Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:52 Η Unboxholics: #181 18-07-22 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εγώ θα σου πω να ακολουθήσεις την καρδιά σου, το ένστικτο σου, αυτό που θέλεις το ξέρεις ήδη Και οι δύο σχολές είναι εξαιρετικές, είσαι στο παρά πέντε του χρόνου για μηχανογραφικό, αποφάσισε για να ηρεμήσεις Καλή σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:59 Η BaSO4 έγραψε: #182 18-07-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:06 Η Nala έγραψε: #183 18-07-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Πάτα την Θα έρθω να την κλικαρω εγώ χαχα χα χα χα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:20 Ο eukleidhs1821: #184 18-07-22 22:20 απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:22 Η Unboxholics: #185 18-07-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Εγώ θα σου πω να ακολουθήσεις την καρδιά σου, το ένστικτο σου, αυτό που θέλεις το ξέρεις ήδη Και οι δύο σχολές είναι εξαιρετικές, είσαι στο παρά πέντε του χρόνου για μηχανογραφικό, αποφάσισε για να ηρεμήσεις Καλή σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος"
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 21:59 Η BaSO4 έγραψε: #182 18-07-22 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα! Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:06 Η Nala έγραψε: #183 18-07-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Πάτα την Θα έρθω να την κλικαρω εγώ χαχα χα χα χα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:20 Ο eukleidhs1821: #184 18-07-22 22:20 απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:22 Η Unboxholics: #185 18-07-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Ωραίααααα!
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:06 Η Nala έγραψε: #183 18-07-22 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Πάτα την Θα έρθω να την κλικαρω εγώ χαχα χα χα χα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:20 Ο eukleidhs1821: #184 18-07-22 22:20 απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:22 Η Unboxholics: #185 18-07-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ευχαριστώ πολύ! Ναι έκανα ήδη ένα πρόχειρο μηχανογραφικο και σε λίγο θα το πατήσω οριστικοποιηση. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να αλλάξω αποφαση ήδη από το απογευμα που κατάλαβα ότι αυτο που θα δηλώσω είναι το μηχανολογων ειχα νιώσει οτι μου έφυγε ενα "βαρος" Click για ανάπτυξη... Πάτα την Θα έρθω να την κλικαρω εγώ χαχα χα χα χα
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:20 Ο eukleidhs1821: #184 18-07-22 22:20 απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:22 Η Unboxholics: #185 18-07-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:22 Η Unboxholics: #185 18-07-22 22:22 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:24 Ο eukleidhs1821: #186 18-07-22 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... εισαι σοβαρος??καντο να τελειωσεις!!δεν ειναι μια απλη δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο....εδω παιζεται το μελλον σου.και που ξερω γω τι μπορει να γινει.πες συμβαινει μια διακοπη ρευματος τωρα τι θα κανεις?
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:25 Η Pak έγραψε: #187 18-07-22 22:25 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: απορω με την ψυχραιμια σου παντως 10 το βραδυ να μην το χεις οριστικοποιησει ακομα....στις 12 ληγει? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: εισαι σοβαρος?? Click για ανάπτυξη... *Σοβαρή
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:26 Ο Samael έγραψε: #188 18-07-22 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ναι 12 ληγει. Ε σιγα τι μπορει να γινει? Να μην φορτωνει τιποτα?αν και ολα ειναι πιθανα Click για ανάπτυξη... Someone likes to live dangerously
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Η Unboxholics: #189 18-07-22 22:29 Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:29 Ο eukleidhs1821: #190 18-07-22 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το ίδιο ακριβώς απορώ και γω. Προσωπικά ούτε τελευταία μέρα δε θα άντεχα να το ρίξω όχι τελευταία ώρα. Είμαι τρομερά οβερθινκερ οπότε θα ήμουν σε φάση και αν χαλάσει το σήμα και αν χαλάσει το λαπτοπ και αν χαλάσει και το κινητό και αν και αν και αν *Σοβαρή Click για ανάπτυξη... ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Η Pak έγραψε: #191 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά. eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: ειναι καποιες δουλειες που δεν τις αφηνεις τελευταια στιγμη!! πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δηλωση μαθηματων στο εξαμηνο ενος πανεπιστημιου που και να μην την κανεις αν φιλησεις κατουρημενες ποδιες ακρη μπορει να βρεθει.βεβαια ακομα και κει πλεον εχουν γινει αυστηρα τα πραγματα.αν παρελθει η προθεσμια δεν σου χαριζουνε τιποτα. ποσο μαλλον για εισαγωγη στο πανεπιστημιο που αν γινει η λαλακια χανεις 1 χρονο μετα! το λεω γτ θυμαμαι σκηνικα παλαιοτερα οταν αρχισε να δηλωνεται ηλεκτρονικα που γινανε ευτραπελα και το υπουργειο οσο και αν καποιοι παρακαλαγανε δεν χαριζοταν ποτε Click για ανάπτυξη... Ηρεμα Ευκλ είσαι και σε κρίσιμη ηλικία . Το κορίτσι είπε ότι θα κάνει την οριστικοποίηση πριν τις 11, όλα καλά.
