Δεν κάνουμε κύκλους..στα παρέθεσα γιατί απλά απέδειξα τα λεγόμενα των κοριτσιών...
Τζάμπα κόπος λοιπόν. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γελώντας, μήπως εσείς τελικά είστε αυτές που χάνετε το χρόνο σας; Προσπαθήστε λίγο τουλάχιστον, μην το κάνετε τόσο εύκολο καταντάει βαρετό.
Δεν απέδειξες τίποτα το οποίο δεν έλαβα ήδη υπόψη ή δεν πρόσθεσα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε μήνυμά μου. Το ότι το σεξ στις ηλικίες που αφορούν το θέμα μας προκαλεί διαταραχές στην υγεία των κοριτσιών δε χρειαζόταν να το ΞΑΝΑ-αναφέρουμε. Αλλά τι λέω, μήπως διάβασες τις πηγές που χρησιμοποίησα; Μπήκες στον κόπο να πατήσεις τα links τουλάχιστον ή έστω να ρίξεις μια ματιά στα μεγάλα γράμματα του τελευταίου μηνύματος; Είναι το counterargument στο δικό σου, ναι, λέει Ό,ΤΙ λένε τα άρθρα σου ΠΡΙΝ ακόμα τα φέρεις και στο μάζεψα για να μη δείχνει μεγάλο το κείμενο. Ούτε έτσι;
Εν πάση περιπτώσει, έφερες πηγές για να στηρίξεις κάτι το οποίο ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΕΞΑΡΧΗΣ απλά για να πεις ότι, well, κάτι έφερες. Και για να σου δείξω για ακόμα μία φορά ότι εδώ και 3-4 σελίδες παίζω μόνος μου σου θυμίζω πώς ξεκινήσαμε:
Βιολογικά να το πάρουμε το θέμα δεν έχει καν αναπτυχθεί από τα 15 και μετά επέρχεται σιγά σιγά.Μην λέμε και ο,τι θέλουμε.
Μην λέμε ό,τι θέλουμε η ωρίμανση του σώματος αρχίζει και έρχεται μετά τα 15 όχι στα 13...
Μη λέμε ό,τι θέλουμε... Είναι τόσο τραγελαφικό να το διαβάζω αυτό από κάποιον που μπαίνει στη διαδικασία να τεκμηριώσει τα λεγόμενα άλλων ΧΩΡΙΣ να καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος, απ' τη στιγμή που υπήρχαν ήδη πηγές για ό,τι απέδειξε ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ, και ταυτόχρονα αφήνει όσα είπε ο ίδιος
Ξ Ε Κ Ρ Ε Μ Α Σ Τ Α χάρη στην ανάμνηση ενός βιβλίου γυμνασίου για το οποίο ΟΥΤΕ ΤΙΤΛΟ ΘΥΜΑΤΑΙ.
Ε από ένα σημείο και μετά δεν ξέρω γιατί συνεχίζω κι ασχολούμαι.
δεν παρέθεσα τίποτα σχετικά με τα ΣΜΝ παρότι διάβασα και για αυτά.Αλλά δεν ξέρω που κολλάνε σχετικά με τον καρκίνο του τράχηλου.Εκτός και αν δεν διάβάζεις τις απάντησρις και τόση ώρα μιλάμε στο πουθενά.
It's gonna be so much fun now, so fucking fun.
Θα παίξουμε ένα παιχνίδι. Αν σου αποδείξω με όσα θα γράψω από την επόμενη παράγραφο και μετά ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ θα υποσχεθείς ότι δε θα ξαναγράψεις μήνυμα έξω απ' το chat&fun μόνη σου, χωρίς κάποιον να διαβάζει και να ελέγχει μαζί σου. Νομίζω αρκετά γελοιοποιήθηκες, στα μάτια μου τουλάχιστον, μετά απ' αυτό το τελευταίο σχόλιο, δε χρειάζεται άλλο. Έγινε;
Στο τελευταίο σου μήνυμα παρέθεσες ως πηγή απόσπασμα ενός άρθρου της Βασιλικής Χατζηραφαήλ, διευθύντριας όπως είπες του Γυναικολογικού και Ρομποτικού τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών. Το κομμάτι
όπως το συμπεριέλαβες στο μήνυμά σου ήταν αυτό:
Οι αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας δεν έχουν γίνει ακόμα απόλυτα γνωστές. Υπάρχουν όμως ορισμένοι παράγοντες κινδύνου που φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο:
- Μόλυνση από τους ιούς των ανθρωπίνων θηλωμάτων, ή αλλιώς Human Papilloma Virus ή HPV. Έχει αποδειχθεί ότι στο 99% των καρκίνων του τραχήλου έχουν βρεθεί τύποι HPV υψηλού κινδύνου. Υπάρχουν περίπου 150 διαφορετικοί τύποι του ιού HPV. Βλέπε:HPV
- Σεξουαλική δραστηριότητα: Οι γυναίκες που είχαν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα σε μια νεαρή ηλικία και με πολλούς ερωτικούς συντρόφους έχουν περισσότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν τον καρκίνο αυτό. Έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας σε ηλικία μικρότερη των 17 ετών αυξάνει τον κίνδυνο για την ασθένεια.
- Όταν το τεστ-Παπανικολάου ανιχνεύσει προκαρκινικές αλλοιώσεις στον τράχηλο της μήτρας. Υπάρχουν σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης των δυσπλασιών 2 ειδών αυξανόμενης σοβαρότητας αλλοιώσεις, LGSIL και HGSIL.
- Ανοσοκατεσταλμένες, ή γυναίκες που πάσχουν από AIDS.
Παίρνω ό,τι είπες κατά λέξη στο τελευταίο σου μήνυμα...
'δεν παρέθεσα τίποτα σχετικά με τα ΣΜΝ παρότι διάβασα και για αυτά.'
... και κολλάω από κάτω την πρώτη βουλίτσα της πηγής που χρησιμοποίησες, της πηγής ακριβώς από πάνω.
Οι αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας δεν έχουν γίνει ακόμα απόλυτα γνωστές. Υπάρχουν όμως ορισμένοι παράγοντες κινδύνου που φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο:
- Μόλυνση από τους ιούς των ανθρωπίνων θηλωμάτων, ή αλλιώς Human Papilloma Virus ή HPV.
Με γνώσεις ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ βιολογίας γενικής Γ λυκείου σου λέω ότι η λοίμωξη από ιούς των ανθρώπινων θηλωμάτων ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ.
Since cervical and female genital infection by specific HPV types is highly associated with cervical cancer, those types of HPV infection have received most of the attention from scientific studies.
HPV infections in that area are transmitted primarily via sexual activity.
wiki
Ξαναπαίρνω ό,τι είπες κατά λέξη στο τελευταίο μήνυμα...
'Αλλά δεν ξέρω που κολλάνε σχετικά με τον καρκίνο του τράχηλου.'
... και ξανακολλάω από κάτω την υπόλοιπη πρώτη βουλίτσα της πηγής που χρησιμοποίησες, της πηγής ακριβώς από πάνω.
- Έχει αποδειχθεί ότι στο 99% των καρκίνων του τραχήλου έχουν βρεθεί τύποι HPV υψηλού κινδύνου.
Το 99% δεν το λες
'δεν ξέρω πού κολλάνε'.
Με λίγα λόγια λες ότι δεν ανέφερες τίποτα για ΣΜΝ, λες πως αυτά είναι άσχετα με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και με κατηγορείς ότι δε διαβάζω τις απαντήσεις σου
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΠΗΓΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
Αν ήμουν στη θέση σου δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω ξανά σε αυτό το θέμα.