bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 11:05 Ο bobiras11: #61 21-04-13 11:05 Ρε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #62 21-04-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Ρε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/ Click για ανάπτυξη... Μπορείς να το βρεις εδώ σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά είναι too much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:51 Ο bobiras11: #63 21-04-13 15:51 Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:05 Ο jj! έγραψε: #64 21-04-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OPTV Νεοφερμένο μέλος Ο OPTV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 04:30 Ο OPTV έγραψε: #65 27-04-13 04:30 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 12:25 Ο jj! έγραψε: #62 21-04-13 12:25 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Ρε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/ Click για ανάπτυξη... Μπορείς να το βρεις εδώ σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά είναι too much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:51 Ο bobiras11: #63 21-04-13 15:51 Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:05 Ο jj! έγραψε: #64 21-04-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OPTV Νεοφερμένο μέλος Ο OPTV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 04:30 Ο OPTV έγραψε: #65 27-04-13 04:30 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Ρε γκάιζ είμαι σαλόνικα και πραγματικά δεν μπορώ να βρω το βιβλίο από κανέναν.. :/ Click για ανάπτυξη... Μπορείς να το βρεις εδώ σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά είναι too much Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:51 Ο bobiras11: #63 21-04-13 15:51 Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:05 Ο jj! έγραψε: #64 21-04-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OPTV Νεοφερμένο μέλος Ο OPTV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 04:30 Ο OPTV έγραψε: #65 27-04-13 04:30 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:05 Ο jj! έγραψε: #64 21-04-13 16:05 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OPTV Νεοφερμένο μέλος Ο OPTV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 04:30 Ο OPTV έγραψε: #65 27-04-13 04:30 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Κλικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OPTV Νεοφερμένο μέλος Ο OPTV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 04:30 Ο OPTV έγραψε: #65 27-04-13 04:30 Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bobiras11: Τέλεια! Μόνο επειδή άλλαξε λίγο από την εποχή των σπηλαίων που έδωσα εγώ, πείτε μου λίγο την ύλη. Όλα τα κεφάλαια είναι μέσα; Έχει σελίδες εκτός; Click για ανάπτυξη... Πάντως θα μας σώσεις άπειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:21 Η tatiana^^: #66 21-08-13 18:21 Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρα πολυ καλη δουλεια μπραβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:25 Ο kparas7 έγραψε: #67 21-08-13 18:25 Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλή δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:35 Ο Φρεντος έγραψε: #68 21-08-13 18:35 Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:36 Ο kparas7 έγραψε: #69 21-08-13 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Εγω περυσι ακουγα το ΑΟΔΕ!!! Με βοηθησε πολυ μεσα στη χρονια!!! Οταν βαριομουνα να διαβασω, ξαπλωνα στο κρεβατι και το ακουγα!!! Κατι σαν υπνοθεραπεια!!! Αμα ενδιαφερεται κανενας μπορω να στειλω λινκ!!! Click για ανάπτυξη... Χαχα! Θεός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:42 Η Peace_ έγραψε: #70 21-08-13 18:42 Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:02 Η tatiana^^: #71 21-08-13 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παρακαλείται ο bobiras να γυρίσει στο ischool. Το καμένη-θετική-club τον έχει ανάγκη... Click για ανάπτυξη... πραγματικά τον χρειαζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:09 Ο Φρεντος έγραψε: #72 21-08-13 19:09 Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:13 Η Peace_ έγραψε: #73 21-08-13 19:13 .Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι! Click για ανάπτυξη... Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tatiana^^ Νεοφερμένο μέλος Η tatiana^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:15 Η tatiana^^: #74 21-08-13 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Τσεκαρετε το οποιος ειναι τεχνολογικη!!! Αυτος ο τυπας εχει ηχογραφησει ολο το βιβλιο.... Μιλαει αργα και καθαρα και ειναι γαματος...Εγω το εβαζα οταν κοιμομουν και το ακουγα ολο το βραδυ.... Το αλλο πρωι το ηξερα νερακι!!! Το μονο κακο ειναι οτι χαραζεται στη μνημη σου, και 3 μηνες μετα δε μπορω ακομα να το ξεχασω!!!!Στις πανελληνιες οταν εγραφα, ακουγα τη φωνη του και θυμομουνα τι να γραψω.... Γλιτωσα τη ψυχαναλυση στο παρα πεντε!!! Click για ανάπτυξη... χαχα πολυ καλο παντως μακάρι να υπηρχε και για την βιοολογια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 19:23 Ο jj! έγραψε: #75 21-08-13 19:23 Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγα ρε παίδες Εκεί που διαβάζετε, ηχογραφήστε τον εαυτό σας. Τι θα πάθετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:06 Ο Shanks7 έγραψε: #76 21-08-13 20:06 Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια παιζει να εχει κανεις τη βιολογια? καλη η δουλεια του βαγγελη (στο 2ο) αλλα η καγκουριλα δε παλευται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 20:17 Η Αγγελική!!!: #77 21-08-13 20:17 Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ακούς συνεχώς το δεύτερο κεφάλαιο με ατή τη μουσική από πίσω σε πιάνει λίγο πονοκέφαλος.... Τα άλλα κεφάλαια εντάξει πολύ καλύτερα!! Πάντως από ότι έψαξα στο ιντερνετ δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο... μόνο βίντεο που εξηγούν το κάθε κεφάλαιο!Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2013 στις 15:54 Ο Φρεντος έγραψε: #78 22-08-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee sofia.eleftheriou@gm bobiras11 StudyFreak04 Anxious skourtaa Karajohn Dimpap05 Alexandros973 eve______ Nia Skg Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Παίζεις το κομμάτι ξανά και ξανά; Ακόμα και χωρίς να το έχεις διαβάσει πιο πριν; Click για ανάπτυξη... To εκανα αναγνωση πριν κανα 2 φορες και μετα το ακουγα για εμπεδωση!!! Γιατι δε μπορουσα με τιποτα να κατσω και να παπαγαλισω, διαβαζοντας απο το βιβλιο....Βαριομουν απιστευτα... Τελικα, καταφερα να το μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαρτίου 2016 στις 23:20 Ο Guest 190013: #79 14-03-16 23:20 Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Απόπειρα ξεθαψίματος Ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξουμε τέτοια podcasts για κάποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 22:04 Ο bobiras11: #80 19-02-17 22:04 Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα παιδιά! Μπήκα και γω στο σαιτ παλι μετα απο μια 5ετια σχεδον! Χαχα, λεω να ξανακανω όλη τη δουλειά απ την αρχή και με λίγο καλύτερη ποιότητα και καλύτερη μουσική! 8 9 χρόνια πριν δεν ήξερα τι εκανα??????! Θα επιστρεψω συντομα με τις ηχογραφησεις. Καλα να περνατε, χαιρετισματα απο το εξωτικο καστελλόριζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.