angus
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Esperius
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Esperius
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι γνωσεις που θα χρειαστεις θα τις αποκτησεις στην σχολη,μεσα απο τα μαθηματα και ισως να χρειαστει να ψαξεις και καποια πραγματα μονος σου.Επισης για οτι κενα ή αποριες εχεις μπορεις να ρωτας και τους καθηγητες,που οι περισσοτεροι χαιρονται να απαντουν στις ερωτησεις σου.Τωρα,οσο αφορα το επιπεδο δυσκολιας (Ημμυ Εμπ Vs Ημμυ Χανιων) δεν μπορω να σου πω,γιατι δεν ξερω πως ακριβως ειναι τα πραγματα στο Εμπ.
Esperius απλα the best....Ο τομεας ενεργεια στους ΗΜΜΥ δεν ειναι ιδιαιρετα αναπτυγμενος στα χανια παντα...αλλα υπαρχουν πολλοι αλλοι τομεις ειδικευσης(πληροφορικη,τηλεπικοινωνιες,κτλ)..Αλλα για ενεργεια ειναι οι μηχανολογοι(οχι ολοι ομως της αθηνας της πατρας και της θεσ/νικης νομιζω) και οι ηλεκτρολογοι(αν παρεις των τομεα ενεργειας)..
Esperius
Νεοφερμένο μέλος

Σε οτι αφορα την διαθεση των καθηγητων,επειδη σχολιαστηκεΟι γνωσεις που θα χρειαστεις θα τις αποκτησεις στην σχολη,μεσα απο τα μαθηματα και ισως να χρειαστει να ψαξεις και καποια πραγματα μονος σου.Επισης για οτι κενα ή αποριες εχεις μπορεις να ρωτας και τους καθηγητες,που οι περισσοτεροι χαιρονται να απαντουν στις ερωτησεις σου.Τωρα,οσο αφορα το επιπεδο δυσκολιας (Ημμυ Εμπ Vs Ημμυ Χανιων) δεν μπορω να σου πω,γιατι δεν ξερω πως ακριβως ειναι τα πραγματα στο Εμπ.

angus
Νεοφερμένο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Στα Χανια δεν εχουμε ροες, αν δεν κανω μεγαλο λαθος.Kατα τη γνωμη μου το τμημα μας θα πρεπει να ειναι απο τις τελευταιες επιλογες αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις ΜΟΝΟ με ενεργεια.Αν οι μηχανολογοι εχουν αντιστοιχο τομεα ισως θα πρεπει να τους προτιμησεις.ημμυ μου αρέσουν γενικά σαν σχολή απλά σκέφτομαι ότι θα με ενδιέφερε σε κάποιο εξάμηνο όταν διαλέγουν ροές ν επιλέξω αυτή της ενέργειας....απλά τρ έχω το δίλημμα εάν μετά τους ηλεκτρολόγους δηλώσω ηλεκτρονικούς ή μηχανολόγους μηχανικούς...??
Esperius
Νεοφερμένο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Αρα δεν εχουμε "ροες" με την στη μορφη που υπαρχουν σε αλλα τμηματα πληροφορικης,ημμυ κλπΣυμφωνω με τον Zaraki σε ολα εκτος απο το οτι το τμημα μας δεν εχει ροες.Εχουμε απλως δεν ειναι διαμορφωμενες οπως ειναι στα αλλα τμηματα...

PanosDrak1
Νεοφερμένο μέλος

Αν και τελειωνω μολις το 1ο ετος, πολυ καλη σχολη και θα μαθεις παρα πολλα σε πολλους τομεις.... Τωρα βεβαια οποιος ενδιαφερεται για ενεργεια δεν ξερω αν θα του την προτεινα τη σχολη, αλλα εχουν μπει καποια μαθηματα ενεργειας στο προγραμμα σπουδων στη προσπαθεια του τμηματος να μετονομαστει σε Ηλεκτρολογους... αλλα κανεις δεν ξερει τι γινεται ειναι λιγο μπουρδελε η κατασταση ακομα
angus
Νεοφερμένο μέλος

theonegandalf
Νεοφερμένο μέλος

Που λέτε παιδιά, έλεγα μετά την ΗΜΜΥ να δηλώσω κοζάνη μηχανικων πληροφορικης...αλλά σε κάποιο άλλο τόπικ διάβασα οτι η σχολή είναι χάλια, δεν
έχει εππαγελματικά δικαιώματα, ουτε εγκαταστάσεις... και έχω μπερδευτεί πολύ...
Λέτε αντί για κοζάνη να δηλώσω καμιά πληροφορική θεσσαλονίκης? Αυτή τη στιγμή είμαι γραμμένος στην σαμο στο ΜΠΕΣ!
Σορρυ για το οφ τοπικ!

