isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:14 Ο isnogood έγραψε: #1 03-05-08 21:14 Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η piper_h έγραψε: #2 03-05-08 21:19 Α ναι και εγω θα ηθελα να τα ξερω αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η virginia έγραψε: #3 03-05-08 21:35 έχω την εντύπωση οτι για να σε παρουν σε εστία πρέπει να είσαι • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 64.17.162 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε : Φ.Ε.Π.Α. Φιλοσοφική 414 Πάντειος 31 Γεωπονική 12 Πολυτεχνείο 13 ΑΣΟΕΕ 17 ΠΑ.ΠΕΙ. 10 ΤΕΙ Αθήνας 117 εστίες.. ρίξε και μια ματιά https://www.amfitheatro.gr/esties/festies.php εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riemann80 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο riemann80: #4 03-05-08 22:52 εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Anarki έγραψε: #5 03-05-08 22:56 Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:19 Η piper_h έγραψε: #2 03-05-08 21:19 Α ναι και εγω θα ηθελα να τα ξερω αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η virginia έγραψε: #3 03-05-08 21:35 έχω την εντύπωση οτι για να σε παρουν σε εστία πρέπει να είσαι • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 64.17.162 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε : Φ.Ε.Π.Α. Φιλοσοφική 414 Πάντειος 31 Γεωπονική 12 Πολυτεχνείο 13 ΑΣΟΕΕ 17 ΠΑ.ΠΕΙ. 10 ΤΕΙ Αθήνας 117 εστίες.. ρίξε και μια ματιά https://www.amfitheatro.gr/esties/festies.php εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riemann80 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο riemann80: #4 03-05-08 22:52 εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Anarki έγραψε: #5 03-05-08 22:56 Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ναι και εγω θα ηθελα να τα ξερω αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virginia Εκκολαπτόμενο μέλος Η, αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η virginia έγραψε: #3 03-05-08 21:35 έχω την εντύπωση οτι για να σε παρουν σε εστία πρέπει να είσαι • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 64.17.162 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε : Φ.Ε.Π.Α. Φιλοσοφική 414 Πάντειος 31 Γεωπονική 12 Πολυτεχνείο 13 ΑΣΟΕΕ 17 ΠΑ.ΠΕΙ. 10 ΤΕΙ Αθήνας 117 εστίες.. ρίξε και μια ματιά https://www.amfitheatro.gr/esties/festies.php εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riemann80 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο riemann80: #4 03-05-08 22:52 εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Anarki έγραψε: #5 03-05-08 22:56 Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω την εντύπωση οτι για να σε παρουν σε εστία πρέπει να είσαι • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 210 64.17.162 αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε : Φ.Ε.Π.Α. Φιλοσοφική 414 Πάντειος 31 Γεωπονική 12 Πολυτεχνείο 13 ΑΣΟΕΕ 17 ΠΑ.ΠΕΙ. 10 ΤΕΙ Αθήνας 117 εστίες.. ρίξε και μια ματιά https://www.amfitheatro.gr/esties/festies.php εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riemann80 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Επανομή (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο riemann80: #4 03-05-08 22:52 εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Anarki έγραψε: #5 03-05-08 22:56 Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 22:56 Ο Anarki έγραψε: #5 03-05-08 22:56 Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Χανιά έχουμε 70κάτι δωμάτια, σε κακή κατάσταση απο οτι μου λένε, και πρέπει να είσαι ετοιμοθάνατος (που λέει ο λόγος) για να μπείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isnogood Εκκολαπτόμενο μέλος Ο isnogood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 23:36 Ο isnogood έγραψε: #6 03-05-08 23:36 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα! Αν δεν είσαι κατί από:• ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή • ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ/ΝΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ή άλλους παρόμοιους λόγους δεν σε πέρνουν στις εστίες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 00:55 Ο Ηλίας έγραψε: #7 04-05-08 00:55 Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω για εστίες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στα Γιάννενα φτιαχτήκαν κάτι καινούργιες και ακόμη το φαγητό που προσφέρετε μέσα στο Πανεπιστήμιο(επειδή έφαγα πρόσφατα) είναι φοβερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 4 Μαΐου 2008 στις 01:51 Η piper_h έγραψε: #8 04-05-08 01:51 Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν εχει δηλαδη ο πατερας σου χαμηλο εισοδημα δεν μπορεις να μπεις?Μηπως να πεισω τους γονεις μου να κανουν κανα παιδι?προλαβαινουν?lol Α αν περασω δηλαδη Γιαννενα να τις προτιμησω..αλλα ειναι μονο για το ΑΕΙ η και για το ΤΕΙ?ξερει κανεις τιποτα για το Τει της Πατρας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 17:16 Ο exc έγραψε: #9 31-08-08 17:16 Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τις καινούριες εστίες του ΕΚΠΑ; Άκουσα ότι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από ό,τι πριν: τουαλέτες μικρές σε κάθε δωμάτιο, internet, κλιματισμός κλπ... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piper_h Νεοφερμένο μέλος Η piper_h αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 21:55 Η piper_h έγραψε: #10 31-08-08 21:55 Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει κανεις ποτε κανουμε αιτηση για τις εστιες?στην εγγραφη?