*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Ηρεμήστε ρε παιδιά 270 άτομα θα είμαστε στο αμφιθέατρο και αν όχι εκεί , στα εργαστήρια θα γνωριστούμε καλύτερα!
ναι ρε συμφωνώ χαλαρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iliaA
Νεοφερμένο μέλος

georgekwar?
Νεοφερμένο μέλος

Πρωι λογικα κατα τις 8:30- 9:00Στισ 24 τι ωρα θα πάμε?ξερει κανεις για τα λεωφορεία?
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στισ 24 τι ωρα θα πάμε?ξερει κανεις για τα λεωφορεία?
δεν βγηκε ακομα προγραμμα! συνηθως τα λεωφορεια για τους ημμυ ειναι καθε μισαωρο!
iliaA
Νεοφερμένο μέλος

georgekwar?
Νεοφερμένο μέλος

Τα αστικα αρχιζουν απο την Δημοτικη Αγορα απ οτι ξερω(πειτε κ καποιος αλλος)μηπως ξερεις και απο που φεύγουν τωρα που σε βρήκα![]()
λακούβα93
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

μηπως ξερεις και απο που φεύγουν τωρα που σε βρήκα![]()
Τα αστικα αρχιζουν απο την Δημοτικη Αγορα απ οτι ξερω(πειτε κ καποιος αλλος)
ναι απ τη δημοτικη αγορα και απο τσαλδαρη με μιαουλη, δηλαδη πισω απο τα πανεπιστημια που βρισκονται μες τη πολη.
iliaA
Νεοφερμένο μέλος

panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε,το πολύ πολύ να φτιάξουν και κανένα χαλασμένο ραδιόφωνο.έχει πολυ καλούς μαθητές το τμήμα; οι καθηγητές μου λένε ότι δεν είμαι για να αλλάζω φώτα και ότι οι όχι και τόσο καλοί πηγαίνουν σε τέτοια τμήματα; ισχύει;
koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Ρε φιλε αμα ηταν να αλλαζεις λαμπες θα πηγαινες τει ηλεκτρολογιας.έχει πολυ καλούς μαθητές το τμήμα; οι καθηγητές μου λένε ότι δεν είμαι για να αλλάζω φώτα και ότι οι όχι και τόσο καλοί πηγαίνουν σε τέτοια τμήματα; ισχύει;
Εδω γινεσαι μηχανικος.
Οσο για αυτο που λες για το επιπεδο των μαθητων, δες τις βασεις πρωτα και θα καταλαβεις

moxa15
Διάσημο μέλος

1.πως να το ξερουμε αυτο;;; 2.γιατι να σε νοιαζει αυτο;;; 3.υποθετω ναι αφου θεωρειται καλη σχοληέχει πολυ καλούς μαθητές το τμήμα;

να του πεις του prof οτι ειναι μλκσ.Δεν περασες σε ΤΕΙ ηλεκτρολογιας αλλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και δινεται εμφαση στην 2η λεξη περισσοτερο.Αυτο με τις λαμπες και τις μπριζες εχω βαρεθει να το ακουω μα το θεο ελεοςοι καθηγητές μου λένε ότι δεν είμαι για να αλλάζω φώτα

ναι εχεις δικιο και δεν μου λες που πανε οι ΚΑΛΟΙ μαθητες;;;επισης τι καθηγητης ειναι αυτος;;τι διδασκει το καμαρι μου;;; τι λες ρε φιλε εμενα ΗΜΜΥ ηταν πρωτη επιλογη και απιαστο ονειρο και δεν μου αρεσουν καθολου τετοια φλωρικα post.δες την βαση και εδω αλλα και στις αλλες πολεις(αθηνα,σαλονικη,πατρα) και μετα να του πεις να μιλαει...Ελεος γιατι περασες ρε τοτε στην σχολη μας αν το πιστευεις εστω και ελαχιστο αυτο,επιανες πολλες αλλες και μαλιστα και αθηνα...και ότι οι όχι και τόσο καλοί πηγαίνουν σε τέτοια τμήματα; ισχύει;
Ρε φιλε αμα ηταν να αλλαζεις λαμπες θα πηγαινες τει ηλεκτρολογιας.
Εδω γινεσαι μηχανικος.
Οσο για αυτο που λες για το επιπεδο των μαθητων, δες τις βασεις πρωτα και θα καταλαβεις![]()

goga93
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

πραγματι και μιλαμε παιδια θα λιωσουμε,μιλαμε για υπερβολικα ΠΟΛΛΕΣ ωρες... ΠΑΤΑ ΜΕΒγήκε το πρόγραμμα κορμού για τους ηλεκτρολόγους (επιτέλους) στην ιστοσελίδα του τμήματος.
Καλή αρχή σε όλους!

εγω θα ειμαι μαλλον στο πρωτο(επιθετο απο Γ)Αν το προσέξατε σε κάποια μαθήματα χωριζόμαστε σε τμήματα και όσον αφορά τον τρόπο χωρισμού μάλλον αλφαβητικά.

*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με την ανεργία που αναμένεται αγαπητέ φίλε alehunter και πρίζες να αλλάζω , πρόβλημα δε θα χω.Επίσης να μην υποβαθμίζουμε κανένα πτυχίο παρακαλώ, όλα έχουν την αξία τους.1.πως να το ξερουμε αυτο;;; 2.γιατι να σε νοιαζει αυτο;;; 3.υποθετω ναι αφου θεωρειται καλη σχοληνα του πεις του prof οτι ειναι μλκσ.Δεν περασες σε ΤΕΙ ηλεκτρολογιας αλλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και δινεται εμφαση στην 2η λεξη περισσοτερο.Αυτο με τις λαμπες και τις μπριζες εχω βαρεθει να το ακουω μα το θεο ελεος
![]()
Είμαι προς το παρόν ενθουσιασμένος , γιατί έχω βαρεθεί να κάθομαι - ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕπραγματι και μιλαμε παιδια θα λιωσουμε,μιλαμε για υπερβολικα ΠΟΛΛΕΣ ωρες
moxa15
Διάσημο μέλος

ναι αλλα δεν θα ειναι αυτο το ονειρο μου και σιγουρα δεν θα εχω διαβασει τοσο για να αλλαζω απλα και μονο μια πριζα...Δεν υποβαθμιζουμε κανεναν αρκει να μην μας υποβαθμιζουν και εμαςΜε την ανεργία που αναμένεται αγαπητέ φίλε alehunter και πρίζες να αλλάζω , πρόβλημα δε θα χω.Επίσης να μην υποβαθμίζουμε κανένα πτυχίο παρακαλώ, όλα έχουν την αξία τους.

ε ναι οκ αλλα ηθελα λιγο πιο soft εκκινηση,θα καω σε λιγο ρε παιδια...Είμαι προς το παρόν ενθουσιασμένος , γιατί έχω βαρεθεί να κάθομαι - ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
www.youtube.com/watch?v=qU1v0mUWkcw&feature=related
iliaA
Νεοφερμένο μέλος

θελω και εγω τμημα ακαι όσον αφορά τον τρόπο χωρισμού μάλλον αλφαβητικά.

πήρα και τηλ στην γραμματεία και απάντησε αυτη η "ευγενέστατη" κυρία που μου ειπε πως δεν ξερει με ποια "φιλοσοφία" χωρίζονται τα τμήματα

koaxis7
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.