eukleidhs1821 Διάσημο μέλος Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:31 Ο eukleidhs1821: #192 18-07-22 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Περιμενα για συγκεκριμενο λογο. Σε κανα τεταρτο θα το πατησω. Δεν φευγει η φορμα εκει θα ειναι μεχρι τις 12, εγω πριν τις 11 θα το κανω. Click για ανάπτυξη... καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα!
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 22:45 Η Unboxholics: #193 18-07-22 22:45 Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eukleidhs1821: καντο στις 11:59:59 να δουμε αν θα πιασει...εισαι τυχερη που δεν γραφει η λενιω.θα σε ειχε κανει απο τα βρισιδια δεν ξερω και γω τι.εδω αγχωσες εμενα! Click για ανάπτυξη... Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2022 στις 23:04 Η Nala έγραψε: #194 18-07-22 23:04 Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο χωριό του παππού μου, ήταν ένας που πήγαινε να ψηφίσει στο παρά ένα λεπτό,χα χα χα χα για γούρι Αυτόν μου θυμισες Καλή επιτυχία!!!
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #195 19-07-22 01:11 Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 01:12 Η Pak έγραψε: #196 19-07-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι είναι περασμένα μεσάνυχτα και αγχώθηκα μήπως και δεν το υπέβαλα Click για ανάπτυξη... Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς!
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 02:48 Η BaSO4 έγραψε: #197 19-07-22 02:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αμα πάνω δεξιά γράφει οριστικοποιημένο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό 2022 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου το έχεις κάνει, μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς εκείνη τη στιγμή με έλουσε κρύος ιδρώτας και αμέσως πήγα να το διπλοτσεκαρω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 06:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #198 19-07-22 06:33 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Vagelis30 thewitcher bak07 str07 Nasos165 st.krf Startx0 andreas.... 98.8%chimpanzee Jesse_ Tasos Kakias Mitlos BillyTheKid gregpapandrik iiTzArismaltor_ VagCr kostasst Maynard Leo komm Vasilaras axilek2001 dimitrisandroulakis2 Νικολινα phoni arko Unboxholics marioushi thenutritionist mpapa Imega F1L1PAS oups Arvacon AlexK9 Fara SlimShady la loquera dim6 tsiobieman Lathy angeloskar Paragontas7000 GeorgePap2003 eukleidhs1821 alpha.kappa bruh_234 sophiaa Ryuzaki nickd6776 constansn the purge Nala voοdoο το κοριτσι του μαη Don25 Stergios Sherlockina Alexecon1991 Meow Jose13 Mariap. liana QWERTY23 ggl kost28 Ody24 ladybookworm Scandal Kostakis45 V@Per korlef Specon Billas Alin22 milianis BilLaKows rempelos42 Nikoletaant hsjshie KingPoul ΘανάσοςG4 katia.m χημεια4λαιφ Mammy Nun KingOfPop Steliosgkougkou Dr. Gl. Luminous Φινεύς Wonderkid MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Dont worry be happy το εκανα πριν 5 λεπτα its officially done Click για ανάπτυξη... ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 11:24 Η Unboxholics: #199 19-07-22 11:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ? alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια... καλοταξιδο τι αριθμο σου εδωσε? ρε κοριτσι τωρα που ξεαγχωθηκες να εβαζες και μια πιο χαρουμενη φατσουλα να μην σκιαζομαι? ξερεις η χαρα και η ηρεμια ειναι καλο καταβόδιο για τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ήμουν το 74522. Χαρούμενη φατσουλα εννοεις αυτή του προφιλ?
alpha.kappa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alpha.kappa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2022 στις 12:02 Ο alpha.kappa: #200 19-07-22 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Ήμουν το 74522 Click για ανάπτυξη... Πάνω από 10000 μαθητές δεν έκαναν μηχανογραφικό Υποθέτω λογω ΕΒΕ