Συμφωνω, αλλα δεν σου λεω εκ των υστερων
Αμα εξαρχης, θες να κανεις κατι, δεν σου βγαινει, εισαι τεμπελακος και το ξερεις και παρ ολα αυτα πας με τα πλαγια και μετα αποτυχεις (γιατι ηξερες οτι εισαι τεμπελης και δεν θα υπερπροσπαθησεις να καλυψεις τον χαμενο χρονο) γκρινιαζεις "μα γιατι, αφου εγω τα ξερω καλυτερα απ εδω π ειμαι"
και εγω λεω, οτι για καποιο λογο εχει ενα ονομα ο αλλος
πχ οταν ακουω μισος απεναντι σε εμπ, εκπα, ασοεε απο πανεπιστημια πχ επαρχιας
"το δικο μας εχει καλυτερη οργανωση" και κατι τετοια
ε μετα ομως, που ουσιαστικα, ο ΗΜΜΥ ΕΜΠ εχει τρομερη διαφορα απο αυτον στην θρακη (με την προυποθεση οτι συνεχιζουν με ιδιους ρυθμους)
λες τον εμπ αλαζονα
ΑΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ και εσυ πας να το παιξεις ανωτερος , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙ
για την ιστορια
ειμαι στη λογιστικη ασοεε, ενας απο τους καλους μου φιλους, τει λογιστικης πειραια
σεβομαστε ο ενας τη γνωμη του αλλου, συγκρινουμε αρκετες φορες τι μαθαινουμε
ξερουμε οτι αν εβγαζε παραπανω, θα ερχοτανε στη θεση μου, ξερω οτι αν εβγαζα λιγοτερο θα πηγαινα εκει, ποτε δεν εχουμε τσακωθει
ξερουμε, οτι κατι πιο τεχνικο, το ξερει πιο καλα αυτος, ενω κατι πιο συνθετο θεωρητικο, το ξερω πιο καλα εγω
θεμα ωριμοτητας ειναι, αμα θες να καβαλησεις καποιον ενω ειναι προφανες οτι εχει καλυτερη δυναμικη εχεις κομπλεξ
το ιδιο και αν θες να υποτιμησεις καποιον χωρις λογο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.