτύσεις αίμα κυριολεκτικά, κυρίως αν θες να μπεις σε μια καλή σχολή. Όχι, ας με αναιρέσει κάποιος, γιατί από τότε που ξεκινησαμε, εγώ έχω φάει τέτοια πίεση από τα φροντιστήρια, σχεδόν 5 ώρες κάθε μερα, που λέω τι στο διάολο, δε φεύγω στο εξωτερικό που μπορώ να το κάνω? Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει.