ΗΜΜΥ Vs Μηχανολόγων Μηχανικών

Φιλε αφου ηθελες πολιτικους μηχανικους δηλωσε τους στην ξανθη την οποια δεν προτειμανε ιδιαιτερα και μπορει να μην ανεβει πολυ η βαση ... (δεν ξερεις ποτε) ... απο κει και περα ψαξε μηχανολογους και ΗΜΜΥ και δηλωσε αναλογα με το που (θεωρητικα) σου αρεσει περισσοτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο θα κανω ετσι κι αλλιώς απλα εχω χωνεψει πως δεν θα περασω εκει....!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ημμυ χωρις δευτερη σκεψη!

ΜΜ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΗΜΜΥ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καμιιιιιιιιιιιιιιιιιια σχεση οι σχολες ..αλλο κανεις στη μια αλλα στην αλλη..εμενα αναμεσα σε αυτες θα μ αρεσε πιο πλ ημμυ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ημμυ χωρις δευτερη σκεψη!

ΜΜ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΗΜΜΥ

Λες σαχλαμάρες και αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι.

ρε ο τυπος βλεπει οτι του απαντατε και τρολαρει αβερτα μπαινει σε ολα τα θεματα και λεει σε ολους να επιλεξουν ΗΜΜΥ ανεξαρτητως του τι θελουν επειδη ειναι η τελεια σχολη με κυρος λεφτα σιγουρη αποκατασταση και δεν ξερω και γω τι αλλο

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω την διαφορά τους γι αυτό και κάνω το τοπικ αυτό . Δυστυχώς στο google δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο ..

Για ΗΜΜΥ γνωρίζω με τι ασχολούνται μαθηματα και τα λοιπά , για ΜΜ δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει τι κάνουν και πια η διαφορά :hmm: .. Ποια σχολή προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ποια απο τις 2 έχει να κάνει με "τεχνολογία" ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΗΜΜΥ φυσικα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιοματα απλα οι ηλεκτρολογη ασχολουνται λιγο περισσοτερο με το κομματι τον υπολογιστων αυτη ειναι νομιζω η ποιο κυρια διαφορα τους .Και η δυο ασχολουνται με ολα τα φασματα της τςχνολογιας.Σαν μμ μπορεις αχοληθηθεις με κατασκευαστικο τομεα, ενεργειακο , βιομηχανικο,τον τομεα των υλικων μπορεις να επλακεις επισης με τον τομεα της ιατρικη(εμβιομηχανικη,νανοιατρικη) .Αν θες κατι ποιο συγκεκριμενο για μμ ρωτα

Εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιοματα απλα οι ηλεκτρολογη ασχολουνται λιγο περισσοτερο με το κομματι τον υπολογιστων αυτη ειναι νομιζω η ποιο κυρια διαφορα τους .Και η δυο ασχολουνται με ολα τα φασματα της τςχνολογιας.Σαν μμ μπορεις αχοληθηθεις με κατασκευαστικο τομεα, ενεργειακο , βιομηχανικο,τον τομεα των υλικων μπορεις να επλακεις επισης με τον τομεα της ιατρικη(εμβιομηχανικη,νανοιατρικη) .Αν θες κατι ποιο συγκεκριμενο για μμ ρωτα

Δηλαδή η κύρια διαφορά τους είναι πως οι ΗΜΜΥ έχουν να κάνουν πιο πολύ με υπολογιστές ?

Δηλαδή η κύρια διαφορά τους είναι πως οι ΗΜΜΥ έχουν να κάνουν πιο πολύ με υπολογιστές ?

Και επισης μμ ειναι ποιο πολλη τον μηχανων (οχι απο το ημμυ δεν θα ασχοληθης).Και μμ εχουν καποια μαθηματα προγραματισμου αλλα οχι και σαν τους ημμυ (στο α εξαμηνο καναμε matlab που κανουν και η ημμυ) .Σε γενικες γραμμες γραμες αυτες ειναι η διαφορες

Και οι 2 ασχολούνται μηχανολογικά.
Οι μηχανολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Η ηλεκτρολόγοι έχουν υπολογιστικά δικαιώματα (νομίζω πάντως όχι προγραμματιστικά)

Άρα ΗΜΜΥ μου ταιριάζει περισσότερο ! :D

Oi μηχανολογοι κατασκευαζουν και οι ηλεκρολογοι δινουν ζωη στην μηχανη

Oi μηχανολογοι κατασκευαζουν και οι ηλεκρολογοι δινουν ζωη στην μηχανη

Τώρα το έθεσες πιο σωστά νομίζω ;)

Και οι 2 ασχολούνται μηχανολογικά.
Οι μηχανολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Η ηλεκτρολόγοι έχουν υπολογιστικά δικαιώματα (νομίζω πάντως όχι προγραμματιστικά)

Και οι ηλεκτρολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Για τα προγραμματιστικά δε ξέρω, πάντως έχουμε αρκετά μαθήματα προγραμματισμού.

Και οι ηλεκτρολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Για τα προγραμματιστικά δε ξέρω, πάντως έχουμε αρκετά μαθήματα προγραμματισμού.

Όταν λες ενεργειακά?

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω την διαφορά τους γι αυτό και κάνω το τοπικ αυτό . Δυστυχώς στο google δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο ..

Για ΗΜΜΥ γνωρίζω με τι ασχολούνται μαθηματα και τα λοιπά , για ΜΜ δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει τι κάνουν και πια η διαφορά :hmm: .. Ποια σχολή προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ποια απο τις 2 έχει να κάνει με "τεχνολογία" ?
Κάνε λογαριασμό εδώ:https://www.michanikos.gr/ και ρώτα τους.
https://www.michanikos.gr/

Όταν λες ενεργειακά?
οτι αφορα την παραγωγη ενεργεια (πχ συστηματα θερμασης,φωτοβολταικα)εκμεταλευση παραγωγης ενεργειας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back