Με 16800 λέτε να έχω ελπίδες να πιασώ την ΗΜΜΥ στα χανιά? Πέρισυ είχε 17333! Δεν νομίζω να πέσει τόσο πολύ...αλλά δεν παύω να ελπίζω!
Που λέτε παιδιά, έλεγα μετά την ΗΜΜΥ να δηλώσω κοζάνη μηχανικων πληροφορικης...αλλά σε κάποιο άλλο τόπικ διάβασα οτι η σχολή είναι χάλια, δεν
έχει εππαγελματικά δικαιώματα, ουτε εγκαταστάσεις... και έχω μπερδευτεί πολύ...
Λέτε αντί για κοζάνη να δηλώσω καμιά πληροφορική θεσσαλονίκης? Αυτή τη στιγμή είμαι γραμμένος στην σαμο στο ΜΠΕΣ!
Σορρυ για το οφ τοπικ!
Με δεδομένη την κατάσταση που εχεί δημιουργηθεί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις βάσεις..Είναι δύσκολο να πέσει τόσο πολύ αλλά ποτε δεν ξέρεις..Πάντως καλά κανεις και ελπίζεις..Τώρα για το τμήμα της κοζάνης δεν ξέρω πολλά έχω ακούσει πάρα πολλά για τα 2 τμήματα έκει από το ότι κανουν μαθήματα σε χάλια αιθουσες μεχρι ότι υπαρχει περιπτωση να πανε στην θεσ/νικη..Νομίζω πως θα υπάρχει και άλλο τοπικ για αυτο το θέμα για να μαθεις την κατάσταση έκει...
darkn1ck
Νεοφερμένο μέλος

theonegandalf
Νεοφερμένο μέλος

Με δεδομένη την κατάσταση που εχεί δημιουργηθεί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις βάσεις..Είναι δύσκολο να πέσει τόσο πολύ αλλά ποτε δεν ξέρεις..Πάντως καλά κανεις και ελπίζεις..Τώρα για το τμήμα της κοζάνης δεν ξέρω πολλά έχω ακούσει πάρα πολλά για τα 2 τμήματα έκει από το ότι κανουν μαθήματα σε χάλια αιθουσες μεχρι ότι υπαρχει περιπτωση να πανε στην θεσ/νικη..Νομίζω πως θα υπάρχει και άλλο τοπικ για αυτο το θέμα για να μαθεις την κατάσταση έκει...
Μετά απο αυτά που έχω διαβάσει για την κοζάνη δεν παίζει να την βάλω στο μηχανογραφικό μου! Άρα η μόνη σχολή Μηχανικων Η/Υ που μένει είναι στη σάμο, στην οποία είμαι και γραμμένος.... Τι να κάνω? Να δηλώσω καμιά πληροφορική ΑΠΘ, ιοαννίνων...

αν και η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάω σε μηχανικων Η/Υ και όχι σε απλή πληροφορική...
Υ.Γ : Όποιος έχει περάσει σάμο στο ΜΠΕΣ ας μου στείλει ένα πμ να μου πει πληροφορίες\απόψεις για την σχολη..
giorgos992
Νεοφερμένο μέλος

Μετά απο αυτά που έχω διαβάσει για την κοζάνη δεν παίζει να την βάλω στο μηχανογραφικό μου! Άρα η μόνη σχολή Μηχανικων Η/Υ που μένει είναι στη σάμο, στην οποία είμαι και γραμμένος.... Τι να κάνω? Να δηλώσω καμιά πληροφορική ΑΠΘ, ιοαννίνων...![]()
αν και η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάω σε μηχανικων Η/Υ και όχι σε απλή πληροφορική...
Υ.Γ : Όποιος έχει περάσει σάμο στο ΜΠΕΣ ας μου στείλει ένα πμ να μου πει πληροφορίες\απόψεις για την σχολη..
η γνώμη μου ειναι να ψάξεις καλύτερα το θέμα της σχολής που έχεις περάσει, μη περάσεις σε καποια άλλη και βρεις οτι ειναι καλύτερη αυτη της σάμου και πιάσεις τσάμπα μια παραπάνω θέση απο αλλο παιδι..
garrythesnail
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ νομίζω πως με 16800 μαλλον θα πιάσεις ΗΜΜΥ στα Χανια. Θα πέσει πολύ η βάση, ίσως και κάτω από 16000....Μετά απο αυτά που έχω διαβάσει για την κοζάνη δεν παίζει να την βάλω στο μηχανογραφικό μου! Άρα η μόνη σχολή Μηχανικων Η/Υ που μένει είναι στη σάμο, στην οποία είμαι και γραμμένος.... Τι να κάνω? Να δηλώσω καμιά πληροφορική ΑΠΘ, ιοαννίνων...![]()
thalassolikos
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.