Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalonlll
Νεοφερμένο μέλος

Αν μεινεις μετεξεταστεος, ασχετως για ποσες μοναδες εχεις μεινει, για να σε περασουν ΠΡΕΠΕΙ να παρεις τουλαχιστον 10 γραπτα και 10προφορικα.πηγαινω 3 γυμνασιου και στα ματηματικα ειμαι χαλια στο 1ο εβγαλα 9 στο 2ο 10 στο 3ο αν βγαλω 10 και στισ εξετασεισ 4 και μεινω μεταξεταστεος. μετα προστιθεται και η βαθμολογια του σεπτεμβριου? δηλ 9+10+10+4+5
Αν δε θες να μεινεις, η υπευθυνη μου εμενα μου ειπε οτι αν τον Ιουνιο τα γραπτα των υπολοιπων μαθηματων αντιστοιχουν σε μεσο ορο μεγαλυτερο απο 12 5/9 τοτε εστω και με κατω απο τη βαση περνας κατευθειαν την ταξη χωρις σεπτεμβριο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

nassosgreece
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εχω Βγάλει Μ.Ο 14,9 αλλά έχο μείνει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.....Αμα μινεις σε ενα μάθημα περνάς απο τον Μεσο Ορο?
κοιτα εγω γνωριζω για το γυμνασιο και οχι για το λυκειο αν πας τριτη γυμνασιου ναι περνας δεν μενεις στη ταξη αν εχεις μεινει μονο στα μαθηματικα!

στο τελος καθε σχολικης χρονιας οι καθηγητες σου προσθετουν τον βαθμο και των τριων τριμηνων + τον βαθμω τον εξετασεων και τον διαιρουν με το 4! αυτο που θα βγει θα ειναι και ο τελικος σου μεσος ορος ή αλλιως γενικος βαθμος της ταξης!Για σας παιδια..ισχυ αυτο που λενε αμα εχεις πανω απο 12,5 μεσο ορο και μενης σε ενα μαθημα περνας????Αλλα τι ενοι μεσο ορο τελικο??![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Πχ Μαθηματικα
1ο τριμηνο 10
2ο τριμηνο 12
3ο τριμηνο 13
Συνολικα βγαζει 35 οποτε πρεπει να γραψεις ενα 3 τουλαχιστον για να περασεις το μαθημα αλλιως ξαναδινεις το Σεπτεμβρη
Αν κανω λαθος διορθωστε με

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και με 38 περνάςΣτο γυμνασιο δε παιζει σημασια ο ΜΟ αλλα το αθροισμα του καθε μαθηματος στα τριμηνα και τις εξετασεις.Πρεπει να βγαινει πανω απο 38 για να περασεις.
Πχ Μαθηματικα
1ο τριμηνο 10
2ο τριμηνο 12
3ο τριμηνο 13
Συνολικα βγαζει 35 οποτε πρεπει να γραψεις ενα 3 τουλαχιστον για να περασεις το μαθημα αλλιως ξαναδινεις το Σεπτεμβρη
Αν κανω λαθος διορθωστε με![]()
theokamatero
Νεοφερμένο μέλος

Στα αρχαια πρ εχω στα τριμηνα 10 10 και περιμενω να μου βαλει και ενα 11.Στα αρχαια μτ εχω 11 12 και περιμενω να μου βαλει και ενα 12 στο τριτο τριμηνο.Ενας φιλος μου ειπε οτι αν τα προσθεσω αυτα μαζι και τα διαιρεσω δια 6 με βγαινει 11.και μου λεει οτι θελω ενα 5 να γραψω στις εξετασεις για να περασω και τα δυο μαθηματα 11+11+11=33 +5 38 σωστα?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

σωστα απλος μην μπερδευεσαι και με τα δυο μαζι! στα αρχαια εχεις συνολο και απο το 3 τριμηνα 31 αρα πρεπει να γραψεις τουλαχιστον 6-7... τωρα στα αρχαια μτ εχεις συνολο 35 αρα με ενα 3-4 εισαι οκ!Καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με τα αρχαια πρ και αρχαια μτ.
Στα αρχαια πρ εχω στα τριμηνα 10 10 και περιμενω να μου βαλει και ενα 11.Στα αρχαια μτ εχω 11 12 και περιμενω να μου βαλει και ενα 12 στο τριτο τριμηνο.Ενας φιλος μου ειπε οτι αν τα προσθεσω αυτα μαζι και τα διαιρεσω δια 6 με βγαινει 11.και μου λεει οτι θελω ενα 5 να γραψω στις εξετασεις για να περασω και τα δυο μαθηματα 11+11+11=33 +5 38 σωστα?

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αρχαια : Αρχαια Ελληνικη Γλωσσα αρχαια μτ: Αρχαια Ελληνικα απο Μεταφραση ( οδυσσεια, ιλιδα ελενη)....Τι είναι τα αρχαία πρ και μτ;![]()

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Το φαντάστηκα, αλλά ήθελα μία επιβεβαίωση. Ευχαριστώ!
τιποτα! σιγα... ανθρωπος εισαι λαθη θα κανεις... κατι θα σου ξεφυγει!
προσθετεις τον Μ.Ο απο το πρωτο τον Μ.Ο απο το δευτερο τον Μ.Ο απο το τριτο τριμηνο και τον Μ.Ο των εξετασεων και τα διαιρεις με το 4!Παιδιά,μήπως ξέρετε πως βρίσκουμε τον τελικό μ.ο όλης της χρονιάς.![]()

i-maniac23
Νεοφερμένο μέλος

είμαι μαθητής της Β γυμνασίου
και θέλω να ρωτήσω για τη συμψηφισμο αρχαία-ιλιάδα
ιλιάδα:14 15 14 16
αρχαία:8 10 10 8
περνάω με συμψηφισμό η δεν ισχύει;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

λοιπον! ειμαι Α γυμνασιου δεν ξερω σιγουρα αλλα νομιζω δεν ισχυει...παιδιά γεια σας
είμαι μαθητής της Β γυμνασίου
και θέλω να ρωτήσω για τη συμψηφισμο αρχαία-ιλιάδα
ιλιάδα:14 15 14 16
αρχαία:8 10 10 8
περνάω με συμψηφισμό η δεν ισχύει;

gregory nub
Διάσημο μέλος

Παιδιά,μήπως ξέρετε πως βρίσκουμε τον τελικό μ.ο όλης της χρονιάς.![]()
Προσθέτεις τον ΜΟ τριμήνων και των εξετάσεων και το κάνεις /2

theokamatero
Νεοφερμένο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρώτησα έναν δάσκαλο που ξέρω και μου είπε οτι συμψηφίζονται τα αρχαία με την ελένη... Με λέει οτι βγαίνει ένας βαθμός και για τα δύο μαθήματα
δεν το χω ξανακουσει....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.