και τι χρειαζεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Νεοφερμένο μέλος Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Ο ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: #11 01-09-08 10:22 οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Semfer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Semfer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Ο Semfer έγραψε: #12 01-09-08 10:51 Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον λες για τις παλιες εστιες του ΕΜΠ γιατι οι καινουργιες ειναι τελειες, ισως οι καλυτερες στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exc Διάσημο μέλος Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.812 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Ο exc έγραψε: #13 01-09-08 12:39 Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι ήσυχα στις εστίες ή γίνεται ο χαμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red7genius Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Ο red7genius: #14 01-09-08 13:25 Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για την Εστια του πανεπιστημιου της Πατρας ξερει κανεις τπτ? Ειναι καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 20:40 Ο Porto Leone: #15 01-06-09 20:40 Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπερα!Ειμαι φοιτητης νομικης από επαρχια και σκέφτομαι να μείνω σε εστια το επόμενο έτος.Επειδη επισκέφτηκα πρόσφατα την εστια του ΕΜΠ και ξετρελαθηκα θα ήθελα να μάθω εαν και οι εστιες του ΕΚΠΑ είναι σε αντιστοίχη καταστάση(μονοκλινα δωματια.κλιματισμος,ιντερνετ).Στην νέα εστια του ΕΜΠ μπορουν να δηλώσουν μόνο φοιτητες του ΕΜΠ; Επίσης διάβασα ότι πρέπει μέχρι 15 Ιουνιου να έχω κάνει την αιτηση.Αν τελικα με πάρουν από πότε μπορώ να μετακομίσω; Μηπως υπάρχει κάποιο τηλεφωνο στο οποίο μπορώ να ενημερωθω για ποιες εστιες μπορω να κάνω αιτηση και ισως να τις δω κιόλας; ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από riemann80: εγω εζησα 4 χρονια στις εστιες του ΕΜΠ που ειναι καιαν νουριες και ηταν φανταστικα.το ΕΚΠΑ εχει και αυτο καινουριες εστιες απο το 2004 (τις ειχαν φτιαξει για να μεινουν οι δημοσιογραφοι στην ολυμπιαδα).στη θεσσαλονικη μου λενε οτι η κατασταση ειναι ανυποφορη. Click για ανάπτυξη... Και οι 2 εστιες του ΕΜΠ είναι καινούργιες ή μονο αυτη στην Κοκκινοπούλου είναι σε κάλη κατασταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_____KRS_____ Νεοφερμένο μέλος Ο _____KRS_____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:15 Ο _____KRS_____: #16 02-06-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από isnogood: Επειδή ο καιρός πλησιάζει και το βλέπω να μην περνάω στην πόλη μου θα ήθελα να ρωτήσω τους φοιτητές του forum και γενικά όσους ξέρουν τι παίζει με τις εστίες. Ποιες πόλεις έχουν καλές εστίες?πότε δικαιούσαι να μπεις στη εστία?πόσο σίγουρο έιναι άμα θα μπεις? Και γενικά πληροφορίες που εσείς ξέρετε καλύτερα ότι θα μου χρειαστούν!!!!!:no1: Click για ανάπτυξη... Κομοτηνη και Θεσσαλονίκη που γνωρίζω, άθλιες οι εστίες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rudi Νεοφερμένο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 15:57 Ο rudi έγραψε: #17 02-06-09 15:57 καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καποιος που να ξερει τι χρειαζεται για να μεινεις σε εστια? δεν γινεται να μεινεις απλως αν δηλωσεις οτι το θες? η πρεπει να καλυπτεις τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:51 Η cheery έγραψε: #18 02-06-09 21:51 Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kostis76 tan07 Msp1 sakplat Scandal Martheos katerina1980 bobbos188 thewitcher confused??? shuuu Efi10 MariaApo jellojina Fwteini69 Giannis_19 m.b. blissele ydroxoos trifasikodiavasma UnderGroundGr Corfu kitty mumofstudents andreouk sevi1 Unboxholics Angelikaaa Wonderkid tsiobieman Jauahahwiwisjs abyssiniancat charmander Ersa giannhs2001 ang12_012 MANUELMANUEL bigguy rseven BatGuin Κλημεντίνη elinamav thanasarasz Paragontas7000 Entropy24 Geo20 Velvet Dina maritina07 afraim crankshaft345 restinbass Arvacon panunniotis andromaxh07 Isa agg41 Nick_nt DeWiN aitherovamwn Praxis phoni Ελεν eviana oups Thmoysides Billokos1 George9989 EiriniS20 seduv RVU Stathis2001a mari2 Marinamani Xristinaqui desna victor 21 iminspain lnesb louminis azula Thanos_D roud the purge cynzp Mukumbura iManosX13 jimis2001 Vold Ggpg PanosCh002 hirasawayui Unseen skygge igeorgeoikonomo tslef8 stefan ioannaion civilian tasost Viedo ΘανάσοςG4 Rene2004 Marianna35 Φινεύς Scott manos1234567 valantis21 Αλκης Κ. Αριάνα123 barkos hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι, πρεπει να πληρεις μια απο τις προυποθεσεις που αναφερθηκαν η να εχεις χαμηλό εισόδημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:53 Ο Φιλιον_Τερας: #19 02-06-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΛΑΓΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: οι εστίες του εμπ είναι άθλίες !!!!!του ΕΚΠΑ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερες αλλά δύσκολα σε πέρνουν!για το ΕΚΠΑ σιγουρα οι αιτήσεις δεν γίνονται με την εγγραφή, γύρω στον πρώτο μήνα αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση κ για άλλες εστίες μηπώς δεν σε πάρουν!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... οι καινουργιες εστιες του ΕΜΠ ειναι παρα πολυ καλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porto Leone Νεοφερμένο μέλος Ο Porto Leone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 00:41 Ο Porto Leone: #20 03-06-09 00:41 Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδια κάποιος που να ξερει σε τι κατασταση ειναι οι εστιες του ΕΚΠΑ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.