Κοίτα φίλε μου, συνήθως όταν μια σχολή ακολουθεί πτωτική πορεία, οι μαθητές δεν την προτιμούν...
Αλλά όντως έχεις ένα δίκαιο στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν είσαι καθησυχαστικός...
είναι πολλοί οι λόγοι που μπορεί να ανεβάσουν φέτος τη βάση της...
1) Ακούστηκαν έντονοι ψίθυροι για την μετονομασία σε ΗΜΜΥ που σημαίνει πολλοί την δήλωσαν ('οπως πχ και γώ)
2)Αν γίνει αυτό το ντόμινο που λένε πολλοί (δλδ να ανέβουν οι σχολές λίγο κάτω του 18 σε 18+,και αυτοί που μείνουν έξω απ'αυτές να μπούν και να ανεβάσουν τις βάσεις των σχολών που είχαν 16-17...
3)Όταν δήλωνα μηχανογραφικό, μια γυναίκα από κει μου είπε για αυτή τη σχολή (και ΜΟΝΟ για αυτή) ότι πολλοί τη δήλωσαν φέτος και της είχε κάνει εντύπωση αυτό...
4)Τόσα χρόνια έχει υψηλή βάση και μόλις σε 2 χρονιές έπεσε κατακόρυφα...
Υπάρχουν λοιπόν 4 λόγοι που λένε ότι θα ανεβεί η βάση κι ένας που λέει όχι... αλλά κατά τη γνώμη μου είνει 50-50 γιατί πιστεύω πως δεν ήταν πολλοί αυτοί που με 18+ δήλωσαν σχολές με 16800 (όχι για καβάντζα έτσι, κανονικά,όπως εγώ που τη δήλωσα μετά τν ΗΜΜΥ ΔΠΘ).
Για να μη σε ζαλίσω άλλο πιστεύω πως το όλο θέμα είναι ο αριθμός των μαθητών που σαν και μένα άκουσαν για τη μετονομασία και πήγαν και τη δήλωσαν...
Αν είναι πολλοί τότε ίσως να ανέβει πολύ... μπορεί και 17500
Άν όχι τότε θα κινηθεί σε λογικά πλαίσια για φέτος...άντε με το ζόρι να αγγίξει τα 17300 που σημαίνει είσαι μέσα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.