<3logan
Νεοφερμένο μέλος

είναι βλακεία να λες ότι δεν είσαι σε relationship; δηλ., όσοι είναι ελεύθεροι και ωραίοι, είναι βλάκες;![]()
Αν το λες για αυτο που ειπα δεν εννοουσα οτι ειναι βλακεια να λες οτι δεν εισαι σε relationship.... λεω οτι ειναι βλακεια καποιες κοπελες να βαζουν φωτογραφιες οπως ειπες
ποζάρουν με το "αγόρι" τους κοιτάζοντας με πρόστυχο - λάγνο βλέμμα στον φακό...σαν να λένε με νόημα στον επισκέπτη του προφίλ «γουστάρεις;![]()
αυτός που με αγκαλιάζει είναι ένας μαλάκας...θέλεις να είσαι ο επόμενος;
![]()
»
και μετα λενε οτι δεν ειναι ..... μην πω (δεν θελω να βρισω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε λέω, έχετε πολύ δίκιο όταν λέτε ότι είναι μικρός και να χαρεί την ηλικία του, και μπλα μπλα μπλα μπλα. ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ.
Απλά οκ παιδιά, είναι εφηβεία, είναι γυμνάσιο, είναι πολύ φυσιολογικά αυτά, αν και υπερβολικά για μερικούς. Δε ξέρω σε τι κοινωνίες μεγαλώσατε, και σε τι σχολείο πηγαίνατε και σας φαίνεται ΤΟΣΟ απίστευτο, αλλά οκ, μην τον στήνετε στον τοίχο. Ειδικά στα 13 με 15 ας πούμε το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των παιδιών είναι το "Κοίτα έναν κούκλο/ μια κουκλάρα". Είναι λογικό, τι διάολο; 80 ετών είστε;
Και ξαναλέω ας πούμε, δεν είμαι υπέρ αυτού του "θες να τα φτιάξουμε" από τα 13, αλλά IT HAPPENS. Όσο και να του λέτε είσαι μικρός go παίξε μπάλα, δε θα αλλάξει κάτι, απλά μετά από κάποια χρόνια θα μετανιώσει που μπήκε από τόσο νωρίς σε αυτό το τρυπάκι.
Το πώς ήταν παλιά τα πράγματα, ειελικρινά θεωρώ ότι είναι άσχετο με το θέμα. Αυτό συμβαίνει και αυτό προβάλεται, μην κάνετε σαν τις υπερπροσταυτικές μανάδες που λένε "είσαι μικρός για αυτά θα σε κλειδώσω στο σπίτι".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

ηρέμησε

η ωριμότητα μετά τα 20 σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα με άλλο μάτι
αλλά ως κατά ένα περίεργο τρόπο όλοι περάσαμε από τα 10,13,15,...κτλ αλλά ζήσαμε σε εκείνες τις ηλικίες
σήμερα έχει χαθεί η ηλικία και η χρονική διάρκεια γιατί απλά το ίντερνετ ρυθμίζει τον χρόνο, τις εικόνες, τις εμπειρίες,...κτλ του κάθε ανθρώπου
στο γυμνάσιο η δική μου γενιά (γενιά του 2000) δεν είχε ίντερνετ σε τέτοιο βαθμό
και τα περισσότερα παιδιά ήταν παιδιά με ανησυχίες παιδιών

μια συμβουλή θα σου δώσω....
αφήστε τους έρωτες και το φεισμπούκ και αφοσιώθειτε στα διαβάσματα σας...έχετε καιρό για αυτά...μην βιάζεστε να μεγαλώσετε..
σωστά, εξάλλου είναι γνωστό ότι η ευτυχία ενός ανθρώπου βρίσκεται στο διάβασμα. τί ευτυχία να σου δώσει ο έρωτας, όταν μπορείς να διαβάζεις κάθε μέρα αρχαία και θρησκευτικά, και να απολαμβάνεις έτσι την ζωή;
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

φίλε νιώθω παππούς με αυτά που βλέπω...
εγώ πριν 5 χρόνια περίπου ήμουν λύκειο και κάναμε τρέλες κτλ ανάλογα με τα όρια της ηλικίας
σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να κάνουμε ότι θα κάναμε από τα 20 και μετά
ζούσαμε την ηλικία μας
ενώ είμαι νέος στην καλύτερη ηλικία της νεότητας μπορώ να πω (από άποψη και ωριμότητας σκέψης,...κτλ) σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ζω μια ζωή 40άρη
απολαμβάνω το τώρα
πιστεύω ότι η ηλικιακή περίοδος στο σχολείο είναι τα πιο ανέμελα χρόνια...ας μην τα χάσουμε και αυτά
μετά αρχίζουν οι ευθύνες και οι προσωπικές επιλογές!
παππού, ε, παππού, να σε βοηθήσω να περάσεις τον δρόμο?
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δες τη θετική πλευρά. Δε θα έχεις από πάνω σου μια ζηλιάρα.
nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

cool,ξαναβγες με την αλλην,ο ερωτας με ερωτα περναει

Είσαι Β γυμνασίου, μην ακούω χαζά.
Φτιάξτα με την άλλη.
That's life.
nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

ναι αλλά εγώ δέν ήθελα να την χάσω...την αγαπώ όσο τίποτα...δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρις αυτή...τι θα κανω...(((
Ρε μπας και βλέπεις πολύ Παπακαλιάτη?
nPb
Επιφανές μέλος

ούτε τίτλος βιβλίου να ήταν...«η χυλόπιτα μιας 13χρονης»

miro2
Δραστήριο μέλος

νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...βοηθήστε...θέλω να την διαγράψω σε μια στιγμή!!:/
φιλαρακι, μονο ο χαρι ποτερ μπορει να βοη8ησει σ αυτο

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.